9 dagen alles over de voeding .

The Healthman

9 Dagen alles over de voeding

Verbeter je spijsvertering en ontgift je lichaam zonder moeite.

Misschien komt het volgende je bekend voor

 • Weet je zelf niet meer wat echte voeding is, ben je eveneens als zovelen verstrikt in het intellectuele proces van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden en de zovele tegenstellingen die je elke dag hoort?
 • Waarom wordt onze voedselpiramide om de zoveel jaar verandert, dat bewijst dat het niet te vertrouwen is.
 • Maak jij je ook zorgen dat je tekorten aan bepaalde voedingstoffen zou hebben?
 • Ik wil alles doen voor mijn gezondheid, maar van de voeding mag ik toch nog genieten van lekkere dingen. De natuurvoeding vind ik zo saai en weinig smaakvol.
 • Ik hoor van andere mensen die gezonder zijn geworden door natuurvoeding te consumeren, maar waar moet ik aan beginnen?

Stel dat je naar een boekwinkel gaat, daar zijn altijd wel bestsellers die jou vertellen wat goed is voor jou en wat je het beste kunt eten. Het is je vast opgevallen dat deze trends om de drie maanden veranderen.

Vandaag is het een eiwitrijk dieet en morgen weer het koolhydraten dieet, dan moet je weer de eiwitten scheiden van de koolhydraten, dan gaat het om lichaamstypen en zo gaat het maar door, er komt geen eind aan en de meeste mensen blijven gebrek lijden aan energie.

Maar het feit dat het zo vaak verandert, moet toch iets betekenen? Op dieet gaan kan misschien wel werken, maar niet altijd en niet voor alle mensen.

Twijfels, onzekerheden, niet weten wat goede voeding is, en de gedachte niet meer mogen genieten van het voedsel. Dat is wat ik veelal tegenkom.

Het goede nieuws is dat het echt niet moeilijk hoeft te zijn, we kunnen beginnen luisteren naar ons lichaam en het advies van de overheid qua voeding naast ons neerleggen.

Het lichaam weet het echt veel beter dan alle voedingsspecialisten samen, en ik bedoel wel het lichaam, niet het verstand dat beslist om nog een toetje extra te nemen, om zogezegd het genieten van het dagelijks leven.

De grote waarheid wat je leert in de negen dagen programma is dat er een reuzegroot verschil is tussen enerzijds de fijne energieke genietingen die je verkrijgt na een voldaan gevoel en anderzijds de zwaarte en vermoeidheid dat je verkrijgt na het genieten van lekkere dingen van het leven dat je absoluut niet wilt missen met het gevolg een verzadigd gevoel met zwaarte, vermoeidheid en andere ongemakken in je lichaam.

Je leert te begrijpen hoe industriële bewerkingen van voeding jouw smaakpapillen beïnvloeden om jou steeds meer te doen eten van bewerkte voeding die jou verzadigd, in plaats van gezonde zongerijpte natuurvoeding dat jou een voldaan gevoel geeft, waarbij je energieker voelt omdat het lichaam door een voldaan gevoel dankzij natuurlijke voeding zich goed kan ontgiften en zuiveren.

Gelukkig kan het voor jou echt anders zijn.

Lijkt het niet logisch dat het tijdloze voedingsadvies uit de ayurveda die reeds meer dan 6000 jaar ongewijzigd is gebleven te vertrouwen is? Dit in tegenstelling met onze voedselpiramide dat stelselmatig verandert? Dankzij hun natuurlijk voedingsadvies en het ontgiften van het lichaam is de ayurveda in staat om chronische ziekten te genezenDit negen dagen programma is samengesteld volgens de echte wijsheden van deze Oosterse Ayurvedische geneeskunde.

Je bent moedeloos geworden van alle tegenstellingen die er worden verteld door de media over voeding, je twijfelt en je vindt het niet meer leuk om je in  te spannen voor verbetering omdat je ontdekt wat je op het moment doet ook weer niet juist is. Je vraagt je af of het nog zin heeft om aan je voedingspatroon te werken, en ik zeg je, ja het heeft zeer veel zin.

Ik reik jou handvatten in dit negen dagen programma hoe volgens de wetten en principes uit de natuur de voeding moet zijn voor jouw lichaam om je energieker en vitaler te voelen. Lijkt het voor jou niet logisch dat de natuur wel goed weet wat de beste voeding is voor jou?

Het wordt tijd dat we gaan inzien dat het idee, dat wij beter voedsel kunnen fabriceren dan de natuur ons levert een grote misvatting is, die verandert is in een massavernietigingswapen. Kijk maar om je heen, we worden overspoeld door een golf van chronische ziekten en kanker. Op dit moment bestaat deze toestand van chronische ziekten niet bij bevolkingsgroepen die een nauwe band hebben met de natuur en die zongerijpte natuurvoeding consumeren.

Kanker, hart- en vaatziekten, diabetes, neurologische aandoeningen enzovoort zijn zelf veroorzaakte aandoeningen, die gemakkelijk vermeden en zelfs hersteld kunnen worden door een goed gezond voedingspatroon, dat bestaat uit zongerijpte, natuurlijk, vers voedsel dat de natuur ons in overdaad aanbiedt. Ik ben ervan overtuigd als je stap voor stap overgaat naar natuurvoeding zoals in dit negen dagen programma, dat dit echt gaat werken voor jou. Dat zou toch fantastisch zijn, dat gun je uit liefde voor jezelf toch?

Voordelen van dit programma voor jou:

 • Je spijsvertering gaat verbeteren met een evenwichtige darmflora.
 • Je leert te genieten van natuurvoeding waarbij je evolueert naar een voldaan gevoel. Je ervaart meer warmte en energie in je lichaam met een aangenaam licht gevoel in de buikstreek. Je gaat meer gegrond doorheen het leven met veel meer zelfvertrouwen omdat je jezelf beter voelt.
 • Je ervaart geen frustratie meer, omdat je dag na dag beter gaat voelen met zongerijpte natuurvoeding vol lichtenergie. Je ervaart een beter humeur. Je motivatie groeit hierdoor.
 • Je voelt meer liefde, respect en eigenwaarde, natuurzuivere voeding consumeren is altijd een daad van eigenliefde en opkomen voor jezelf.
 • Je helpt je lichaam om zich elke dag te ontgiften waardoor je vitaler gaat voelen. In een proper en zuiver lichaam kan gezondheid zich manifesteren. Je voelt dat je meer kracht vindt om met emotionele problemen om te gaan. Je kunt trauma’s, negatieve emoties en andere zaken een plaats geven zodat je aandachtsenergie kunt geven aan de dingen die je graag doet.

Dat is wat je graag wil, toch?

Stel je jezelf eens voor hoe je leven eruit gaat zien als je je lichaam ontgift hebt en het leven leeft met plezier en vertrouwen.

MENSEN ZOALS JIJ

AAN HET WOORD

Els Bauters

Daniel is een levende encyclopedie, hij heeft zoveel kennis over voeding, een gezonde levensstijl, yoga, ayurveda, kruiden, spiritualiteit. 

Hij is een lieve man die veel tijd en energie steekt in de mensen. zijn doel is dat iedereen gezond is en gezond blijft. Kortom hij is een groot voirbeeld voor alle mensen. Namaste????

Karine Everaerts

Zijn wijze woorden en het inzien van gezonde voeding.????

Freddy Petrus

Zijn kennis van het menselijk lichaam, zowel fysisch als psychisch. Voedingstips. Het is een echte openbaring!

Therese de Landsheer

Wijsheid van Daniel is goud waard om gezond te zijn , het is nooit te laat om ermee te beginnen aan een gezonde voeding en positieve ingesteldheid , zo kan je dat ook doorgeven aan iedereen ????

Carien Catharina Schuurmans

Daniel weet Ontzettend veel van het lichaam. Legt alles Duidelijk uit ook.

Kees en Ludy

Kees had twijfels over de voeding. Het is wennen maar, je voelt je minder opgeblazen en je valt langzaam af. Ik zelf voel me goed in mijn lijf en vind het eten met alle kruiden heerlijk. Ik ben blij dat dit op mijn pad is gekomen en zal het tegen een ieder die naar mijn wil luisteren aanbevelen. 

Een lieve groet, Kees en Ludy

Wat houdt dit online programma in?

 • Je ontvangt elke dag een les met 2 korte duidelijke video’s die je overal en op elk apparaat kunt bekijken
 • De eerste video bevat een Yoga oefening met instructies die stapsgewijs worden voorgedaan
 • De tweede video bevat alle kennis over de voeding
 • Je ontvangt elke dag een oefening
 • Tussendoor krijg je praktische toepasbare tips over voeding, levensstijl en het ontgiften van je lichaam zodat je jezelf kunt genezen van klachten en kwalen

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik zeker dat dit werkt?

Omdat dit programma gebaseerd is op het tijdloze voedingsadvies uit de ayurveda. 

Hoe gaat het met aanmelden / aanschaffen?

Meld je aan door op de oranje knop te drukken. Je komt dan op een pagina waar je alle praktische gegevens invult en kunt betalen. Vervolgens ontvang je een mail met je inloggegevens en de link naar het online programma. Het is een heel simpel en snel proces. Mocht het toch niet lukken mail dan de academie met je vraag academie@danielderweduwen.be

Wanneer start dit programma?

Dit programma start op elke moment dat jij er klaar voor bent. Er is geen reden om dit programma niet te volgen. 

Waarom krijg ik na 9 dagen nog steeds toegang tot dit programma?

Vanuit de ethiek, filosofie en de veda’s (oude geschriften over kennis uit India) is kennis VOOR en VAN iedereen. Er kan geen patent genomen worden op kennis. Iedereen heeft recht van toegang tot kennis. Kennis kan daarom ook nooit eigendom zijn van een bepaalde persoon, omdat de natuur van kennis altijd vrij is, en kennis zich niet laat binden aan een eigenaar. Een zuivere natuurwet waar veel mensen zich niet bewust van zijn is overvloed, dit geldt ook voor kennis, kennis is altijd in overvloed, er is geen schaarste aan kennis. Daarom is het ethisch niet verantwoordt om als eigenaar kennis te gebruiken om de andere afhankelijk te maken van jezelf en jezelf ermee te verrijken. In plaats daarvan mag je met kennis jezelf wel voorzien in je levensonderhoud door het te delen met je naaste die er alleen beter van wordt. Je maakt de ander onafhankelijk zodat hij of zij de vrije wil kan gebruiken over eigen keuze en creatie. Het gaat om evenwicht tussen geven en ontvangen. Geven of ontvangen zijn beide aspecten van eenzelfde energiestroom doorheen het universum en het leven.