Auto-immuunziekten en onverklaarbare mysterieuze ziekten.

Ik wil wat duidelijkheid brengen over de overheersende verwarring rond auto-immuunziekten. Ten eerste is de term auto-immuunziekte totaal onjuist, het lichaam valt zichzelf niet aan, dat is nog nooit gebeurd en zal ook nooit gebeuren. Het druist in tegen de natuurwet van overleven.

De term auto-immuunziekten is gebaseerd op de onjuiste theorie dat het lichaam onder bepaalde omstandigheden zichzelf aanvalt.

Net als de theorie van ‘auto-immuunziekten’ waarbij het lichaam lichaamseigen weefsels aanvalt, is het concept van ‘immuniteit’, een academisch construct zonder wetenschappelijke basis. De bewering dat bijvoorbeeld de ziekte van Hashimoto het resultaat is van een ‘vernietiging’ van het schildklierweefsel is daarom hoogst twijfelachtig.

Het lichaam valt zichzelf niet aan, er is totaal ‘iets anders’ aan de hand, biologische schokken. Ten tweede is het een etiket dat ervoor zorgt dat onze aandacht afgeleid wordt van het feit dat de medische en alternatieve wetenschap de echte oorzaak nog niet heeft ontdekt waarom mensen chronische pijn hebben.

De patiënt weet dus niet waarom hij zo een onverklaarbare mysterieuze ziekte heeft opgelopen.

Het is gemakkelijk om een aandoening die men niet begrijpt onder de noemer van auto-immuunziekte te plaatsen waarbij de patiënt het gevoel krijgt dat het lichaam hem of haar in de steek laat. De grote waarheid bij auto-immuunziekte is dat het lichaam reageert op een psychische biologische schok dat de universitaire medische wetenschap niet wil onderzoeken.

Er wordt zo graag met namen gegooid zoals reumatoïde artritis, multiple sclerose, ziekte van Lyme, tinnitus, hepatitis C, lupus, alopecia, Hashimoto, chronische vermoeidheidssyndroom, Hashimoto, fibromyalgie, sclerodermie, PTSS, aangezichtsverlamming, lekkende darm enzovoort.

Stel, je hebt het etiket gekregen van reumatoïde artritis. De arts vertelt je dat het “immuunsysteem” per abuis delen van je lichaam aanziet voor indringers en ze probeert te vernietigen.

Stel, je lijdt aan fibromyalgie, dan heb je waarschijnlijk al de dooddoener gehoord van “het zit allemaal tussen je oren”. Wat kan er dus gebeuren als zowel het alternatieve als onze medische reguliere geneeskunde geen antwoorden weet? Juist, dan gaan ze het ontkennen!

Als een patiënt een beeld voor zichzelf ziet van zijn eigen lichaamscellen die zich tegen elkaar keren, dan wordt het verkeerde signaal afgegeven.

Er ontstaat een negatieve innerlijke dialoog met de boodschap dat het lichaam van de patiënt hem of haar heeft verraden en dat de patiënt er niet op kan vertrouwen dat het lichaam kan genezen.

Deze innerlijke negatieve emotionele toestand zorgt ervoor dat de aandoening chronisch blijft. De onderliggende metafysische oorzaken zoals trauma’s en biologische conflicten worden niet opgelost met als resultaat dat de aandoening ook niet kan herstellen, laat staan genezen.

De patiënt is zijn vertrouwen, hoop en geluk verloren en komt in een vicieuze cirkel terecht waarin een energie gevende gelukzalige goede gezondheid een onbereikbare droom is geworden.

Er klopt iets niet, we verzwakken en worden alsmaar zieker.

Ik vind het echt zeer eigenaardig dat al deze auto-immuunziekten en mysterieuze aandoeningen 150 jaar geleden bijna niet voorkwamen, nochtans hadden de mensen in deze tijd hetzelfde genoom als dat we nu hebben. Moet ik echt gaan geloven dat het menselijke genoom op 150 jaar tijd beslist heeft om het lichaam zelfmoord te laten plegen?

In andere gebieden hier op de mooie blauwe planeet aarde leven mensen in harmonie met de natuur. Zij hebben net als de mensen die hier 150 jaar geleden leefden bijna geen last van die zogezegde “auto-immuunziekten” (vals concept, maar dat weten we ondertussen) en andere nare aandoeningen. Dit is een voldongen feit dat steeds opnieuw ontkend wordt.

Zouden deze mensen die gezonder zijn dan wij van een andere planeet afkomstig zijn? Maar ondertussen verdubbelt in onze geïndustrialiseerde wereld elk decennium het aantal mensen die aan mysterieuze “auto-immuunziekten” lijden, schrikbarend.

Onze medische reguliere wetenschap heeft zeker een grote waarde. Het mag echt gezegd worden dat onze reguliere geneeskunde in staat is om levens te redden bij acute zaken.

Denk maar aan acute levensbedreigende symptomen, brandwonden, auto-ongevallen, botbreuken enzovoort. We hebben onze reguliere geneeskunde echt nodig, dat is waarheid.

We mogen eerlijk zijn en toegeven dat onze medische reguliere geneeskunde ongelooflijk goed is in het repareren van iets dat in het menselijke lichaam kapot is. Waar zouden we zijn zonder deze toegewijde mensen die dagelijks revolutionaire operaties uitvoeren? We hebben deze mensen die dagelijks met een goede intentie de standaardprocedures volgen echt nodig!

Als ikzelf terugdenk aan de liesbreuk die ik had toen ik 20 was, ben ik de reguliere artsen wel dankbaar om dit probleem op te lossen. Met een vakkundige kijkoperatie hebben ze de gescheurde wand in de lies mooi gedicht. Dat mag gezegd worden. We hebben de reguliere artsen dus echt nodig.

Maar langs de andere kant staat onze reguliere geneeskunde machteloos tegen kanker, chronische aandoeningen en mysterieuze ziekten zoals de “auto-immuunziekten”. Daar loopt er iets fout.

Daarin zijn andere zienswijzen over geneeskunde, denk maar aan de ayurveda, Germaanse geneeskunde of de Chinese geneeskunde, veel sterker omdat zij de causale oorzaak weten te vinden van al deze nare chronische ziekten. Deze zienswijzen verstaan de kunst om het lichaam op natuurlijke wijze te zuiveren en te ontgiften.

En niet alleen het zuiveren en ontgiften van het lichaam, ook het oplossen van de trauma’s en biologische schokken die onder de ziekten aanwezig zijn. De taak van de dokter is om symptomen af te vlakken, mochten ze te hevig zijn zodat de patiënt volledig kan herstellen.

Een mooie uitnodiging om het reguliere te laten samenwerken met andere zienswijzen over gezondheid en geneeskunde en omgekeerd ten voordele van de patiënt.

Het lichaam valt zichzelf NOOIT aan!

Men hoort zo vaak dat “auto-immuunreacties” plaatsvinden als het lichaam zichzelf beschermt tegen een trigger zoals een ziekteverwekker of gluten en tijdens het proces in verwarring raakt. Er wordt gezegd dat de “immuniteit” (een vals concept uit het dualistische denken) het verschil niet ziet meer tussen de lichaamsvreemde stof en het eigen lichaamsweefsel.

Denk bijvoorbeeld aan multiple sclerose, we denken nog steeds dat het “immuunsysteem” op de een of andere manier stukjes myelineschede aanziet voor indringers en deze aanvalt. Deze gedachtegang zorgt ervoor dat het nog tientallen jaren zal duren voordat de juiste oorzaak van MS en andere nare aandoeningen zal worden achterhaald.

De causale oorzaak zijn motorische conflicten waarbij men vastzit. Het menselijke lichaam valt zichzelf niet aan, dat gebeurt nooit.

In werkelijkheid heeft het lichaam geen “immuniteitssysteem”, men kan beter spreken over een detox- en recyclingsysteem dat de biologie en ecologie in het lichaam in evenwicht houdt, dat is feitelijke gezondheid. Maar dit detox- en recyclingsysteem kan overbelast worden als er weefsels veranderen door de effecten van biologische schokken, conflicten en trauma’s.

Het kan ook gebeuren dat er een intoxicatieschok daarbovenop komt. Het lichaam kan niets anders doen dan microben en exosomen activeren om de ontgiftings- en herstelwerkzaamheden onder de vorm van symptomen goed te laten verlopen. Het lichaam maakt jou beroerd om energie te sparen voor dit herstel- en ontgiftingswerk.

Door symptomen te zien als de ziekte dat bestreden moet worden kan de weefselbeschadiging niet goed hersteld worden en stapelen intoxicatieschokken zich op, de voorbode van chronische aandoeningen. Symptoombestrijding is misdadig.

Toxische stoffen en negatief geladen neurotransmitters als gevolg van emoties en farmaceutische medicijnen, gaan de zenuwcellen irriteren. Meestal worden exosomen (globulines) geactiveerd om het zenuwstelsel te herstellen.

Vrijgekomen toxische stoffen kunnen snel andere zenuwcellen irriteren en beschadigen omdat ze moeilijk kunnen worden afgevoerd. Omdat zenuwweefsel niet rechtstreeks samenwerkt met het bloedvatenstelsel en dus ook niet rechtstreeks gevoed door het bloed, kunnen toxische stoffen als het ware vast zitten en chronische ontstekingsreacties verergeren.

Chronische ontstekingsreacties zijn het gevolg van hangende genezingen en hebben dus een psychische causaliteit.

Denk bijvoorbeeld aan de ziekte van Hashimoto, de medische wereld denkt nog steeds dat een haperend “immuunsysteem” oorzaak is dat het lichaam schildkliercellen aanziet als indringers die moeten worden bestreden.

Nogmaals het lichaam valt zichzelf niet aan, de algemene gezondheid en zijn detoxsysteem raakt niet in de war en valt noch het zenuwweefsel als de eigen organen aan. Dat druist volledig in tegen de natuurwetten van overleving in.

De causaliteit van Hashimoto is het subjectieve gevoel van ‘te traag zijn’. Hashimoto is eigenlijk een genezingsfase dat verkeerd begrepen wordt en dikwijls hangend blijft omwille van conflictrecidieven.

Veel schildkliermedicijnen zijn milde steroïden die je gezondheidsysteem vertragen waardoor je minder goed op je klachten reageert. Je ervaart natuurlijk een positief effect, maar na 15 of 20 jaar zal je schildklier volledig uitgemergeld zijn omdat aan de hangende genezing geen einde komt.

De theorie van auto-immuunziekten bestaat alleen maar om een schuldige te kunnen aanwijzen, een afleidingsmanoeuvre om de patiënt een veilig gevoel te geven en te laten denken dat men met zijn probleem bezig is.

De diagnose “auto-immuunziekte” biedt niet de hulp die onze reguliere artsen erin zien omdat het een vals concept is. De biologie van het menselijke lichaam zit anders in elkaar, het werkt altijd samen met micro-organismen en exosomen om het behoud van evenwicht en gezonde weefsels.

Verander je voedingspatroon door industrieel bewerkte voeding, light producten, geraffineerde oliën en geharde vetten, fastfood, cake en kunstmatige zoetstoffen te weren. Want dit is eveneens voedsel dat een overgroei van Candida albicans en andere schimmelsoorten veroorzaakt.

Al deze chemische stoffen in bewerkte voeding, milieuvervuiling, zware metalen, medicatie, vaccinaties, zonnebrandmiddelen met hun nanodeeltjes kunnen intoxicatieschokken veroorzaken dat weefsels beschadigd. Dat is altijd ziekmakend waarbij microben of exosomen worden geactiveerd.

Veel mysterieuze ziekten en auto-immuunziekten gaan ook gepaard met schimmelovergroei en andere problemen in de darmen. Consumeer zongerijpte voeding in oorspronkelijke staat, de natuur weet wat goed is voor de mens. Dit geldt voor alle soorten mysterieuze aandoeningen en zogezegde “auto-immuunziekten”.

Dit geldt voor alles. Wees bewust dat negatieve emoties en de effecten van biologische schokken, conflicten zoals trauma’s, angst, bezoedeling enzovoort een negatief effect hebben op je algemene gezondheid en zijn detox- en recyclingssysteem. Het kan jarenlange ontstekingsreacties veroorzaken

Triggers voor auto-immuunziekten

Triggers werken totaal anders in het lichaam en zeer logisch volgens de overlevingswetten uit de natuur. Alle triggers zijn in werkelijkheid dingen, zaken dat het onderbewuste herkent die betrokken of aanwezig waren bij het desbetreffende oorspronkelijke trauma of biologisch conflict.

Het onderbewuste kan niet nuanceren en weet ook het verschil niet tussen een feit dat in realiteit gebeurt of in je herinnering of droom. Maar dezelfde overlevingsprogramma’s en neuronetwerken worden steeds opgestart.

Als hierbij weefsels worden beschadigd zal het lichaam exosomen en microben activeren voor het herstelproces. Vandaar dat het belangrijk is om schokken en conflicten en hun sporen op te lossen. Het lichaam raakt echt niet in verwarring en valt zichzelf nooit aan.

De activiteit van de “antilichamen”, eigenlijk detoxlichamen is gericht op het elimineren van gifstoffen en microben als ze hun schoonmaak- en herstelwerkzaamheden afgerond hebben. Maar deze detoxlichaampjes gaan nooit het eigen lichaam aanvallen. Hopelijk begrijp je het duidelijke verschil.

Triggers zijn toxines, afvalstoffen, zware metalen, adrenaline en andere stresshormonen, milieuvervuiling enzovoort. Daaruit gecombineerd met de effecten van biologische schokken ontstaat verzuring dat lichaamsweefsels beschadigt.

Beschadigde weefsels en hun cellen activeren exosomen en microben. We weten dat vele microben latent kunnen overleven in het lichaam, tot er een trigger komt dat ze actief maakt. Dat is niet de schuld van de ziekteverwekker en/of exosoom.

Besef daarbij ook EERST wat de oorzakelijkheid van de “ziekte” is, er schuilt achter elke ziekte een negatieve emotie of biologisch conflict. Deze mag natuurlijk eerst aangepakt worden.

Tegenwoordig is er een lange lijst met voedingsmiddelen die ontstekingen kunnen veroorzaken, denk maar aan granen waarbij schimmels mycotoxinen produceren. Een uitleg die veel bronnen weergeven als ze zeggen dat granen een probleem vormen en aanleiding geven tot de zogezegde “auto-immuunziekten”. Er zijn zoveel voorbeelden op te noemen.

Maar het werkelijke probleem is dat mensen met nare mysterieuze aandoeningen, altijd door het lichaam geactiveerde exosomen of microben hebben waarvan hun taak het herstellen en ontgiften van weefsels in oorspronkelijke staat is.

Dit wordt bijna altijd verkeerd begrepen waarbij men microben en exosomen probeert te bestrijden. Weet dat de toxische stoffen zoals mycotoxines eveneens weefsels en cellen beschadigen, zeker op het zenuwweefsel.

Mycotoxines zijn toxines van schimmels die een overgroei kennen doordat de darmflora is verstoord door slechte of onverteerde voeding in combinatie met emotionele problemen en de effecten van biologische schokken. Iedereen kent wel de uitspraak: “er ligt een steen op zijn maag”. Dat bedoel ik, de spijsvertering is verstoord.

Dat beschadigt de cellen van het slijmvlies van het spijsverteringskanaal. De conditie van de gastheer gaat achteruit en dat verzwakt de algemene gezondheid en zijn detoxsysteem verder. Toxische stoffen dringen in het lichaam binnen en verspreiden zich, de lymfe is overbelast en raakt eveneens verstopt.

Er ontstaat een intoxicatieschok. De taille die toeneemt is een typisch verschijnsel dat ontstaat bij deze problemen van intoxicatie. Toch logisch dat het lichaam latente microben activeert en exosomen repliceert om het grote schoonmaak- en herstelwerk uit te voeren.

Als deze herstelpogingen van het lichaam continu door symptoomgeoriënteerde benadering worden bestreden, begint het lichaam uit te putten. Deze toxische stoffen komen steeds dieper in het lichaam terecht en bereiken uiteindelijk het zenuwstelsel.

Er wordt nooit iets gedaan aan de onbehandelde oorzaak: het oplossen van metafysische problemen zoals biologische schokken en trauma’s.

Chronische aandoeningen van de darmen.

Door emoties verstoorde spijsvertering ontstaan vele toxische en neurotoxische stoffen. De flora’s die zich bezighouden om toxische stoffen te elimineren, zijn door spijsverteringsproblemen verstoord. Toxische stoffen zijn bijvoorbeeld cadaverine en putrescine, neurotoxische stoffen zijn zware metalen, synthetische zoetstoffen enzovoort.

Het zenuwweefsel van de darmen wordt geïrriteerd waardoor ontstekingen ontstaan. Inflammatie waarbij het lichaam microben activeert voor het herstel, ontgifting en opruimwerkzaamheden.

Weet dat verzadigde vetten zeer belangrijk zijn om de beschermschede van de zenuwen goed te onderhouden. Typisch bij alle zogezegde “auto-immuunziekten” en andere mysterieuze ziekten is dat het zenuwweefsel er altijd bij betrokken is. Dat is omdat zenuwen het bewegingsapparaat aanstuurt.

Neurotoxines zijn veel schadelijker en giftiger dan mycotoxines en gaan het zenuwweefsel irriteren met ontstekingen tot gevolg. Veel mycotoxines blijven in het darmkanaal achter en worden afgevoerd via de stoelgang van zodra de darmflora zich herstelt.

Maar negatieve emoties en de effecten van biologische schokken verhinderen dat de darmflora zich goed kan herstellen. De binnendringende toxische stoffen die moeilijk kunnen worden geneutraliseerd – de lymfe en de lever zijn overbelast en verstopt – samen met gestorven micro-organismen die eveneens giftig zijn.

De causale oorzaak van chronische darmaandoeningen zijn mentale brokconflicten zie de Germaanse geneeskunde en index ziekten.

Overgroei van Escheria coli-stammen, Helicobacter pylori, Clostridium difficile e.a… allemaal het gevolg van verstoorde darmwerking en darmflora als gevolg van brokconflicten. Deze bacteriële overgroei is om de giftigheid op te ruimen.

Het excrement van deze bacteriën zijn ook toxische stoffen die het darmslijmvlies irriteren. Er kunnen cytokinestormen ontstaan, en dan is het afvlakken van symptomen gerechtvaardigd. Maar weet dat dit niet de schuld is van deze bacteriën.

De schuld is te zoeken bij onverteerde voeding dat in de darmen is terechtgekomen dat een chemisch proces ondergaat dat bekendstaat als vergisting en verrotting. Veroorzaakt door negatieve emoties, slechte voeding en de effecten van biologische schokken zoals angst bijvoorbeeld.

Mensen die hun lichaam goed voeden met zongerijpte biologische voeding en emotioneel in evenwicht zijn, creëren een goed werkende darmflora. Daardoor is het algemene gezondheids- en detoxsysteem veel sterker en zal er geen overgroei ontstaan.

Ontstaat er toch ergens een verstoring in de spijsvertering, wordt dit snel opgelost door de kracht van de algemene gezondheid en de emotionele stabiliteit.

Deze mensen zullen niet reageren op granen, want deze granen gaan niet gisten in de spijsvertering. Hun spijsvertering blijft goed werken.Voeding moet altijd verteerd zijn vooraleer het in de darmen komt, dat zorgt voor een evenwichtige darmflora.

Begin met elke hap dertig keer te kauwen voor meer speekselvorming en de stimulatie van pancreas- en maagenzymen, zodanig dat het voedsel goed verteerd in de darmen komt. Trouwens veel kauwen stimuleert de hippocampus waardoor er meer antistress hormonen worden geproduceerd. Dus tijd nemen en genieten van je maaltijd is een gouden raad.

Een sterke darmflora in evenwicht zorgt ervoor dat gisten nooit kunnen uitgroeien tot schimmels. Een sterke darmflora zorgt ervoor dat streptokokken en andere zogezegde ‘destructieve’ bacteriën niet gaan evolueren naar bacteriële overgroei.

Veel van deze bacteriën zoals streptokokken hebben een positieve taak in de spijsvertering. Het gaat telkens om evenwicht. Dit evenwicht wordt verstoord door onverteerde voeding, biologische brokconflicten en afvalstoffen in de darmen.

Alle micro-organismen worden in het gareel gehouden door een gezonde darmflora. De ecologie van de gehele microbiële flora in het lichaam blijft in evenwicht, evenwicht is eigenlijk synoniem van gezondheid

Micro-organismen hebben altijd voeding nodig om te overleven, en om zich voort te kunnen planten. Iemand met emotionele problemen zal snel last ondervinden in de vorm van vermoeidheid en zwaarte van zodra hij of zij een donut of broodje consumeert.

Het voedingsmiddel is zelf nooit ontstekingsbevorderend, maar zet een ontstekingsreactie in gang als het lichaam het nodig acht om microben in het systeem te activeren als gevolg van een onderliggende oorzaak dat meestal metafysisch van aard is.

Dit wil niet zeggen dat plat veredelde tarwe het ideale levensmiddel is, dat is het inderdaad niet, maar het is belangrijk te weten en te begrijpen wat er in je lichaam gebeurt als je een reactie op tarwe of een ander voedingsmiddel ervaart.

Andere triggers die latente microben en exosomen wakker maken.

Er zijn eveneens andere triggers waarbij het lichaam microben en exosomen activeert om het lichaam te ontgiften.

Deze triggers, denk maar aan de zware metalen (die in vaccinaties zitten, aluminium verpakkingen, pesticiden e.a.), zonnebrandmiddelen, statines, medicijnen, straling, DDT, voedingstekorten, insectenbeten, drugs, emotionele trauma’s, chemicaliën uit de inrichting en meubels van de woning, milieuvervuiling, chemtrails enzovoort gaan het gezondheidssysteem zodanig verzwakken en de bijnieren in stress brengen.

Emotionele, traumatische en financiële problemen zijn eveneens belangrijke triggers die weefsels irriteren waarop het lichaam microben en exosomen activeert. Al deze triggers veroorzaken een grote hoeveelheid adrenaline geproduceerd door de bijnieren en dat zal bijgevolg het lichaam, het zenuwweefsel en organen overspoelen.

Deze adrenaline is energetisch negatief en schadelijk omdat het een irriterend effect heeft in het lichaam, precies dat is hetgeen weefsels kan beschadigen. Adrenaline in hoge concentratie is giftig voor het lichaam en werkt dus verzwakkend.

En al deze problemen worden levenslang chronisch omdat men bij elke medische behandeling “ER STEEDS VERGETEN WORDT HET LICHAAM TE ZUIVEREN EN TE ONTGIFTEN” en de patiënt geen ondersteuning geeft om zijn of haar emotionele problemen op te lossen.

De algemene gezondheid en zijn detoxsysteem van het lichaam is het enige wat we hebben om beschadigd weefsel te herstellen in samenwerking met micro organismen en exosomen en te voorkomen dat er overgroei zou ontstaan.

Het enige echte is kennis, het enige kwaadaardige is onwetendheid.

In onze maatschappij wordt er alles aan gedaan om deze algemene gezondheid en detoxsysteem zwak te houden. Symptoombestrijding is de echte oorzaak waardoor aandoeningen gevaarlijk worden. De opstapeling van afvalstoffen en toxines veroorzaakt een intoxicatieschok en dat is altijd ziekmakend. Het leidt naar verstoppingen in het lichaam, verzuring en weefselbeschadiging.

Als je lichaam, hormoonhuishouding en de algemene gezondheid krijgt wat het nodig heeft, is herstel mogelijk en binnen handbereik. Het gaat om de conflicten en hun sporen zo goed mogelijk op te lossen zodat herhaling van het conflict vermeden wordt.

Met een pak friet, een donut en een glas frisdrank zal je dit doel ook niet halen. Ik heb het over zongerijpte natuurlijke krachtvoeding, dat heb je nodig, zonder enige vorm van industriële bewerking daarop. Puur natuur! De zes natuurlijke smaken en de zeven kleuren in natuurvoeding.

Rust, ontspanning, frisse lucht, liefde, schoon water, lichaamsvriendelijke beweging, op tijd gaan slapen (22.00 uur), in de zon lopen, lachen en plezier en als laatste: GOED JE VOEDSEL KAUWEN!

Het zogezegde “immuunsysteem” valt je niet aan. Het zijn toxische stoffen en effecten van biologische schokken dat telkens weer weefsel irriteert dat telkens weer hersteld moet worden. Zolang de toxische stoffen gevangen zitten en de effecten van biologische schokken niet zijn opgelost, zal de aandoening chronisch blijven.

Een goed doorvoede detoxsysteem is zeer intelligent en slim en in staat om je te genezen. Dat gaat altijd samen met het ontgiften en zuiveren van het lichaam. Geef daarom je algemene gezondheid en zijn detoxsysteem wat het nodig heeft: Echte voeding zoals de natuur het heeft voorzien voor de mens.

Cultiveer emotioneel evenwicht, los trauma’s’ en andere biologische conflicten op, ziek elke ziekte uit en vooral ga op tijd gaan slapen!

Bronnen:

Germaanse geneeskunde

Andreas Moritz

Hans Moolenburgh

Ard Pisa

Ayurveda

Gepubliceerd op 17/06/2024

Daniël Derweduwen

Delen:

 

Gerelateerde Publicaties

 

  • Hoe ontgift en zuivert het lichaam zich? Het menselijke lichaam is het pronkstuk van miljoenen jaren evolutie van de natuur. Het lichaam van de mens is evolutionair gezien hoog ontwikkeld en heeft verschillende uiterst intelligente en accurate systemen om zichzelf te kunnen ontgiften en te zuiveren van afvalstoffen en toxines. Deze processen zijn essentieel om te voorkomen dat afvalstoffen en toxines zich ophopen en verzuring veroorzaken, wat kan leiden tot verstoppingen in de fijne haarvaten van onze bloedsomloop, het bindweefsel waarin onze lichaamscellen zijn ingebed, en het lymfestelsel dat overtollige vloeistoffen en stofwisselingsafval afvoert. Wanneer verstoppingen optreden, ontvangen lichaamscellen geen [...]

    By Published On: 03/03/2024
  • Al meer dan 25 jaar wordt wetenschappelijke medische kennis onderdrukt. Natuurwetenschappelijk denken betekent het analyseren van metafysische en psychologische componenten die voorkomen bij kanker en chronische aandoeningen, om deze op te lossen. Het menselijke lichaam heeft dankzij miljoenen jaren natuurlijke evolutie geleerd zichzelf gezond te houden. De mens is eigenlijk het pronkstuk van natuurlijke intelligentie. Het microbioom werkt in evenwicht samen, met een dynamische samenwerking die gunstig is voor alle partijen, inclusief de mens. Microben staan altijd ten dienste van hogere levensvormen. Dr. Hamer begreep dit. Problemen zoals conflicten, trauma's en biologische schokken kunnen dit evenwicht grondig verstoren. In mijn [...]

    By Published On: 03/03/2024
  • Je immuunsysteem is in feite een recyclagesysteemHet lijkt erop dat je immuunsysteem een flinke klap heeft gekregen. Je voelt je slecht en je klachten lijken zelfs erger te worden. Maar voordat we ons haasten naar een antibioticakuur, laten we eens dieper ingaan op ons immuunsysteem en enkele zaken herontdekken.Het immuunsysteem past binnen een dualistische filosofie waarbij ziekte wordt gezien als iets van buitenaf dat het lichaam binnendringt, in plaats van een reflectie van interne geestelijke processen. Echter, de geest is wel degelijk ontvankelijk voor de schokken en trauma's van het leven. Het lichaam is als het ware het voertuig waarmee [...]

    By Published On: 03/03/2024