Contact

Contact

Bockstaele 32
9520 Sint-Lievens-Houtem
Ongeveer 20 km ten zuiden van Gent
(Oost-Vlaanderen België)

+32 474 999 034
daniel.namasteyoga@gmail.com

Het is mogelijk een consult te boeken waarbij ik inzichten over de psychologie van conflicten en trauma’s nader uitleg. Hou rekening met een wachttijd. Inzicht hoe het onderbewustzijn werkt kan je enorm vooruithelpen om het conflict op te lossen zodat je eigen ziekten ook echt kunnen genezen. In combinatie met tips om de ziekte te helpen genezen, voeding en levensstijl. Biologisch redeneren.

Een consult duurt ongeveer 90 minuten, soms langer.  Bij voorkeur privé omwille voor het oogcontact. Indien het niet mogelijk is om privé te komen heb ik ook een online mogelijkheid met zoom. Ik stuur zelf een zoomlink door, je hoeft geen zoom te installeren. Een consult kost 75 euro als je cash betaalt en 90 euro als je online betaalt (administratiekosten)

Ik geef ook lezingen over tal van onderwerpen over gezondheid. De Germaanse geneeskunde, dramadriehoek, eigenwaarde, onvoorwaardelijke liefde zijn enkele voorbeelden. Meer informatie over de verschillende onderwerpen kun je via mail ontvangen indien je dit wenst.

Een korte lezing (ongeveer 3 uur) met minder de 50 deelnemers kost 150 euro, vanaf 50 deelnemers is dit 200 euro

Een uitgebreidere daglezing (7 à 8 uur) met minder dan 50 deelnemers kost 250 euro, vanaf 50 deelnemers is dit 300 euro

Zowel de consulten als de lezingen kunnen ook vergoed worden in zilver of goudmunten

Warme groet,

Daniël Derweduwen