Als duizend anderen van je houden, maar je houdt niet van jezelf, dan zal andermans liefde nooit volstaan

Ik ben het waard om van gehouden te worden. Het is zelfs je geboorterecht als ik eens het woordje recht kan gebruiken. Je hoeft het niet te verdienen, je hebt het recht op ademen ook niet moeten verdienen. Het is natuurlijk. Om van gehouden worden is even natuurlijk als ademhalen omdat je voor beide bestaat. In feite hoef je niet meer te weten, je bent jouw liefde waard, dat geldt voor iedereen.

Houden van jezelf is altijd een goede start zodat anderen ook van je kunnen gaan houden. Neem negatieve overtuigingen van je ouders, vrienden en de conditioneringen van de samenleving niet over. Ga zeker niet denken dat je niet goed genoeg zou zijn. Want dat is de grootste leugen tegenover wie je werkelijk bent. Je bent wel goed genoeg, onthoud dit. Het is veilig voor mij om liefde binnen te laten. Zeg elke dag: Ik ben bereid om liefde binnen te laten, ik ben het waard om van gehouden te worden. En houdt van jezelf.

De allergrootste en allerhoogste waarheid is dat je hier bent om van gehouden te worden.

Leer dit ten volle te aanvaarden, neem deze waarheid aan als het hoogste in je zelf. Weet ook dat dit zo is. Je gaat merken dat van zodra je dit lukt, dat er snel mensen komen die jou behandelen als iemand om van te houden. Zoals altijd, je moet eerst van jezelf houden, de rest komt vanzelf. Weet eveneens dat liefde de grootste genezende energie is die bestaat. Met echte onvoorwaardelijke liefde naar jezelf toe stimuleer je het zelfgenezend mechanisme van je lichaam. Het is leuk om altijd liefdevol en gezond te zijn, beide gaan ook hand in hand. 

De allergrootste en allerhoogste waarheid is dat je hier bent om van gehouden te worden. Leer dit ten volle te aanvaarden, neem deze waarheid aan als het hoogste in je zelf. Weet ook dat dit zo is. Je gaat merken dat van zodra je dit lukt, dat er snel mensen komen die jou behandelen als iemand om van te houden. Zoals altijd, je moet eerst van jezelf houden, de rest komt vanzelf. Weet eveneens dat liefde de grootste genezende energie is die bestaat. Met echte onvoorwaardelijke liefde naar jezelf toe stimuleer je het zelfgenezend mechanisme van je lichaam. Het is leuk om altijd liefdevol en gezond te zijn, beide gaan ook hand in hand. 

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *