Contradicties spotten: het virusverhaal

Wetenschappelijke definitie van een LEVEND ORGANISME:

Levende organismen zijn fysieke entiteiten die hun bestaan in stand houden door middel van biologische processen, zoals interne regulatie, stofwisseling en een voortplantingssysteem. Ze nemen voeding op en scheiden excrement uit. Ze zijn in staat om waar te nemen en hebben de propulsie zich te bewegen. Bekende vormen van leven zijn onder meer planten, dieren, schimmels, algen, amoeben, eukaryoten en bacteriën. Zowel ééncelligen als meercelligen hebben celkernen waarin genetisch materiaal in de vorm van DNA is opgeslagen. Informatie betreffende hun structuur, ontwikkeling, hoe het functioneert en eruit ziet ligt in het DNA vast. Levende organismen worden beschouwd als een samenstel van chemische reacties en fysische verschijnselen. Ze wisselen energie en materie uit met hun omgeving om in leven te blijven (hun bestaan in stand te houden).

Virussen: hebben geen voortplantingssysteem. Ze nemen geen voeding op en scheiden geen excrement uit. Met andere woorden hebben virussen geen stofwisselingssysteem. Een virus heeft geen propulsie om zich te bewegen en kan ook niet waarnemen. Virussen missen de essentiële functies om zelfstandig te kunnen leven. Virussen hebben geen cellen en hebben bijgevolg dus ook geen celkern. Ze worden volgens de huidige definitie niet tot het leven gerekend. Een virus bevat een DNA of RNA molecuul dat instructies bevat voor het maken van eiwitten en is altijd voorzien van een eiwitmantel dat de capside wordt genoemd. In sommige gevallen is er een buitenomhulsel van lipiden aanwezig dat een envelop wordt genoemd. Voor hun replicatie zij ze afhankelijk van een gastheercel.

Wat zegt de virologie ofwel studie van virussen?  Virussen zijn dode of levende stukjes organisch materiaal. Levende virussen worden al dan niet gedood in vaccins. De onbeantwoorde hamvraag is dan: maakt het lichaam “antistoffen/antilichamen” aan tegen een levend virus als het via een vaccin een dood virus heeft ontvangen??? Maakt het lichaam überhaupt “antistoffen en/of antilichamen” aan tegen het virus (dood of levend?) of maakt het lichaam “antistoffen/antilichamen” aan tegen de (giftige gevaarlijke) adjuvanten van het vaccin??? Zeer eigenaardig dat er daar nooit een plausibel antwoord op komt. Als jij gelooft dat een vaccin jou beschermt, dan mag ik deze bescherming weigeren, want ik kan jou niet meer in gevaar brengen, toch?

Sommige virologen vinden dat sommige virussen een enorm bewustzijn hebben met een uitermate ontwikkelde intelligentie dat de zogezegde “immuniteit” van alle levende organismen kan verschalken. Virussen kunnen alle hogere levensvormen bedriegen en vervolgens doden. Het slimme virus is zo ongelooflijk dodelijk dat het journaal er jou dagelijks eraan moet herinneren… Andere virologen vinden dan weer dat virussen kunnen evolueren. Er zijn zelfs virussen die precies weten wanneer iemand op een stoel zit om een pint bier te drinken of iemand die al rechtstaand te dicht bij een ander rechtstaande persoon staat om bijvoorbeeld een liefdevol woord te zeggen. Volgens de maatregelen infecteren virussen namelijk alleen rechtstaande mensen. Als het “coronavirus” zo ongelooflijk besmettelijk is dat we een mondkapje moeten dragen, waarom kan er dan niet getest worden via het nemen van een staal uit de mond? En niet vergeten, een mondmasker beschermt jou tegen de levensgevaarlijke virussen net zoals kippengaas rond de tuin jou beschermt tegen muggen.

En ondanks dat volgens de huidige definitie van levende organismen, virussen niet tot levende organismen kunnen worden gerekend, zijn deze beruchte virussen wel in staat om tegenin het trilhaarepitheel van de slijmvliezen van de ademhalingswegen te gaan. Om vervolgens zich doorheen de taaie vliezen te boren dat alle weefsels en organen omgeeft en beschermt. Virussen zijn volgens sommige virologen zelfs in staat om doorheen het corium van de huid heen te dringen en gaan met gemak dwars door de oertaaie wanden van de bloedvaten om via de bloedbaan verspreid te worden in het lichaam. Mens toch, wat zijn die virussen toch slim!

De delta variant is bedacht om de 100.000 bijwerkingen te maskeren en…om de niet-gevaccineerden de schuld te kunnen geven. Gelukkig dat de media heeft gezegd dat de delta variant door de gevaccineerden wordt verspreid.

Herinner je nog voorbije winter? Onze viroloog De Gucht vertelde dat dankzij de goede opvolging van de maatregelen de influenza griep voorgoed is verdwenen. De dag nadien hoor je andere virologen zeggen dat de volgende golf onvermijdelijk is omdat we de maatregelen onvoldoende naleven.

DE VIROLOGIE LOOPT VAST IN ZIJN EIGEN CONTRADICTIES. 

INZAKE HET “VIRUS”: HET ENIGE WAT MUTEERT ZIJN DE LEUGENS.

We zouden dokters in plaats van de Eed van Hippocrates (een modernist volgens Plato) een andere eed moeten laten afleggen, misschien eentje die we kunnen toeschrijven aan Asklepios (een klassieke halfgod), in de trant van: “Ik zweer het lichaam te zullen behandelen als een manifestatie van de psyche”. Dan komen we misschien ergens.

We onderscheiden virussen, bacteriën en parasieten. De eersten  bestaan niet, de tweeden helpen ons, en de derden zijn onze politici. Het vaccin eerst testen op politici! Is het gevaarlijk, dan is ons land veilig. Is het gezond, dan zijn wij veilig.

Ik Daniël weiger het etiket van “virusontkenner” pertinent. Het is gewoon een voorafname op het debat, nog voor het goed en wel is begonnen. Want hoe kan ik het bestaan van virussen ontkennen waarvan het bewijs van bestaan tot de dag van vandaag nog niet is geleverd door de empirische wetenschap??? Het debat gaat dus tussen “virussceptici” en “virusgelovigen”, al de rest is manipulatie van de taal, dus dikke zever. 

Het is eigenlijk uiterst simpel: als het vaccin dan toch zo goed werkt, dan kan een niet gevaccineerde persoon een gevaccineerde persoon nooit in gevaar brengen, al de rest is eveneens dikke zever.

Gelieve NIET zelf na te denken en ALLES te geloven wat er op de mainstream media verschijnt. Enkel zo kunnen we iedereen beschermen tegen dit vreselijke, dodelijke virus. Lieve mensen, elke geboorte doet pijn, en de geboorte van de waarheid nog het meest van al. En van zodra je zelf begint te denken zal het beginnen pijn doen. En geloof me, al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.

Daniël The Healthman

Vertrouw op je lichaam en genees jezelf

Je bent veel meer dan je denkt

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *