Contact

Contact

Bockstaele 32
9520 Sint-Lievens-Houtem (garagepoort en bord Yoga-Ayurveda)
Ongeveer 20 km ten zuiden van Gent
(Oost-Vlaanderen België)

+32 474 999 034
daniel.namasteyoga@gmail.com

Rekeningnummer: BE43 7506 1519 7101

Bic-code: AXABBE22

Het is mogelijk een consult te boeken waarbij ik de inzichten over de psychologie van conflicten en trauma’s nader uitleg. Hou rekening met een wachttijd. Inzicht hoe het onderbewustzijn werkt kan je enorm vooruithelpen om het conflict op te lossen zodat je eigen ziekte ook echt kan genezen. In combinatie met tips om de ziekte te helpen genezen, voeding en levensstijl. Biologisch redeneren.

Een consult duurt ongeveer 90 minuten, soms langer.  Bij voorkeur privé omwille voor het oogcontact. Indien het niet mogelijk is om privé te komen heb ik ook een online mogelijkheid met zoom. Ik stuur zelf een zoomlink door, je hoeft geen zoom te installeren. Een consult kost 75 euro als je cash betaalt en 90 euro als je online betaalt (administratiekosten)

Ik geef ook lezingen over tal van onderwerpen over gezondheid. De Germaanse geneeskunde, dramadriehoek, eigenwaarde, onvoorwaardelijke liefde zijn enkele voorbeelden. Meer informatie over de verschillende onderwerpen kun je via mail ontvangen indien je dit wenst.

Een korte lezing (ongeveer 3 uur) met minder de 50 deelnemers kost 150 euro, vanaf 50 deelnemers is dit 200 euro

Een uitgebreidere daglezing (7 à 8 uur) met minder dan 50 deelnemers kost 300 euro, vanaf 50 deelnemers is dit 350 euro

Zowel de consulten als de lezingen kunnen ook vergoed worden in zilver of goudmunten

Warme groet, Daniël Derweduwen

1 Sitti en Lot van Bodhi Life Center kan ik echt aanbevelen

Sitti is een leraar, therapeut, onderzoeker en bewegend kunstenaar. Zijn werk is de grondoorzaak op te lossen, nadat het inzicht van het conflict/ziekte achterhaald is. Samen met zijn partner, Lot richtten ze Bodhi Life Center op. Via het lichaam benaderen zij de emotie, yoga, beweging en het bewustzijn. Sitti heeft ruim 25 jaar ervaring in het verkennen van de ontwikkelingsgrondlagen van ademhalen, anatomie, yoga en beweging en hoe ze het verband houden met onze psychofysische processen en het welzijn. Sitti helpt mensen om gezond, helder en daadkrachtig in hun wereld te staan. 

Lots benadering loopt parallel. Ze geeft yogales en traditionele Thaise massage. Ze healt vanuit haar kennis in gezonde voeding, yoga en intuïtie tijdens het geven van massages

Lot gsm: 0488039106 Sitti gsm: 0486726529

website: www.bodhilifecenter.be

2 Sophia Govaerts kan ik ook aanbevelen

Ik ben Sophia Govaerts, oprichtster van het Claim your Health Institute (CHI) alsook coach (mindset, trauma, gezondheid, voeding, Germaanse Geneeskunde,…), intuïtieve massagetherapeute, schrijfster en spreekster.
CHI is een idee dat reeds 13 jaar geleden in mij ontstond en dit jaar daadwerkelijk vorm kreeg omdat de wereld er echt nood aan heeft. Daniel Derweduwen is de peter van CHI en graag versterken we elkaar.
Vanaf nu kan je op zijn vraag ook bij mij terecht voor online of live consulten (Balen (B) en Heerlen (NL)) waarbij ik zeer holistisch alsook met een zesde zintuig naar je verhaal luisteren zal en je de nodige inzichten en tools help aanreiken zodat je je algemene welzijn verbeteren kan en je genezing op waardevolle wijze ondersteund kan worden.
Claim your Health! Want je bent goud waard…
Wees warm welkom!
Sophia.

info@claimyourhealthinstitute.com
www.claimyourhealthinstitute.com
www.sophiagovaerts.com