Apenpokken

Een beter begrip over de pokken

Beste mensen, ik kan het echt niet meer aan. Ik verga van het lachen. Als je echt weet wat T-lymfocyten zijn, dan lach je met het hele verhaal van de varianten. Als je vervolgens nog eens weet dat de infectie- en besmettingstheorie verzonnen is door Louis Pasteur, onze fraudeur, gretig overgenomen door de farma, dan begin je te schaterlachen. En als je dan nog eens weet dat virussen virtuele concepten zijn, dan riskeer je dat je krom gaat worden van het lachen. Maar nu krijg ik echt buikpijn van het lachen als ik hoor over de apenpokken. Waar halen ze het toch uit? Eigenlijk is het ook triest als je weet dat het grote deel van de bevolking weer meegaat in deze nieuwe angst. 

Daarom even in het kort uitleggen wat pokken zijn en hun biologische functie, en het heeft echt niets met virussen te maken. Pokken ontstaan op de lederhuid ofwel het corium. Het corium behoort tot oud mesoderm. Dat betekent feitelijk dat er weefseltoename is op het moment dat in de geest een conflict actief is. Het conflict met betrekking op de lederhuid gaat over bezoedeling, schending van de integriteit van je persoon, aanvallen (ook verbaal), letsels, misvormingen enzovoort. Schending van de integriteit staat nu collectief gezien wel op Nr 1 bij zeer veel mensen gevolgd door aanvallen. Ik denk hierbij op de eerste plaats aan de injecties die de huid doorboren en in het perspectief van het lichaam als een aanval wordt ervaren. De huid is de bescherming van ons bloed, en alles wat aan het bloed wordt toegevoegd passeert ofwel de spijsvertering ofwel de longen. Dat wordt door de injecties geschaad en is naast de aanval ook een schending op de integriteit van je eigen lichaam. Andere aandoeningen van de lederhuid met dezelfde biologische zin zijn lepra, melanomen, acné, gordelroos, ontsteking van het nagelbed enzovoort. Pokken kunnen zelfs nog vervolgconflicten veroorzaken door je bezoedeld te voelen. Maar nogmaals, het heeft echt niets met virussen te maken.

De biologische zingeving m.b.t. pokken, melanomen, lepra e;a is te vinden tijdens de conflictactieve fase (de desoriëntatie, verwarring in de geest). Weefseltoename in het corium dient om de lederhuid te versterken met de bedoeling zich beter te kunnen beschermen tegen toekomstige aanvallen, letsels, bezoedelingen en schendingen van de integriteit. In de conflictactieve fase beginnen de melanocyten van de lederhuid zich te vermeerderen totdat de huid dikker is. De biologische conflicten die ten grondslag liggen van pokken kunnen sterk recidiverend worden. Omwille van het geloof in besmetting en infectie waardoor er angst ontstaat en het feit dat men zich bezoedeld zou kunnen voelen. Bij melanomen is het geloof van de kwaadaardigheid van kanker dat recidiverend inwerkt in de psyche en dus causaal dat melanomen steeds blijven groeien. Dat heeft niets met uitzaaiing te maken, weer zo een onbewezen stelling van de medische wetenschap. Bij lepra bijvoorbeeld was de angst om zich bezoedeld te voelen de causale oorzaak dat lepra zich ook verspreidde, deze bezoedeling werd nog eens gevoed door het oordeel dat lepra een straf was van God. Dat was de vicieuze cirkel van stigmatisering van toen. 

Maar op dit moment ontstaat er eveneens een soort stigmatisering over de apenpokken door de mainstream media. Ze weten precies hoe ze dat moeten doen. De media heeft goed geoefend tijdens de corona en de oorlog in oekraïne, en de apenpokken zijn dus de volgende stap. Begrijp je waarom ik buikpijn krijg van het lachen, misschien ben ik besmet met het lachvirus. En ik knuffel ook mensen die pokken of gordelroos of melanoom hebben. Oja, waarom niet??? Ik ben gezond en ken de causaliteit van ziekten en aandoeningen en ondanks dat ik vele zieke mensen knuffel blijf ik wel gezond. Alle microben zijn nu eenmaal mijn vrienden, dankzij hun kan ik zo gezond zijn. Ik vermoed dat virologen eigenlijk van de apenplaneet afkomstig zijn, en virologen houden zich bezig met hypothesen en willen met correlaties hun hypothesen bewijzen. De causaliteit der ziekten staat niet in hun woordenboek.

En nu, hoe verloopt de helingsfase van de lederhuid of het corium? Eens het conflict en zijn sporen zijn getraceerd en zo reëel mogelijk zijn opgelost gaat het lichaam tuberculose bacteriën gaan activeren door middel van inflammatie, en vocht. (ook een beetje zwelling). Daardoor ontstaat een tuberculeuze afbouw (verkazing) door schimmels, schimmelbacteriën of bacteriën. (zie de leer van het pleomorfisme). Vermits het extra weefseltoename dat ontstaan is tijdens de conflictactieve fase onder het epidermis ligt, worden de bulten eigenlijk eerst nog groter alvorens ze volledig afgebroken worden door de microben. De grote boosdoener tijdens de genezingsfase is dat men zich door de pokken bezoedeld kan voelen waardoor vicieuze cirkels ontstaan en de genezingsfase stopt (terug in conflictactieve fase wordt geworpen). Ik raad aan alle lezers aan om je te verdiepen in de Germaanse geneeskunde (en ook ayurveda) om jezelf te bevrijden van angst en paniek. Ikzelf geef ook lezingen over de Germaanse geneeskunde. De Germaanse geneeskunde is het echte antwoord op het geklungel van de reguliere symptoombestrijding. Symptomen zijn helingssignalen, daarom dat men ziekte mag uitzieken in plaats van te bestrijden. No Panic

Het apenpokkenvirus, wat een onzin hahaha

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Oude gezegden verwijzen vaak naar deze wijsheid. In dit geval het gezegde: Een dikke huid hebben , wat betekent ongevoelig zijn voor beledigingen. Zo verwijzen vele spreekwoorden of gezegdes naar de wijsheid van de Germaanse Geneeskunde. Ze stammen blijkbaar uit de tijd toen mensen nog niet geconditioneerd waren door overheid en media.