Als duizend anderen van je houden, maar je houdt niet van jezelf, dan zal andermans liefde nooit volstaan

Ik ben het waard om van gehouden te worden. Het is zelfs je geboorterecht als ik eens het woordje recht kan gebruiken. Je hoeft het niet te verdienen, je hebt het recht op ademen ook niet moeten verdienen. Het is natuurlijk. Om van gehouden worden is even natuurlijk als ademhalen omdat je voor beide bestaat. In feite hoef je niet meer te weten, je bent jouw liefde waard, dat geldt voor iedereen.

Houden van jezelf is altijd een goede start zodat anderen ook van je kunnen gaan houden. Neem negatieve overtuigingen van je ouders, vrienden en de conditioneringen van de samenleving niet over. Ga zeker niet denken dat je niet goed genoeg zou zijn. Want dat is de grootste leugen tegenover wie je werkelijk bent. Je bent wel goed genoeg, onthoud dit. Het is veilig voor mij om liefde binnen te laten. Zeg elke dag: Ik ben bereid om liefde binnen te laten, ik ben het waard om van gehouden te worden. En houdt van jezelf.

De allergrootste en allerhoogste waarheid is dat je hier bent om van gehouden te worden.

Leer dit ten volle te aanvaarden, neem deze waarheid aan als het hoogste in je zelf. Weet ook dat dit zo is. Je gaat merken dat van zodra je dit lukt, dat er snel mensen komen die jou behandelen als iemand om van te houden. Zoals altijd, je moet eerst van jezelf houden, de rest komt vanzelf. Weet eveneens dat liefde de grootste genezende energie is die bestaat. Met echte onvoorwaardelijke liefde naar jezelf toe stimuleer je het zelfgenezend mechanisme van je lichaam. Het is leuk om altijd liefdevol en gezond te zijn, beide gaan ook hand in hand. 

De allergrootste en allerhoogste waarheid is dat je hier bent om van gehouden te worden. Leer dit ten volle te aanvaarden, neem deze waarheid aan als het hoogste in je zelf. Weet ook dat dit zo is. Je gaat merken dat van zodra je dit lukt, dat er snel mensen komen die jou behandelen als iemand om van te houden. Zoals altijd, je moet eerst van jezelf houden, de rest komt vanzelf. Weet eveneens dat liefde de grootste genezende energie is die bestaat. Met echte onvoorwaardelijke liefde naar jezelf toe stimuleer je het zelfgenezend mechanisme van je lichaam. Het is leuk om altijd liefdevol en gezond te zijn, beide gaan ook hand in hand. 

Bij alles wat je wenst, let de kosmos op één ding: of jij datgene wat je wenst vanuit EIGENWAARDE en LIEFDE voor jezelf of om het tekort eraan op te vullen met iets van buitenaf. Elke keer als het laatste het geval is, zal je niet of slechts tijdelijk ontvangen wat je hebben wilt en dan is HET TERUG NAAR START. De kosmos zal je keer op keer voor ervaringen plaatsen die jou uitnodigen om de band met jezelf te versterken.

De relatie is altijd het antwoord op jouw trillingspatroon. Relaties zijn bedoeld om je innerlijke waarheid te leren kennen, om te groeien naar heelheid en perfectie. Een perfect op maat gesneden aanmoediging tot groei. Binnen deze levensvisie bestaan er geen slechte relaties maar enkel relaties waarvan de functie voor jouw bewustzijn nog niet is herkend.

Je relatie is precies nu zoals ze moet zijn, en wat er werkelijk plaatsvindt is precies datgene wat je innerlijke groei ten goede komt. Is je partner boos? Of zijn er dingen aan hem of haar die jij beschouwt als tekortkomingen of waar jij je aan irriteert? Goed zo, want dat zijn jouw tekortkomingen en eigenschappen, jij projecteert ze! Je partner zal alles geven wat je nu op dit moment nodig hebt om jezelf te bevrijden.

Je hebt echt geen goeroe uit het Oosten nodig, je leeft er met een samen, de perfecte mens voor jou op dit moment, precies zoals het nu moet zijn. Gericht om erachter te komen wat je echt voelt, wenst, denkt of nodig hebt. Je innerlijke waarheid te ontdekken, je te laten groeien naar wie je echt bent en om onvoorwaardelijk van jezelf te houden

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *