Als je leeft in ontkenning, zal je altijd slachtoffer blijven

Rust, ontspanning en vrede behoren tot de elementen van geluk. Als je leeft in ontkenning, zal je altijd slachtoffer blijven. Slechts zij die geheeld willen worden stappen voorwaarts. Wat je nog te leren hebt, blijft terugkomen. Zelfacceptatie is stoppen met energie verspillen aan vechten tegen jezelf. De inspiratie die je zoekt zit al in je. Wees stil en luister. Als je spreekt vanuit je verstand, luisteren mensen met hun verstand. Als je spreekt vanuit je hart, luisteren mensen met hun hart. Je moest eens weten hoe positief anderen over je denken. We hebben de aarde niet geërfd van onze voorouders, maar geleend van onze kinderen. Het grote misverstand van vooruitgang is dat de natuur vernietigen erbij hoort. In ieders hoofd schuilt een pessimist en een optimist. Naar wie luister je?

Een van de beste lessen die je kunt leren in het leven, is de kunst om kalm te blijven. Je zult verbaasd zijn hoe sterk je bent wanneer sterk zijn het enige is dat rest. Een kleinigheid drijft mensen uit elkaar. Een catastrofe brengt ze tot elkaar. Wie je bent blijkt niet in goede tijden maar in tijden van nood. Het mooiste geschenk dat je kunt geven, is een stukje van jezelf. Pas je nooit aan om anderen te behagen maar wees de persoon die je zelf wilt zijn. Neem regelmatig pauzes. Zo geef je oplossingen de kans zich spontaan aan te dienen. Wie wil helpen, vindt een middel. Wie niet wil helpen, vindt een excuus.  Richt je niet op mensen die je irriteren maar op mensen die je inspireren. De tijd is een kleermaker die zich specialiseert in veranderingen. Echte liefde verandert en groeit met de tijd en ontdekt nieuwe manieren om zich uit te drukken. Verhef je woorden, niet je stem. Het is de regen die bloemen laat groeien, niet de donder.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *