Beschadiging lichaamscel door toxines en de effecten van biologische schokken

Beste overheid en virologen, richt uw focus eens op de ECHTE OORZAAK van corona of andere ziekten, aandoeningen in plaats van mensen bang te maken en stilaan hun vrijheden af te pakken en mensen in een sociaal isolement te duwen. Want dat zal op lange termijn meer doden veroorzaken dan de ziekte zelf.

Een door toxines beschadigde lichaamscel begint altijd ZELF MET HET KWEKEN van corona of microben, de zogezegde “ziekteverwekkers”. Deze zelfdoding (apoptose) heeft als doel om het geheel te laten overleven. Zogezegde “ziekteverwekkers” ruimen altijd toxines en beschadigde cellen op met het doel om het aangedane weefsel terug in de oorspronkelijke staat te herstellen. De meeste mensen zijn blijkbaar bang om deze natuurwet, deze waarheid aan te horen en gaan altijd in ontkenning en blijven hangen in hun tunnelvisie. Dit geldt ook voor onze overheid en virologen, en zeker nu tijdens onze coronacrisis.

NATUURWET: Zorg dat het lichaam zijn toxines en afvalstoffen kwijt kan, dan pas kan het lichaam goed functioneren. Stop eens met de aandacht te richten op antistoffen, antilichamen, besmetting, infectie, virus en mensen te proberen dwingen om zich te vaccineren, dat is allemaal BIJZAAK. Het zijn valse concepten uit de farmaceutische investeringsmaatschappij die niets te maken hebben met hoe het lichaam werkelijk biologisch en ecologisch functioneert. Beter is om mensen bij te staan om trauma’s en andere schokken op te lossen.

Wat is de HOOFDZAAK? Het lichaam wilt elke dag zijn afvalstoffen en toxines kwijt om een evenwichtig microbioom te kunnen creëren dat voor alle partijen gunstig is, ook voor onze lichaamscellen. Het lichaam wilt ook door de negatieve effecten van biologische schokken en trauma’s beschadigde weefsels herstellen. Het lichaam gebruikt of activeert zogezegde “ziekteverwekkers” bij de herstel- en opruimwerkzaamheden in het organisme. Wanneer gaan we dat begrijpen, wanneer gaan de virologen dit begrijpen??

Enkele voorbeelden:

Verkoudheid: stink of geurconflict. Toxines irriteren de slijmvliezen van de luchtwegen.

Griep: Idem waarbij de toxines een hogere concentratie hebben.

Longontsteking: doodsangst of schrikangstconflict. Zeer hoge concentratie toxines in longblaasjes als gevolg van slecht functionerende lever en lymfe. Eveneens als gevolg van verstoppingen door opgestapelde toxines in deze organen en systemen.

Diabetes: Weerstandsconflict of angst-walgingsconflict. Verstoppingen van de celmembramen door toxines. Verstoorde spijsvertering.

Hart- en vaatziekten: mannelijk territoriumverliesconflict of vrouwelijk territoriumverliesconflict of sexueel frustratieconflict. Toxische belasting

Kanker: zelfafwijzing, integriteitsconflict. Totale acidose door toxines die haarvaten, bindweefsel en lymfe verstoppen.

Dementie: scheidingsconflict (chronisch-actief of recidiverend). Aantasting van hersen bloedbarrière en myelineschede door toxines en beschadiging van de neuronen door toxines.

En zo kunnen we nog doorgaan.

OORZAAK: De tolerantiegraad tegen toxines in het lichaam wordt overschreden waardoor intoxicatieschokken ontstaan.

HOE?:

1- Decennialange opzettelijke voedselvergiftiging door onze voedingsindustrie, denk maar aan E-nummers en raffinage van suikers en oliën, vooral geraffineerde oliën zijn zeer giftig voor het lichaam. Grote oorzaak van diabetes en hart- en vaatziekten.

2- Overconsumptie van dierlijke eiwitten, zuivel in combinatie met te weinig plantaardig voedsel.

3- Vaccinaties, zonnebrandmiddelen die het ontgiftend vermogen van het lichaam tegenwerken. De huid is ook een ontgiftingsorgaan van het lichaam.

4- Milieuvervuiling, chemtrails, pesticiden, zware metalen, chemische stoffen in materiële zaken enzovoort.

5- Angst, stress, negatieve emoties verstoren de spijsvertering en de hormoonhuishouding waarbij de immuniteit (vals concept), beter detoxsysteem of algemene gezondheid uitgeput raakt.

6- Gebrek aan onvoorwaardelijke liefde en warme sociale contacten.

7- Uitputting door hectisch leven, uitputting van de bijnieren en de schildklier.

8- Straling

9- Symptoomgeoriënteerde behandelingen waardoor systematisch het lichaam tegengewerkt wordt zich te ontdoen van afvalstoffen en toxines. Dit tast het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan, de tolerantie tegen toxines wordt overschreden. Acidose neemt toe en dat leidt altijd tot de ontwikkeling van chronische toestanden en het creëren van dodelijke symptomen.

10- Op de verkeerde uren eten en vooral op de verkeerde uren gaan slapen. Dit verstoort het ontgiftend vermogen van het lichaam enorm.

Wat nemen artsen waar op de intensieve afdeling van coronapatiënten?

1- Deze artsen nemen waar dat mensen met overgewicht meer risico hebben op overlijden aan corona.

Logisch, overgewicht door vetcellen die toxische stoffen proberen te isoleren. Mensen met overgewicht hebben een hogere graad aan toxische stoffen. Beschadigde weefsels vormen de bron van overgroei door microben waardoor die vervolgens stuurloos wordt.

2- Deze artsen nemen waar dat oudere mensen een verhoogd risico lopen te overlijden aan corona. Logisch, deze mensen hebben eveneens verhoogde toxische concentraties in hun weefsels mede veroorzaakt door symptoombestrijding en medicijnvergiftiging, bekend als iatrogene aandoeningen.

3- Deze artsen nemen waar dat mensen die overlijden aan corona dikwijls onderliggende aandoeningen hebben, eveneens als gevolg van de effecten van biologische schokken en van intoxicatie. De tolerantiegraad aan toxines is bij deze mensen dus ook overschreden waardoor het corona-“virus” STUURLOOS wordt met een bacteriële overgroei in de bloedvaten van de longen en de patiënt sterft.

MENSEN ZIJN BLIJKBAAR BANG OM DEZE WAARHEDEN AAN TE HOREN.

Beste mensen: Een aandoening zoals bijvoorbeeld griep of corona wordt NOOIT veroorzaakt door bacteriën of het corona-“virus” zelf, maar het wordt altijd veroorzaakt door de aanwezigheid van giftige stoffen en een daaruitvloeiende beschadiging van lichaamscellen die deze organismen gaan AANTREKKEN!!!! Ik hoop dat het nu duidelijk is. Dat is de reden dat het corona-“virus” van mij wegloopt als het mij ziet, mijn lichaam is zuiver en proper, vrij van effecten van biologische schokken trauma’s en angst.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *