Boos blijven is iemand gratis in je hoofd laten wonen

Fantasie creëert mogelijkheden die eerder niet bestonden. Liever imperfect mezelf dan de perfecte kopie van een ander. Door goed voor jezelf te zorgen, kan je anderen je beste zelf geven. In plaats van wat er nog van je over is. Iedereen draagt iets kostbaars in zich dat in geen ander te vinden is. Dat te ontdekken is je weg. Liever imperfect mezelf dan de perfecte kopie van een ander. In de eerste helft van je leven verzamel je vrienden, in de tweede helft selecteer je de ware. Troebel water, staat stil, wordt helder. Gevoelens zijn slechts bezoekers; laat ze binnen en laat ze uit.  Als ik mijn grenzen kan aangeven, hoef ik geen muren te bouwen. De kunst van rusten, is niet te wachten tot je moe bent. Een gelukkig mens heeft het kind in zich bewaard.

Doe altijd eerst iets ontspannend voordat je een belangrijke beslissing neemt in je leven. Je kunt nooit gelukkig worden als wat je doet verschilt van waarin je gelooft. Je lacht jezelf in één seconde mooi.  Assertiviteit is voor jezelf opkomen zoals je voor een vriend zou opkomen. Wijze mensen hebben het nooit druk en de mensen die het altijd druk hebben, worden nooit wijs. Boos blijven, is iemand gratis in je hoofd laten wonen. De persoon die je bent is veel groter dan de persoon die je denkt dat je bent. Wanneer je jouw lichaam voorziet van positieve energie, zal het zijn kracht tonen. Zoals een bloem de zon nodig heeft om bloem te worden, zo heeft een mens de liefde nodig om mens te worden. Er zijn zoveel vragen in het leven; je kunt onmogelijk alle antwoorden weten. Zie jezelf, dan ziet de ander jou ook.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *