Codetaal

Als de wetenschap zegt: “er is geen bewijs dat ze helpen”, gebruiken ze codetaal. Het is belangrijk dat je deze zin dan goed vertaalt. Het wilt letterlijk zeggen: “we hebben niet naar het bewijs gezocht”.

Beste vrienden, Het wordt stilaan duidelijk dat zoveel mensen hun heil proberen te zoeken in natuurlijke en veilige plantaardige of homeopathische middelen om hun gezondheid terug te kunnen winnen. Veel andere geneeswijzen, denk maar aan de Ayurveda, de Chinese en/of Japanse geneeskunde hebben grote kennis over de werkzame kracht die in veel planten zitten verscholen. Bovendien heb je ook de Germaanse geneeskunde dat overal als paddenstoelen uit de grond schiet. De wijsheid van Dr. Hamer hecht veel belang aan de psychologische relevantie der ziekte.

Of denk maar even aan de homeopathie waarbij sterke verdunningen energetische boodschappen overbrengen om lichaamscellen te herinneren hun normale functies weer op te nemen. Daar heeft de wetenschap ook nog niet naar het bewijs gezocht. Onze medische wetenschap heeft enkel waarde bij acute gevallen om levens te redden. In de medische wetenschap is de leugen gewoon verbijsterend: wat we ziekte noemen zijn in werkelijkheid wetmatig verlopende bio-logische programma’s, die starten na een shock of trauma die onverwacht, hoog dramatisch en geïsoleerd is beleefd. De kern waarheid over ziekte is dat het overlevingsmechanismen zijn! De conflict inslag vormt een persoonlijke perceptie en is steeds subjectief. Dit kan niet met “weten is weten” worden vastgelegd door rationeel denken. Het is van een andere orde net zoals intuïtie en dit begrijpen heeft zoveel waarde om goed te herstellen van elke ziekte inclusief kanker. Het geeft je leven een nieuwe goede richting.

Persoonlijk heb ik geen vertrouwen in de farmacie, de voedingsindustrie, de media en ons medisch apparaat. Ik merk dat er steeds van alles wordt uitgevonden om toch maar het menselijke lichaam te kunnen tegenwerken om zichzelf te ontgiften en te genezen. Symptoombestrijding is misdadig en zorgt ervoor dat het lichaam nooit kan genezen. Ziekte en symptomen zijn onderdelen van een proces dat leidt naar gezondheid.

Op natuurlijke middelen dat de natuur ons gratis ter beschikking stelt kan er geen patent worden genomen. Daarom worden natuurlijke middelen voortdurend verketterd. Het medisch instituut weet heel goed dat angst ziekmakend is, daarom blijven ze persistent angst zaaien. Ik wens er wel bij te zeggen dat er vele artsen en zorgverleners zijn die met toewijding en liefde alles in het werk stellen hun patiënten te behandelen. Als je ziet hoe ze met toewijding kapotte lichaamsdelen herstellen, of levens redden bij acute gebeurtenissen, dan kan ik voor deze artsen wel echt veel respect opbrengen. Bij deze artsen gaat het wel om het belang van welzijn en gezondheid bij hun patiënt. We mogen geen steen gooien naar deze mensen.

Eén ding kan ik wel zeggen: ik moet toegeven dat ik ook iets chronisch heb, namelijk ik ben chronisch gezond met een chronische toestand van enorm veel levensenergie en een chronisch geluksgevoel. Bepaalde instituten horen dit niet graag. Dat is het verschil met een toegewijde arts, die hoort het wel graag dat je gezond kunt zijn.

Pas als je wordt wie je werkelijk bent, krijg je wat je werkelijk wilt. Zelfs de meest briljante monoloog kan de dialoog niet vervangen. De basis van een positieve levenshouding is vertrouwen in jezelf. Ieder mens draagt iets mee in zijn leven wat je nooit zou vermoeden. Als er licht in je hart is, zul je altijd je weg vinden. Als je tijd hebt voor iemand, kijk je niet op de klok. Ik heb profijt van al mijn ervaringen. Ik verander nu in positieve richting.

Ik zocht jou, maar ik heb mezelf gevonden. Je hoeft niet te veranderen, enkel iets toe te voegen. Wees geduldig met iedereen, maar vooral met jezelf. Het gevoel heeft een beter geheugen dan het verstand. Blijf jezelf. Schaaf je persoonlijkheid niet bij om ergens in of bij te passen. Er is maar één ding mooier dan gelukkig zijn. Dat is anderen helpen om ook gelukkig te zijn. Als je veel van iemand houdt, krijg je kracht. Als iemand veel van jou houdt, krijg je moed.

Al zwijgend verraden de ogen de geheimen van het hart. Je bent misschien in staat om een heleboel te onthouden, maar ben je ook wijs genoeg om te kunnen vergeten? Gevoelens komen en gaan als wolken aan een winderige hemel. Bewust ademhalen is mijn anker. Te zijn wat we zijn en te worden wat we kunnen worden, dat is het doel van ons leven. Er is geen verandering van duisternis naar licht, van stilstand naar beweging, zonder emotie.

Gepubliceerd op 24/05/2024

Daniël Derweduwen

Delen:

 

Gerelateerde Publicaties

 

  • Wanneer je iemand het zwijgen oplegt, bewijs je niet dat die persoon fout heeft, maar dat je bang bent van wat hij zou zeggen. Kerngezond zijn betekent dat je geen vaccin nodig hebt. Censuur is een bekentenis van vrees voor de waarheid. Elke keer als wij onrecht waarnemen en niets doen, dan trainen we ons karakter om passief te zijn in de aanwezigheid van onrecht waarbij we uiteindelijk elk vermogen verliezen om onszelf, en degene die we liefhebben te verdedigen. Volg je hart, wil dat klopt. Al het goede begint met houden van wie je bent. Een vredige, relatie [...]

    By Published On: 05/02/2024
  • Vriendelijkheid is de gouden schakel die de wereld bijeen houdt. Als je kijkt naar het mooie in je leven, zal dit meer worden. Als je kijkt naar wat je niet hebt, zul je nooit genoeg hebben. Er is geen betere manier om respect te tonen dan naar iemand te luisteren. Echt luisteren is de bereidheid om te veranderen door wat je hoort. Geluk ligt niet voor het oprapen. Het komt voort uit je eigen handelen. Kies ervoor om optimistisch te zijn. Dat voelt beter. Als jouw mening die van de meerderheid is, wordt het tijd om eens goed na te [...]

    By Published On: 05/02/2024
  • Houden van jezelf is zelf kiezen hoe jij je tijd en energie gebruikt. Om te slagen moet je met zoveel passie in iets geloven dat het realiteit wordt. Wanneer je een fout toegeeft, ben je weer iets wijzer dan toen je hem beging. Als je kijkt naar wat er wel is, wat is er dan veel! Tel je zegeningen. En als het leven moeilijk is, tel ze dan luider. We zijn bang de controle te verliezen. Maar hoe kun je iets verliezen wat je nooit hebt gehad? Blijf altijd positief; je lichaam hoort alles wat je denkt. Goede beslissingen komen [...]

    By Published On: 05/02/2024