Als je luistert naar je angsten, zal je nooit ontdekken wat een fantastisch persoon je bent

Grote keuzes je op de rand van het ravijn of met je rug tegen de muur. Soms heb je moed nodig in het leven, maar meestal gaat het om uithoudingsvermogen. Veel energie vandaag niet aan zelfkritiek maar schenk haar aan zelfliefde. Als je geeft om wat anders te ontvangen, is het geen geven maar handel. In iedereen huist een innerlijke krijger die ontwaakt wanneer je ergens voor moet vechten.

Voordat je weet of je iets lekker vindt, of niet, zal je het eerst moeten leren. Binnen de lijntjes kleuren is niet bepaald een techniek om de Picasso in je los te maken. Als je luistert naar je angsten zal je nooit ontdekken wat een fantastisch persoon je bent. Alles en iedereen is uw perfecte leermeester. Alles gebeurt om u geduld, wijsheid en mededogen bij te brengen. Ongeloof schept beperkingen; geloof uit mogelijkheden. Wie niet bereid is het fout te hebben, verzint nooit iets origineels.

Het is belangrijk om van het leven opnieuw het mysterie, de verrukking en de verwondering te ontdekken. Het leven is niet het probleem dat je moet oplossen, het leven is een mysterie dat je mag leven. Het is nooit te laat om te worden wat je had kunnen worden. Het aardige tussen man en vrouw is, dat zij niets van elkaar begrijpen. Filosofie is voor de mens altijd een streven naar wijsheid, dat altijd onvoltooid is. Niets is voor de mens als mens iets waard als hij het niet met hartstocht kan doen. Wij zien dingen niet zoals ze zijn. Wij zien dingen zoals wij zijn. Ik heb geen waardering van wie dan ook nodig. De waarheid is wat ik heb bedacht opdat ik kon leven. alle problemen zijn taalproblemen. 

Gehecht ben je nooit aan één ding, maar aan een gedachte waarin ‘ik’, ‘mij’ of ‘mijn’ voorkomt. Ze zeggen dat de tijd alles verandert. Maar in de praktijk zul je het zelf moeten doen. Ik heb geleerd dat ik nog een boel te leren heb. Wie de waarheid zoekt, zoekt God, of hem dat duidelijk is of niet. Alles is veel voor wie niet veel verwacht. Hoe vreemd het ook moge zijn, het leven wordt juist sereen en plezierig zodra zelfzuchtig genot en persoonlijk succes niet meer het hoofddoel zijn. Wie een vuist maakt kan geen hand geven. We moeten niet bang zijn om te dromen van het onmogelijke als we het onmogelijke willen bereiken. Ik behoor tot de mensen die denken dat de waarheid het wint. Misschien niet in één keer, wel op den duur.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *