Codetaal

Als de wetenschap zegt: “er is geen bewijs dat ze helpen”, gebruiken ze codetaal. Het is belangrijk dat je deze zin dan goed vertaalt. Het wilt letterlijk zeggen: “we hebben niet naar het bewijs gezocht”.

Beste vrienden, Het wordt stilaan duidelijk dat zoveel mensen hun heil proberen te zoeken in natuurlijke en veilige plantaardige of homeopathische middelen om hun gezondheid terug te kunnen winnen. Veel andere geneeswijzen, denk maar aan de Ayurveda, de Chinese en/of Japanse geneeskunde hebben grote kennis over de werkzame kracht die in veel planten zitten verscholen. Bovendien heb je ook de Germaanse geneeskunde dat overal als paddenstoelen uit de grond schiet. De wijsheid van Dr. Hamer hecht veel belang aan de psychologische relevantie der ziekte.

Of denk maar even aan de homeopathie waarbij sterke verdunningen energetische boodschappen overbrengen om lichaamscellen te herinneren hun normale functies weer op te nemen. Daar heeft de wetenschap ook nog niet naar het bewijs gezocht. Onze medische wetenschap heeft enkel waarde bij acute gevallen om levens te redden. In de medische wetenschap is de leugen gewoon verbijsterend: wat we ziekte noemen zijn in werkelijkheid wetmatig verlopende bio-logische programma’s, die starten na een shock of trauma die onverwacht, hoog dramatisch en geïsoleerd is beleefd. De kern waarheid over ziekte is dat het overlevingsmechanismen zijn! De conflict inslag vormt een persoonlijke perceptie en is steeds subjectief. Dit kan niet met “weten is weten” worden vastgelegd door rationeel denken. Het is van een andere orde net zoals intuïtie en dit begrijpen heeft zoveel waarde om goed te herstellen van elke ziekte inclusief kanker. Het geeft je leven een nieuwe goede richting.

Persoonlijk heb ik geen vertrouwen in de farmacie, de voedingsindustrie, de media en ons medisch apparaat. Ik merk dat er steeds van alles wordt uitgevonden om toch maar het menselijke lichaam te kunnen tegenwerken om zichzelf te ontgiften en te genezen. Symptoombestrijding is misdadig en zorgt ervoor dat het lichaam nooit kan genezen. Ziekte en symptomen zijn onderdelen van een proces dat leidt naar gezondheid.

Op natuurlijke middelen dat de natuur ons gratis ter beschikking stelt kan er geen patent worden genomen. Daarom worden natuurlijke middelen voortdurend verketterd. Het medisch instituut weet heel goed dat angst ziekmakend is, daarom blijven ze persistent angst zaaien. Ik wens er wel bij te zeggen dat er vele artsen en zorgverleners zijn die met toewijding en liefde alles in het werk stellen hun patiënten te behandelen. Als je ziet hoe ze met toewijding kapotte lichaamsdelen herstellen, of levens redden bij acute gebeurtenissen, dan kan ik voor deze artsen wel echt veel respect opbrengen. Bij deze artsen gaat het wel om het belang van welzijn en gezondheid bij hun patiënt. We mogen geen steen gooien naar deze mensen.

Eén ding kan ik wel zeggen: ik moet toegeven dat ik ook iets chronisch heb, namelijk ik ben chronisch gezond met een chronische toestand van enorm veel levensenergie en een chronisch geluksgevoel. Bepaalde instituten horen dit niet graag. Dat is het verschil met een toegewijde arts, die hoort het wel graag dat je gezond kunt zijn.

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *