Angst versus onvoorwaardelijke liefde

Angst versus onvoorwaardelijke liefde

Ikzelf zie hoe de algemene gezondheid van de bevolking langzaam maar zeker aangetast wordt door het in stand houden van de angstpsychose door de overheid en onze virologen. Er wordt niets gedaan om de algemene gezondheid en zijn detoxsysteem te versterken, integendeel. Angst werkt nu eenmaal restrictief op je bewustzijnsverruiming waardoor je het gehele plaatje niet meer kunt bevatten. De chemie van het lichaam verandert elk moment en angst creëert een andere werkelijkheid dat niet meer reëel is. Vanuit de ayurvedische visie spreken we dan van een verwarde hiërarchie. 

Dus laten we zeggen dat mensen in hun bewustzijn sidderen van angst voor het coronavirus. Mijn ziel, mijn geest is in angst, wat gebeurt er dan? Mijn gedachten staan stil bij wat er kan misgaan met mijn gezondheid. Ik heb gevoelens van angst, mijn adrenaline stijgt, bloeddruk stijgt, cortisol en cholesterol stijgt, de hartslag is hoog en de ademhaling is versneld. Alle organen in mijn lichaam worden overspoeld door stresshormonen en kunnen niet goed meer hun functie uitvoeren. Mijn lichaam verzuurt. Zelfs mijn DNA begint te krimpen, ik ben bang van het coronavirus, help ik zie het virus niet eens en het gaat mij ziek maken, help, help! Op de koop toe worden mijn bloedplaatjes nog eens kleverig, we zien dit ook in de ziekenhuizen, bloedklonters bij corona patiënten. 

Alle biologische functies en stemmingen worden beïnvloed door interactie met het dagelijkse slechte angst nieuws, ik leef in angst, alles in mijn omgeving begint nu in mij angst aan te jagen. Er wordt op de deur geklopt, iemand klopt, ik ben er zeker van dat hij corona heeft, het wordt donker, alles is eng, ik sluit me op. Met andere woorden: deze vernauwde toestand van constrictief bewustzijn als gevolg van angst heeft mijn werkelijkheid geschapen. Maar angst sluit je op in wie je niet bent. 

Laten we even kijken naar het tegenovergestelde van angst, dat is onvoorwaardelijke liefde, liefde zonder verwachtingen bedoel ik. Mijn bewustzijn is bedwelmd door liefde, ik ben verliefd op mezelf en iedereen, dan wordt alles fantastisch. Zelfs bij stormweer is mijn leven mooi en zie ik mogelijkheden tot expansie van mijn bewustzijn. Ik voel me blij en mijn bewustzijn zal dit weerspiegelen. Ik ben in euforiestemming en heb veel dopamine in mijn bloed, dat geeft mij het geluksgevoel waarbij mijn algemene gezondheid met zijn detoxsysteem letterlijk een oppepper van krijgt. Mijn serotonine staat ook zeer hoog, het anti-depressiva bij uitstek. Dopamine en serotonine samen geeft zelfvertrouwen, dat is ook weer goed voor mijn algemene gezondheid, ik kan dan zo goed gronden. 

Mijn hersenen maken oxytocine aan waar mijn bijnieren blij van worden, het is niet meer nodig om stresshormonen aan te maken voor de vecht- en vluchtreactie. Mijn lichaam maakt dan nog eens opiaten aan, endorfines waar je zelfs even lichtelijk high voelt. Mijn schildklier is gelukkig en kan goed werken en dat is goed voor mijn energieniveau waarbij ik mijn creativiteit mooi kan uitdrukken. Ik geniet van alles waardoor mijn spijsvertering soepel verloopt met voldaanheid, warmte en energie en een zalige lichtheid in heel mijn systeem. Er is geen plaats meer voor angst, de krachtige symfonie van al deze gelukshormonen verhoogt mijn trillingsfrequentie van gezondheid waarbij er geen plaats meer is voor ziekte en ongemak. Het lichaam kan perfect zijn afvalstoffen en toxines afvoeren, er worden geen lichaamscellen meer beschadigd. Geen enkele medicijn of drug kan dat, want je hebt een symfonie nodig, en deze symfonie wordt georchestreerd door je bewustzijn. Onze werkelijkheid is het resultaat van onze perceptie. Het bewustzijn is geen bijproduct van het lichaam, het is precies andersom.

Dus laten we zacht diep inademen en rustig uitademen en het pad naar gezondheid en geluk inslaan.

Ik wens alle lezers van harte een fantastische gezondheid toe, wordt bewust van je eigen genezingskracht!

Daniel The Healthman

Vertrouw op je lichaam en genees jezelf

Je bent veel meer dan je denkt

Related Articles

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *