6. Ontgiften van zware metalen (uit vaccins)

In onze samenleving is er een verhoogde vervuiling door zware metalen, denk maar aan aluminium, arsenicum, tin,kwik, koper, lood, nikkel, thallium, cadmium enzovoort. Bronnen van vervuiling door zware metalen zijn bijvoorbeeld deodorants, verfproducten, industriële bekleding van het meubilair, kleuren verwerkt op porselein zijn dikwijls zeer giftig, amalgaamvullingen, kunstgebitten, aluminiumfolie, vaccins, farmaceutische medicijnen, pesticiden, plastic, industriële reinigingsmiddelen, cosmetica, enzovoort. Ze verspreiden zich in het milieu en waterreservoirs en komen direct of indirect in ons lichaam terecht.

Veel zware metalen komen direct in ons lichaam door vis uit de diepzee dat vervuild is door industriële lozingen.

Zware metalen zijn giftig en beschadigen zenuwcellen

Zware metalen in je lichaam zijn een constante bron van extreme vervuiling en vergiftiging en geven aanleiding tot veel allergische reacties. Denk maar aan allergische reacties op zuivel en dierlijke melk bijvoorbeeld. Ieder soort zware metaal gaat in je lichaam uiteindelijk oxideren of roesten door de hoge concentratie vocht en zuurstof waarbij ze de omliggende lichaamscellen beschadigen en zelfs kunnen doden. Zware metalen beschadigen je hersencellen waarbij hersenfuncties verstoord worden, denk maar aan de cognitieve zaken en het herinneringsvermogen dat aangetast wordt. De algemene gezondheid en detoxsysteem verzwakt door zware metalen en dat maakt je extra kwetsbaar voor ziekten.

Zware metalen beschadigen zenuwcellen en weefsels van vele organen. Iets dat beschadigd is moet hersteld worden. Daarom activeert het lichaam microben en voornamelijk voor het zenuwweefsel exosomen. Verkeerdelijk gezien als virussen. De grote valkuil op het zenuwweefsel is dat dit weefsel niet rechtstreeks gevoed wordt door het bloed. Met andere woorden, het zenuwweefsel is omgeven door een myelineschede, hersencellen door de hersenbloedbarrière.

Door onze levensstijl, vaccinaties, zware metalen komen uiteindelijk toch in het zenuwweefsel terecht, maar zitten daar een beetje gevangen. Beschadigde zenuwcellen worden opgeruimd door exosomen waarbij het ziektegif naar buiten komt. Het wordt niet volledig afgevoerd en dat irriteert en beschadigd andere zenuwcellen. Zo ontstaan die chronische ontstekingsreacties op het zenuwweefsel.

De immuniteit (vals concept)

De immuniteit is een concept dat ontstaan is door het dualistische denken waarbij de vijand buiten jezelf geplaatst wordt. Dit is niet volledig juist. De echte oorzaak van alle aandoeningen en ziekten is innerlijk aanwezig en metafysisch van aard. Het zijn biologische schokken zoals doodsangst, trauma’s, aanval op je integriteit enzovoort die ziekmakend zijn. In dit geval is je lichaam niet meer in staat om schadelijke stoffen, afvalstoffen en zware metalen te ontgiften waardoor ze zich gaan opstapelen.

Schadelijke stoffen maken je in eerste instantie jou niet ziek, ze verzwakken jou alleen waardoor je minder weerstand hebt tegen biologische schokken. Opstapeling van schadelijke stoffen dat het tolerantieniveau van het lichaam overschrijdt kan ook een ‘schok’ veroorzaken die op zijn beurt wel ziekmakend is. Ik gebruik de algemene gezondheid en zijn detoxsysteem om het woord immuniteit te vervangen.

Het gezondheidssysteem van het lichaam detecteert beschadigde cellen en weefsels en gaat (latente) micro-organismen activeren samen met witte bloedcellen voor het herstel- en schoonmaakwerk. Door de cellen uitgescheiden giftige stoffen of lichaamsvreemde eiwitten (exosomen) kan de algemene gezondheid en zijn detoxsysteem verwerken. Met zware metalen gaat dit al wat moeilijker, maar het lichaam kan dat.

Maar als je gebukt onder stress, negatieve emoties, conflictsituaties leeft wordt het wel een zware opdracht voor je lichaam om dit zuiveringswerk tot een goed einde te brengen. Lymfe, lever, nieren, de huid en alle andere ontgiftingssysteem geraken overbelast als je emotioneel niet in evenwicht bent. Zo ontstaat naast de trauma’s, conflicten en biologische schokken nog eens een intoxicatieschok daarbovenop.

Dit is uitputtend voor de algemene gezondheid en zijn detoxsysteem en zo verzwak je. Zware metalen maken dit probleem nog vele malen erger. Zware metalen en giftige eiwitten van celafval dat het lichaam niet op tijd kan verlaten lokken daardoor allergische reacties uit zoals oorsuizen, een vergrote milt, symptomen van artritis, sinusproblemen, lymfe zwellingen, dikke hals en klieren, oogkwalen, hoofdpijn en migraine, problemen met de spijsvertering en uiteindelijk tot zwaardere aandoeningen zoals verlamming, kanker en hartaanvallen.

Amalgaam

Een veelvoorkomende bron van kwikvergiftiging zijn de metalen vullingen van kiezen en tanden. Deze zilverkleurige vullingen in het gebit bestaan uit 50% kwik. Door de ademhaling komen kwikdampen terecht in de longen en de bloedbaan, en bereiken ze het spijsverteringstelsel door te eten en te drinken. Uiteindelijk komt kwik in het bloed en de lymfe terecht waarbij er aanzienlijke schade wordt aangericht, dit proces loopt zo langzaam dat men het niet doorheeft dat je uiteindelijk langzaam maar zeker verzwakt door de aangerichte schade op het zenuwstelsel en je bezig bent met hartkwalen te ontwikkelen.

Aan tandartsen werd vroeger aangeraden om amalgaam niet met blote handen aan te raken omdat de amalgaam componenten waaronder kwik en nikkel zo giftig zijn.

Dat wil zeggen dat het zeker gevaarlijk is als het 24 uur per dag in je mond aanwezig is of als je het ingespoten krijgt in je bloed via de griepprik of andere vaccinaties!

De wereldgezondheidsorganisatie heeft een rapport gepubliceerd (te vinden op internet) waarin werd aangetoond dat het percentage kwik in amalgaam vullingen tot tienmaal hoger is dan kwik uit het milieu of voedsel. Patiënten met multiple sclerose en Alzheimer hebben tien keer meer kwik in hun hersenen dan normaal. Cadmium dat gebruikt wordt voor de roze kleur van kunstgebitten is vijf keer zo giftig als lood.

Metalen vullingen bevatten ook de giftige metalen zoals nikkel, chroom en thallium.

Deze giftige stoffen hebben een verstorend effect op de darmflora en dit kan een aantasting met Candida albicans ofwel schimmelovergroei veroorzaken.

Het laten verwijderen van amalgaamvullingen moet zeer voorzichtig gebeuren door een ervaren tandarts. Het beste is om niet meer dan één of twee kleine vullingen om de twee maand te laten vervangen. Zorg voor een goede afzuiging dat je geen amalgaam stof inademt of gruis inslikt. Twee grote of meer metalen vullingen tegelijkertijd verwijderen is zeer gevaarlijk, door de vrijgekomen extra kwikbelasting in het lichaam kan het aantal bloedplaatjes zo sterk dalen dat het levensgevaarlijk wordt.

Het is zinvol om twee maand ionische selenium en tien dagen alpha liponzuur in te nemen voordat je een amalgaamvulling wilt laten verwijderen, en eet vooral biologische zongerijpte groenten en fruit rijk aan mineralen en vitaminen. Vooral groenten en fruit met rode kleuren.Na het verwijderen van een amalgaamvulling is het tijd voor de grondige schoonmaakbeurt in je lichaam.

Wat kun je doen om je lichaam te ontgiften van zware metalen?

Deze schoonmaakbeurt is trouwens geschikt voor alle verontreinigingen van zware metalen in je lichaam. Gebruik vers korianderblad en groene groente bij elke hoofdmaaltijd. Koriander is een plant uit de schermbloemigen familie en bereikt moeilijke plaatsen in je lichaam zoals sommige delen in de hersenen om de zware metalen te onttrekken. Het drinken van enkele koppen Pau Darco (lapacho thee) heeft een sterk ontgiftende werking op het bloed en de lymfe.

Hetzelfde kan gezegd worden van objibwa thee van de Amerikaanse indianen. Beide theesoorten zijn te vinden in een goede natuurwinkel of op internet. Deze theesoorten versterken de werking van koriander. Korianderzaad is zeer goed voor de maag en de afscheiding maagsappen en enzymen. Het zuivert eveneens het bloed.

Wilde bessen, bosbessen, cranberry’s zijn rijk aan antioxidanten en maken zware metalen los uit je brein. Deze bosvruchten herstellen de beschadigingen aan de myelineschede en hersenbarrière. Dit kleinfruit steeds tussen de maaltijden door consumeren en tijdens het seizoen. Niet spoelen tenzij er aarde op kleeft. Vers kleinfruit bevat waardevolle verheven probiotica voor de darmwerking. Nu tijdens de zomer 150 gram van dit superfruit per dag.

Gerstegrasextractpoeder haalt vooral zware metalen uit de organen en endocriene klieren ofwel de hormoonhuishouding. De werking wordt versterkt door het gebruik van spirulina, vooral afkomstig rondom vulkanische eilanden zoals Hawaii. Spirulina absorbeert zware metalen die vrij zijn gekomen door gebruik van gerstegrasextractpoeder.

Beide hebben een sterk zuiverende werking op het centrale zenuwstelsel, het endocriene stelsel en de hersenen. Neem één à twee theelepels gerstegrasextractpoeder en twee theelepels spirulina gemengd met wat water, kokoswater of sap. Je hebt ook nog een algensoort uit de Atlantische oceaan, de Atlantische dulse dat doorheen de hersenbarrière en myelineschede gaat en alle zware metalen bindt. Neem dagelijks twee eetlepels dulsevlokken.

Gebruik eveneens zeer veel verse peterselie, deze plant heeft sterk ontgiftende eigenschappen. Er zijn ook veel krachtige specerijen die helpen bij het ontgiften van zware metalen. Denk maar aan kruidnagel, daslook, knoflook, kurkuma, zoethout en de vele planten uit de familie van de schermbloemigen. Varieer en wees royaal in gebruik van specerijen, ze stimuleren de spijsvertering, de opname van voedingstoffen en de afvoer van afvalstoffen, toxines en zware metalen.

Belangrijk bij het ontgiften zijn bepaalde smaken in de voeding introduceren, het gaat om de smaken scherp, bitter en wrang. Deze smaken hebben informatie voor het lichaam om te ontgiften en te zuiveren, eveneens van zware metalen. Wrang en bitter hebben een alkaliserende werking en helpen het zuurbase evenwicht van het lichaam in evenwicht te houden. Niets voor niets komt in de Nederlandse taal de volgende uitspraak: Bitter op de tong maakt het hart gezond. Dit is grote waarheid.

De spijsvertering

Verzorg altijd je spijsvertering, de lever speelt eveneens een grote rol in de spijsvertering en heeft de taak om giftige schadelijke stoffen en zware metalen uit het lichaam te neutraliseren of af te breken. Deze geneutraliseerde giftige stoffen verlaten vervolgens het lichaam via de darmen, de longen en de huid. Het zijn dus niet de nieren die zware metalen en andere gifstoffen verwijderen uit het lichaam zoals velen onder ons denken. De belangrijkste taak van de nieren is het in stand houden van de vochtbalans van het lichaam en ervoor te zorgen dat het bloed altijd een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen, zout, hormonen, vitaminen en enzymen bevat. Het overtollig ureum en urinezuur wordt eveneens afgevoerd door de nieren. Verse urine is steriel en werkt antiseptisch.

Nog enkele middeltjes om te zuiveren

Er bestaat ook een natuurlijk ontgifting met ontgiftingsklei. Dit is een veilige en directe manier om je lichaam te helpen met het verwijderen van zware metalen en schadelijke chemicaliën. Neem regelmatig een bad met ontgiftingsklei, een voetbad werkt eveneens uiterst heilzaam voor het lichaam. Ideaal is ongeveer een een halve kilo zuivere bentoniet klei voor een bad. Blijf een half uur erin liggen, smeer ook wat op je hoofd of maak een kleimasker voor je gezicht. Bentoniet klei vind je op internet of in gezondheidswinkels.

Wilde planten die ons helpen met een sterke ontgifting zijn paardenbloem, kliswortel en mariadistel. Deze wilde planten hebben een sterk bittere smaak en je kunt er thee van zetten. Paardenbloemblad kun je als groente eten en de wortel kan meegestoofd worden in groenteschotels. Van kliswortel kun je soep bereiden.

Mariadistel kun je als supplement aanschaffen. Deze wilde planten hebben de kracht om zware metalen uit het lichaam af te voeren.

Voeding

Voor een volledige ontgifting van zware metalen kun je de dag beginnen met het eten van een teentje knoflook. Dit versterkt de lever in het ontgiften en zuiveren.

Eet daarbij verse peterselie om de typische knoflookgeur in de ademhaling te voorkomen. Peterselie ontgift ook zware metalen uit het lichaam. Het een zal dus het andere gaan versterken. Gebruik door de dag alle voorgaande tips die ik net heb verteld. Het ontbijt mag bestaan uit havermout, Basmati of zilvervliesrijst. Deze graansoorten bevatten grote hoeveelheden zink en selenium. Belangrijke mineralen om het lichaam te helpen met het verwijderen van zware metalen.

Gebruik zongerijpte biologische groenten voor het middagmaal. Ik denk aan broccoli en andere koolsoorten, artisjokken, spinazie, spinazie van brandnetels (sterk ontgiftend), avocado, uien, asperges, sla, zoete aardappel, komkommers, venkel, bleekselderij, kiemen. Zaden en noten zijn makkelijk te verteren, eet regelmatig lijnzaad, pompoenzaad, amandelen, walnoten, sesamzaad en zonnebloempitten.

Vermijd echter pasta’s gemaakt van pinda noten, zoals pindakaas. Basis essentiële omega vetzuren zijn zeer belangrijk voor de rode bloedcellen, zenuwcellen en de immuniteit. Omega vetzuren zijn te vinden in avocado, eerste koude persing olijfolie en lijnzaadolie. Steeds na de bereiding toevoegen.

Biologisch zongerijpt fruit als tussendoor zoals papaja’s, klein fruit tijdens het seizoen, perziken, abrikozen (ook gedroogde abrikozen), citrusfruit, pitfruit,

granaatappel, druiven, meloenen, mango’s, vijgen en dadels. Paranoten zijn sterk ontgiftend voor het lichaam, ze bevatten eveneens veel zink en selenium.

Kokosolie raad ik aan om de maaltijden mee te bereiden. De middellange vetzuren uit kokosolie zoals laurinezuur en capronzuur helpen je lichaam om andere vetten waarin zware metalen geïsoleerd zitten af te breken en het lichaam uit te drijven.

Gezonde voeding is al een krachtig hulpmiddel om je lichaam te ontgiften van zware metalen en andere gifstoffen. Zorg voor de natuurlijke kleuren uit de voeding en een evenwichtig smakenpallet van zoet, zuur, zout, bitter, wrang en scherp elke dag opnieuw!

Wees bewust dat geraffineerde oliën, suikers en margarine het ontgiften van zware metalen volledig tegenwerkt. Deze geïndustrialiseerde voedingsmiddelen zijn op zich al giftig voor het lichaam en gaan de zware metalen diep in de weefsels laten doordringen en vastzetten. Belangrijk om weten is dat fastfood, chemische toevoegingen zoals E-nummers en bewaarmiddelen en alle voeding dat door de industrie is bewerkt, de opname van zware metalen in de spijsvertering zal doen toenemen. Ten slotte versterk je jouw algemene gezondheid en het detoxsysteem en het vermogen te ontgiften van zware metalen door voldoende lichaamsvriendelijke beweging, maar nooit competitie. Yoga, wandelen of dansen zijn ideaal.

Ga op tijd gaan slapen en sta op tijd op, respecteer het dag en nachtritme. Om 22.00 uur gaan slapen is ideaal om je lichaam mee te helpen met het ontgiftingsproces.

Eet ‘s avonds geen grote maaltijden, ze verteren toch niet goed omdat de spijsvertering tijdens de nacht niet actief genoeg is. Cultiveer eveneens emotionele stabiliteit en vermijd stressfactoren.

Andere tips:

Loop meer in de zon. Als de zon te sterk is, zoek de schaduw op, luister naar je lichaam. Gebruik absoluut geen zonnebrandmiddelen, met hun chemicaliën en nanodeeltjes vormt het een zware belasting voor de lever en belemmeren de aanmaak van vitamine D. Bovendien verhinderen zonnebrandmiddelen het vermogen van het lichaam om zware metalen af te voeren. Zonlicht heeft ontgiftende eigenschappen en in de zon lopen maakt je vrolijk. Ultraviolet C is antiseptisch. De hersenen maken geneeskrachtige stoffen aan dankzij de zon en deze hebben eveneens een ontgiftende werking. Zonnebrandmiddelen en zonnebrillen blokkeren deze therapeutische eigenschappen van de zon.

Verwarm of bewaar geen voedsel in plastic, plastic bevat giftige stoffen en soms zware metalen die in de voeding kunnen lekken. Stop met roken. Ga naar de sauna en neem af en toe een koude- of ijsbad, Hippocrates sprak al over de heilzame ontgiftende werking van ijswater. Vermijd stimulerende middelen, ze onderdrukken de algemene gezondheid en het detoxsysteem (recyclingsysteem) en de ontgifting van het lichaam. Gebruik geen kunstmatige zoetstoffen en light producten. Probeer de consumptie van dierlijke eiwitten te verminderen, eet af en toe eens vegetarisch, dat komt de spijsvertering ten goede en is ook goed voor het milieu.

7- Het verband tussen EMV, 5G, grafeenoxide, hydrogels en covid begrijpen.

Grafeenoxide wordt geactiveerd door EMV, in het bijzonder de frequenties die deel uitmaken van het 5G-spectrum. Alle materialen hebben een zogenaamde elektronische absorptieband. Een absorptieband is een bereik van golflengten, frequenties of energieën in het elektromagnetische spectrum die kenmerkend zijn voor een bepaalde overgang van begintoestand naar eindtoestand in een stof.

Dit is een specifieke frequentie waarboven een stof wordt geëxciteerd en zeer snel oxideert. Frequenties die worden gestraald op mensen die een opeenhoping van grafeenoxide in hun lichaam hebben, kunnen ervoor zorgen dat het grafeenoxide zich zeer snel vermenigvuldigt, waardoor het evenwicht van glutathion wordt verbroken en binnen enkele uren een cytokine storm wordt veroorzaakt.

Grafeenoxide is het hoofdbestanddeel van door DARPA gepatenteerde hydrogels. Het zijn deze hydrogels die in de Covid-injecties, de PCR-test staafjes en de maskers zitten. Een geleidende hydrogel is een polymeer achtig materiaal dat aanzienlijke kwaliteiten en toepassingen heeft.

Zij ontwikkelen verschillende soorten geleidende hydrogels die in vele dingen worden gebruikt, in ons voedsel, ons water, en in ons lichaam geïnjecteerd in vaccins. Geleidende hydrogels bevatten nanotech die zich vasthechten aan je DNA en kunnen worden bestuurd door 5G-sensoren. Ze maken het mogelijk DNA te verzamelen en te manipuleren. Geleidende hydrogels maken het mogelijk om mensen te volgen en op te sporen. Er zijn duizenden peer-reviewed wetenschappelijke studies en artikelen waarin geleidende hydrogels worden besproken.

Kenmerken van geleidende hydrogels: zelfherstellend vermogen, elektrische geleidbaarheid, transparantie, vorstbestendigheid, rekbaarheid, prikkel responsiviteit, wat betekent dat het bepaalde dingen doet

We worden omringd door EMF-straling van mobiele telefoons (of mobiele telefoons), tv’s en Wi-Fi. Veel gebieden zetten ook 5G aan en er zijn onderzoeken gedaan die de correlatie aantonen tussen de 5G netwerken en de Covid uitbraken in een gebied. Om uzelf het beste te beschermen tegen grafeenoxide vergiftiging en de activering van grafeenoxide in uw lichaam is het nodig om verschillende dingen te doen om uw blootstelling aan EMV te beperken.

Enkele suggesties om dit te doen zijn: woon niet in een stad met veel zendmasten als het mogelijk is, zet uw Wi-Fi ’s nachts uit en blijf uit de buurt van slimme meters en andere slimme apparaten als het enigszins mogelijk is. Een andere optie is het gebruik van EMF beschermingsproducten zoals orgone energie apparaten om de EMF straling te helpen transformeren om de schadelijke effecten te verminderen.

Orgone Energie, EMF bescherming en grafeenoxide

Omdat grafeenoxide wordt geactiveerd door EMV, wil je een beschermende barrière in je directe omgeving creëren die de EMV verzwakt, zodat het grafeenoxide niet wordt geactiveerd. In de jaren 1930 werd een ontdekking gedaan die vandaag kan worden toegepast om te helpen bij EMF bescherming. Tijdens een reeks experimenten ontdekte wijlen Dr. Wilhelm Reich dat levende monsters, geplaatst in containers gemaakt van afwisselend lagen staal en niet-geleidend organisch materiaal, in staat waren om gezonde “kosmische energie” uit de omgeving op te vangen. Hij noemde deze energie “orgon”. Deze orgon accumulatoren konden bloedmonsters langer bewaren, gezondere planten laten kiemen en pijn verlichten bij zijn patiënten die erin zaten.

Tegenwoordig gebruiken we in plaats van platen van staal en plastic een composiet van een mengsel van ijzeroxide, staal, messing, shungiet en kristalpoeders, ingekapseld in epoxyhars. Het eindresultaat is een harmonisator die in staat is om de schadelijke draadloze velden van zendmasten, slimme meters, smartphones, internet router en uw televisie om te zetten in meer heilzame energie voor u en uw planten en huisdieren. De effecten van dit wetenschappelijk fenomeen zijn gerepliceerd en goed gedocumenteerd in studies van de Universiteit van Pennsylvania en het Heraclitus Microscopisch onderzoekslaboratorium.

8- Probiotica

Verheven “probiotica”

Verheven micro organismen vind je altijd boven de grond. Ze zijn ontzettend goed voor je spijsvertering, celdeling en stofwisseling. Deze heilzame bacteriën zijn te vinden op veel kleinfruit, druiven, pitfruit, steenfruit enzovoort. Op kiemen zoals alfalfa, fenegriek, peulvruchten, broccoli, mosterd, zonnebloem en vele andere bovengrondse groenten, zijn echte levende micro tuintjes waar verheven probiotica op leeft. In feite is probiotica geen juiste naam, het impliceert dat er slechte bacteriën zijn en past in een dualistische visie dat leeft in de hoofden van wetenschappers betaalt door de farmaceutische investeringsmaatschappij.

Echter de menselijke biologie is er een van samenwerking met bacteriën en exosomen in een dynamisch evenwicht dat gunstig is voor alle partijen. Waarin bacteriën altijd een voorname rol spelen in het herstellen van weefsels na het verwerken van een biologische shock of trauma. Dat kan zijn van weefselopbouw zoals bij necrose of hulpweefsel afbraak zoals dit bij kanker gebeurt via inflammatie en zwelling. (kanker is een overlevingsstrategie van het lichaam dat volledig verkeerd begrepen wordt door onze medische moderne geneeskunde). Dat is al een uiterst belangrijke rol die bacteriën in je lichaam vervullen.

Daarnaast zijn bacteriën ook zeer nuttig voor de werking van je spijsvertering en de darmflora. Deze darmflora bepaalt net als je weerstand tegen biologische schokken en trauma’s, de mate van je gezondheid en geestelijke vermogens. Zo werkt de menselijke biologie, en daarin spelen bacteriën en exosomen een voorname rol in! Het zijn onze vrienden, micro organismen staan altijd ten dienste van hogere levensvormen. Geef mij maar Helicobacter pylori, alle soorten streptokokken, tuberculose enzovoort.

Omdat ik mijzelf geestelijk de beste immunisering (als je daarvan mag spreken) een levensstijl heb gecultiveerd waarbij je schokken ex-anti al geïncorporeerd hebt in je denken. Met andere woorden, ik sta in mijn kracht omdat ik weet dat de verantwoordelijkheid voor mijn gezondheid in mijn eigen handen ligt, niet in handen van de farmaceutische investeringsmaatschappij. Ik creëer gezondheid, en ik weet hoe, omdat ik ooit zware ziekten heb gecreëerd die mij deze les hebben gegeven. Je leest het: ik ben geen slachtoffer.

Maar dus kort: het immuunsysteem past in een dualistische filosofie waarbij ziekte van buitenaf in het lichaam komt en niet van binnen de geest. Er zijn indringers, en die moeten dood gemaakt worden met killercellen, die de soldaten van ons lichaam zijn. Oke, dat is het idee van het immuunsysteem. Ontkennen dat er een systeem bestaat die bacteriën opruimt, die cellen opruimt? Neen. Maar wat ik zeg is dat dit systeem eigenlijk een recyclagesysteem zou moeten worden genoemd van ons lichaam.

En waarom is dat? Omdat de weefselvernieuwing en het hangt af van welk soort weefsel hoe snel dat het gaat. De huid bijvoorbeeld of de maagbekleding bijvoorbeeld, dat voor een deel ectoderm is, ververst zich elke drie dagen. En als je werkelijk denkt dat we dat allemaal in het toilet achterlaten, ja dan heeft u de ecologische gedachte niet goed begrepen. Want het meeste van onze celmateriaal en vooral ons DNA en RNA wordt gerecycleerd om hergebruikt te worden. Als je die nucleotiden ergens anders kunt gebruiken dan is dat nog veel beter.

Vele mensen denken bovendien dat er ook antilichamen zijn en die ontstekingsbevorderend kunnen zijn. Ten eerste, het zijn geen antilichamen. Onze medische wetenschap zegt altijd anti- anti en anti, zo werkt het lichaam niet. Het zijn pro-lichamen en probiotica helpen opruimen (het zijn ook geen pro-lichamen en probiotica’s, dat is waar, want zo blijven we in het dualistische denken hangen), het zijn helpers om ons gezond te houden. En ten tweede, ze helpen het afval van de celdeling en stofwisseling opruimen en houden de homeostase van het lichaam in evenwicht.

En het klopt natuurlijk als je recyclagesysteem hard moet werken, dat indien er een nieuwe shock of trauma komt met een nieuwe inflammatie waarbij er weer tumorweefsel of beter gezegd hulpweefsel moet worden weggenomen, dat je nog verder gaat verzwakken en het klopt dus eveneens dat toxines je ontvankelijker maakt voor andere ziektes. Niet omdat ze infectious of ziekteverwekkend zijn, maar omdat ze je zwakker maken tegenover schokken en trauma’s.

De beste immunisering als je daarvan mag spreken is een levensstijl waarbij je schokken ex-anti al geïncorporeerd hebt in je denken. Maar het idee dat antilichamen ontsteking bevorderen, dat kan ik niet volgen. Het is andersom. De ontsteking zorgt ervoor dat de bacteriën actief worden. Sommige bacteriën gaan in het proces van werkzaamheden sterven, en er gaan er meer sterven als er meer actief zijn. In herhaling, bacteriën en exosomen zijn onze vrienden.

En tijdens hun herstel werken in ons lichaam sterven ze ook op een bepaald moment en deze moeten dus ook opgeruimd worden (gerecycleerd). En dus gaat het recyclagesysteem meer werk hebben. Ik ga dus cytokine stormen en al die dingen een andere keer uitleggen. Het is belangrijk te beseffen, hoe zwaarder de biologische shock of trauma, hoe groter de kans op hevige cytokine stormen en deze moeten afgevlakt worden als ze levensbedreigend worden. Dat is de taak van de dokter! Precies wat Hippocrates ook bedoelde.

Bacteriën en exosomen helpen ons om te overleven in samenwerking met het lichaam, dat is altijd al zo geweest en dat is een ecologie dat ons gezond en energiek, vitaal en mentaal sterk maakt. Het lichaam activeert micro-organismen als het lichaam dat nodig acht. Deze bacteriën vind je op bovengrondse groenten zoals sla, koolgewassen, selderij, radijsjes, peulerwten, tomaten e.a. bevatten verheven bacteriën (probiotica). Zorg ervoor dat de groenten en fruit zuiver en biologisch zijn gekweekt.

Consumeer ze rauw, vers en ongewassen. Een beetje rauwe groenten net voor de warme bereide maaltijd, en het fruit tussen de maaltijden door. Wacht een tweetal uur na de vorige maaltijd en consumeer dan pas het fruit. Beoordeel voor jezelf wanneer het veilig is om ongewassen groente en fruit te eten, bij biologische geteelde gewassen stelt dit doorgaans geen probleem. Er leven miljoenen van deze revitaliserende micro-organismen op groenten en fruit. Alle dieren in de natuur krijgen zo hun belangrijke micro-organismen elke dag binnen.

Als je bijvoorbeeld een bosbes of een rijpe druif neemt, kun je met je vinger een wasachtig laagje afwrijven. Hetzelfde geldt bij een bloemkool waar aan de basis van de koolomvattende bladeren eveneens zo een waslaagje aanwezig is dat je met de vinger kunt afwrijven. Een rijpe biologische geteelde appel heeft dit ook, niet te verwarren met het laagje giftige stoffen dat met pesticiden gekweekte appels bevatten. Het laagje dat je dikwijls ziet bij biologische geteelde groenten en fruit, bevat miljoenen verheven micro-organismen. Niet afwassen tenzij er aarde aan kleeft.

De fijne schil op deze groenten en fruit krult naar binnen waardoor de verheven micro-organismen wordt omgevouwen en omsloten. Daardoor kunnen deze micro-organismen het maagzuur passeren zonder aangetast te worden. Ze hebben een fenomenaal effect op je spijsvertering en een evenwichtige ecologie. Daardoor wordt je weerstand tegen biologische schokken ook sterker. Hoe meer afvalstoffen en toxines je darmflora kan verwijderen, hoe sterker je tegen trauma’s en schokken wordt. Toxines werken verzwakkend op je systeem. In feite hebben alle bovengrondse groenten en fruit deze heilzame bacteriën. Deze overtreffen de uit de bodem afkomstige of in het laboratorium gekweekte probiotica en gefermenteerde producten.

Op de afbeelding: Escherichia coli is een bacterie die van nature voorkomt in de darmen van dieren en mensen. Daar beschermt hij tegen overgroei van andere bacteriën (houdt de ecologie in evenwicht), behalve als er onverteerde voeding in de darmen is terechtgekomen. Als cellen van de maagwand of de twaalfvingerige darm worden beschadigd door zuren en toxines, kan deze bacterie een overgroei kennen omdat zijn taak het opruimen van beschadigde cellen is. Dat is de natuurwet van micro organismen, ze zijn de opruimdienst van de natuur en het lichaam. Zorg dat je spijsvertering goed werkt.

De basis van elke maaltijd om goed te kunnen verteren is elke hap 30 maal kauwen zodat er voldoende speekselvorming is en de spijsvertering kan opgestart worden. Zorg dat je jouw emoties en trauma’s ook oplost en bestaansrecht geeft, want het limbisch systeem (emotioneel centrum in de hersenen) heeft een enorme invloed op de spijsvertering en hormoonhuishouding. Het is zo belangrijk dat de darmen VERTEERD VOEDSEL ONTVANGEN. Zo blijft de ecologie van het menselijke lichaam in evenwicht en hoeft je lichaam geen ziekte meer te creëren om te kunnen herstellen.

8- Klei en modderbaden

1- Groene klei

Breng dadelijk of zo snel mogelijk na de injectie een dikke en brede laag pasta van groene klei aan op de injectieplaats en laat die minimaal 2 uur zitten (bijna opdrogen op de huid). De klei trekt het vaccin uit het lichaam. Ook geschikt voor kinderen. Bereid je voor om zo snel mogelijk na de vaccinatie de pasta pleister aan te brengen. Dit kan betekenen dat je afhankelijk van de plaats van toediening (zoals een ziekenhuis), daar ter plaatse naar het toilet gaat en de pleister maakt en aanbrengt. Zorg dat je alles bij hebt: groene klei in pastavorm, verband, schaar, kleefband enzovoort.

Groene klei heeft een krachtige zuiverende werking op de huid en lichaam. Uitwendig als gezichtsmasker of kompres. Het stimuleert de doorstroming van het bloed en activeert de heropbouw van rode bloedlichaampjes. Groene klei is de krachtigste leemsoort. voor het ontgiften van vaccins en ook de corona vaccins is het interessant om de klei door de zon te laten opdrogen op je huid. Smeer je gehele lichaam ermee in. Groene klei is rijk aan silicium, ijzer, calcium, magnesium, natrium en kalium. het bevat ook enzymen dat het opnemen van mineralen bevordert. Het hoge gehalte aan kiezelzuur werkt gunstig op het bindweefsel, de huid, haren, nagels en lage bloeddruk.

Groene klei zuugt gifstoffen uit het lichaam. Het absorbeert ook radioactieve straling. Ze dankt haar werking door de uitwisseling van ionen. Groene klei nooit in metalen recipiënten brengen. Zongedroogde groene klei poeder is krachtiger dan de niet zongedroogde. Reden hiervoor is dat wanneer de groene klei poeder in de zon gedroogd wordt het zijn energie opneemt om de effectiviteit van de werkzame stoffen te versterken.

Doe twee maatschepjes voor voetbaden, of vier maatschepjes voor hele baden. Met tea tree wordt de werking van de groene klei versterkt. Eerst de essentiële olie toevoegen aan de klei, dan pas het water. Aandacht! Geen groene klei of andere leemsoorten gebruiken bij gevaar voor bloedingen, op de buik tijdens de menstruatie, bij het gebruik van het spiraaltje, op plaatsen waar metalen platen of pennen geschroefd zijn, direct op de maagstreek na het eten en op de hartstreek als er sprake is van hartproblemen of als je een pacemaker hebt.

Groene klei die gebruikt is weggooien, geen tweede keer gebruiken.

Groene klei poeder voor inwendig gebruik: een detox kuur met groene klei poeder van fijne geventileerde groene klei poeder wordt al eeuwen, wereldwijd gebruikt voor het ontgiften van het lichaam. Niet elke groene klei poeder is geschikt hiervoor. Voor oraal gebruik gaat het om heel fijne geventileerde groene klei poeder die hiervoor bestemd is. Groene klei poeder is negatief geladen. De gifstoffen, chemicaliën en zware metaal deeltjes in ons lichaam zijn positief geladen. Groene klei poeder bindt gifstoffen en afval die onze lichaamscellen uitscheidt en voert deze af.

Het bevordert de orgaanfunctie door de overbelasting van gifstoffen te verminderen die door de nieren, lever en het lymfestelsel worden gefilterd.

2- Witte klei

Net als actieve kool heeft witte klei uit bepaalde regio’s een groot absorptie-oppervlak beschikbaar voor de opname van gifstoffen en chemicaliën. Het kan zeer efficiënt zijn om nano-grafeen op te vangen die zich in de darmen ophopen of worden ingenomen via besmet voedsel of water. Witte klei, algemeen bekend onder de naam ‘Kaolien Klei’, is rijk aan silicium, die de opname en opstapeling van zware metalen en toxines vermindert. Net als actieve kool heeft het een superfijne consistentie, wat het enorme absorptie oppervlak en het ontgiftings potentieel verklaart. Belangrijke opmerking: Als witte klei of actieve kool voor een langere periode wordt gebruikt, is het aan te raden om een goed mineralen supplement te nemen om mineralen uitputting te voorkomen. Het is namelijk zo dat ook deze mineralen tijdens de detox-processen gedeeltelijk worden opgenomen en uitgescheiden.

2- Modderbaden om grafeenoxide te helpen ontgiften

Modderbaden zijn een manier om je te ontspannen en zijn bovendien nog gezond ook. in vele tradities worden ze al duizenden jaren aangeprezen om allerhande gezondheidsklachten te verhelpen. Modderbaden zijn aan te bevelen om je te ontgiften. Modderbaden hebben ontstekingsremmende eigenschappen omdat ze zoveel afval en toxische stoffen uit het lichaam “zuigen” zoals schadelijk chemicaliën, zware metalen, radioactieve isotopen. Modder (afhankelijk van soort) is rijk aan mineralen.

Voor alle duidelijkheid, het betreft geen modder van zand en water uit je achtertuin. Het gaat meestal om stof of mengsel van vulkanisch as, zeoliet, klei, zeewier, slijk uit de bergen of andere mineraalrijke stoffen vermengd met mineraalwater of zeewater. De modder wordt trouwens verwarmd tot 38 à 39°c, waarbij deze intense warmte je spieren nog meer zal ontspannen en de bloedvaten zich gaan verwijden. Daarmee ga je meer transpireren terwijl je in het modderbad zit. Het vermindert pijn terwijl de bloedsomloop beter wordt. Dit is gunstig voor het detoxsysteem van de algemene gezondheid.

Vele grondstoffen om zelf een modderbad te maken zijn bentoniet, vulkanisch as, groene en witte klei, kaolien, Marokkaanse klei, calcium bentoniet klei en rhassoul. In vele goede gezondheidswinkels is er ontgiftingsklei te vinden. Voor een bad heb je ongeveer een kilo grondstof nodig. Zorg dat het water voldoende warm is. Je kunt er tevens etherische oliën aan toevoegen. Het versterkt de werking van de ontgifting.

Blijf ongeveer een klein uur in het bad liggen, geniet van de warme ontspanning, en met een warme douche spoel je je af. Je kunt ook een gezichtsmasker maken. Een interessant alternatief als je geen modderbad kunt maken zijn voetbaden. Modder is al duizenden jaren lang een therapeutisch middel om te ontgiften en voor aandoeningen zoals gewrichtsklachten, reuma, artrose en artritis.

In warme landen kun je modderbaden nemen in de buurt van heilzame bronnen, stranden, rivierbeddingen, meren enzovoort. je laat als het ware de modder opdrogen door de zon. na een uurtje ga je vervolgens zwemmen of afspoelen. deze werkwijze zuigt letterlijk alle schadelijke stoffen uit de huid en het lichaam en is eveneens ontspannend en heilzaam. trouwens, het is niets voor niets dat wilde dieren in de natuur ook vele modderbaden nemen.

Ga niet met een volle maag in een modderbad, een kleine hap kan wel. Ook voldoende water op lichaamstemperatuur drinken. Modder kan ook als een pakking op het lichaam aangebracht worden.

9. Ontgiften en ontstoren van gewone vaccins (Katy De Waele)

Het is ondertussen al lang bekend dat vaccins eenn hele waslijst aan schadelijke stoffen bevatten die zware en ziekmakende gevolgen hebben voor de baby, het jonge kind en volwassenen kunnen hebben. Dit is bijvoorbeeld een Engelse lijst en hier een nederlandse lijst van de inhoudstoffen. Bedenk dat alle vaccins en hun ingrediënten van nature giftig zijn, want hun bedoeling is net om (op een verkeerde manier) een kunstmatige “immuun”reactie uit te lokken. Het beste is uiteraard om vaccins gewoon te vermijden, maar mocht dit niet lukken dan vind je hieronder enkele tips om het vaccin zoveel als mogelijk uit het lichaam te verwijderen.

Het probleem is niet enkel de vaccins stammen “virussen”, maar vooral ook de giftige hulp- en reststoffen (adjuvanten) zoals aluminiumzouten, formaldehyde, polysorbaat 80, neomycine en nog vele andere die moeilijk uit het lichaam te verwijderen zijn. Deze stapelen zich op in de organen en kunnen iatrogene reacties veroorzaken, door accumulatie en synergetische versterking. Met ieder vaccin wordt er een cocktail giftige stoffen ingespoten in het lichaam die daar helemaal niet thuishoren.

Als reactie hierop begint een gezond lichaam spontaan met een ontgiftingsproces. Wanneer de eliminatie organen bij een kind of volwassene minder goed werken of nog onvoldoende ontwikkeld zijn (baby’s en jonge kinderen) dan ontstaan de klachten die bekend staan als vaccinatieschade. Een mogelijke aanpak ligt dus bij het ondersteunen en stimuleren van de ontgifting. de eerste fase is het verwijderen van alle farmaceutische stoffen uit het lichaam (duurt enkele dagen tot enkele weken).

De tweede stap is lichaam en mind helen va die opgelopen trauma’s. Deze fase kan langer duren (enkele jaren) afhankelijk van de schade (en soms lukt het niet zoals bij zware breinschade). Maak uit onderstaande maatregelen en tips een selectie van wat voor jou haalbaar is en combineer dit met een gezonde levensstijl (voeding is zeer belangrijk, steeds in oorspronkelijk staat, niet bewerkt) en zi kom je al een heel eind. Raadpleeg bij ernstige klachten een homeopatische arts of orthomoleculaire arts.

Basismaatregelen

1- Hoe gezonder je bent…

hoe gezonder men is op het moment van de vaccinatie, hoe minder kans er is op vaccinatieschade en hoe beter de eliminatie achteraf verloopt. Een wat verzwakt of ziekelijk kind inspuiten is eigenlijk een moordaanslag. Klachten van schade (zoals koorts, diarree, “infecties”, allergische reacties e.a.) zijn reacties van het lichaam die wijzen op ontgifting.

Een gezond lichaam met een goede “immuniteit” (detox en recyclingssysteem) krijg je in de eerste plaats door dagelijks te kiezen voor levende, gezonde voeding die veel vitaminen, mineralen, oligo-elementen, enzymen, vetzuren, antioxidanten, fytonutriënten enzovoort bevat. Na de vaccinatie kun je de ontgifting ondersteunen door bijvoorbeeld een halve liter groen sap per dag, namelijk van versgeperst sap van groenten en fruit, kruiden, wilde planten en verrijkt met chlorella of spirulina poeder.

Belangrijk hierbij is daar ook verwarmende specerijen aan toe te voegen om de vertering te stimuleren, want het is wel rauwkost deze sappen. Ik denk hierbij aan zwarte peper, gember, nootmuskaat, cayenne, een beetje natuurzout, kruidnagel enzovoort. Belangrijk is een goede stoelgang (drijvend op het water is een goede indicatie dat de spijsvertering goed is verlopen). Drink veel bronwater eventueel op smaak gebracht met wat citroensap en veenbessensap. Ga rond 22.00 uur gaan slapen en slaap voldoende!

2- Groene klei.

Breng dadelijk of zo snel mogelijk na de injectie een dikke en brede laag pasta van groene klei aan op de injectieplaats en laat die minimaal 2 uur zitten (bijna opdrogen op de huid). De klei trekt het vaccin uit het lichaam. Ook geschikt voor kinderen. Bereid je voor om zo snel mogelijk na de vaccinatie de pasta pleister aan te brengen. Dit kan betekenen dat je afhankelijk van de plaats van toediening (zoals een ziekenhuis), daar ter plaatse naar het toilet gaat en de pleister maakt en aanbrengt. Zorg dat je alles bij hebt: groene klei in pastavorm, verband, schaar, kleefband enzovoort.

De kracht van groene klei, ontgiften met groene klei, klei als detox wondermiddel.

3- Actieve houtskool.

Neem op de dag van de vaccinatie om het uur actieve houtskool in poeder of capsule vorm. Actieve kool bindt zich met de gifstoffen in het lichaam en voert ze af. Opgelet, actieve houtskool verhindert ook de werking van andere medicijnen waaronder de anticonceptiepil. Actieve kool, een nieuw superfood, actieve kool wondermiddel.

4- Bereid je voor.

Bereid jezelf voor op een vaccinatie (die het lichaam altijd ervaart als een aanval omdat het zonder tussenkomst van de spijsvertering aan het bloed wordt toegevoerd) door enkele dagen vooraf en ook na de injectie natuurmiddelen te nemen die de algemene gezondheid (weerstand en “immuniteit”) verhogen en versterken. Ik denk hierbij aan Echinacea, Ginseng, Cat’s claw, tijm, vlierbessen, mierikswortel en niet te vergeten propolis. Eveneens essentiële etherische oliën zijn sterke middelen die fantastisch werken om overgroei van microben (“ziekteverwekkers”) te bestrijden als ze te actief worden e om het lichaam te ondersteunen.

Bekende etherische oliën zijn tea tree, citroen, ravintsara, tijm, zilverspar, eucalyptus, kruidnagel en vele andere. Ideaal is ook om je lichaam met een positieve innerlijke dialoog vooraf te verwittigen wat er staat te gebeuren. Houdt een positieve mindset waarbij er geen angst is belangrijk. Het lichaam en de cellen ‘horen’ wat je zegt, denkt en voelt en reageren overeenkomstig. Epigenetica.

Extra maatregelen

1- los 9 theelepels magnesium chloride op in 1 liter water, drink 1 glas 3 uur voor de vaccinatie, nog een glas voor 1 uur voor de vaccinatie en na de vaccinatie om de twee uur nog een glas. De vier volgende dagen drink je 5 glazen per dag. opgelet, magnesium chloride kan tijdelijk wat diarree veroorzaken.

2- Neem gedurende drie dagen en drie maal per dag 30 druppels pompelmoespittenextract in een glas water. Dat is een bom antioxidanten belangrijk bij de ontgifting van de adjuvanten van het vaccin. Pompelmoespittenextract werkt op natuurlijke wijze tegen overgroei van ongeveer 880 soorten microben, 100 schimmelsoorten en een groot aantal eencellige parasieten.

3-Chlorella is een algensoort die onder meer gekend is vanwege zijn kracht om het lichaam te ontgiften. Start met een kuur een paar dagen voor de vaccinatie en hou de kuur enkele weken aan.

4-Neem gedurende enkele dagen 3 gram natuurlijke vitamine C en bioflavonoïden (uit rozenbottel, camu camu, acerola, kruisbes, amla enzovoort)

5- Er zijn heel wat kruiden en geneeskrachtige planten die de ontgifting van het lichaam ondersteunen. Geelwortel of kurkuma, koriander, selderij, peterselie, paardebloem, mariadistel, embelie ribes, brandnetel, tarwegras sap, kliswortel, artisjok, aloë vera enzovoort. Denk ook aan voldoende oplosbare vezels zoals pectine, gommen, lignine (dat zijn lange suikers).

6- Verder zijn er ook vele kruiden die de lever en de nieren ondersteunen bij de ontgifting. Cichoreiwortel (witlof), leverkruid, stinkende gouwe, heemstblad, rhamnusbast, paardenbloem, geelwortel, mariadistel, zoethout , artisjok, astragalus, en voor de nieren beredruif, guldenroede, venkel, cat’s claw enzovoort.

7- Krachtige Ayurvedische middelen om de lever te zuiveren: Andrographis paniculata, Eclipta alba, Phyllanthus niruri, Picrorhiza kurroa, Tinospora cordifolia, Melia azadirachta, Berberis aristata, Boerhavia diffusa, Vitex negundo, Piper longum, Triphala, Shilajit (mineral complex, teer uit de bergen).

8- Dit zijn enkele planten die zware metalen uit het lichaam helpen verwijderen. In bepaalde vaccins zitten namelijk aluminium en kwik. In ons voedsel vinden we dikwijls lood, cadmium, nikkel, arweel, tin, chroom, aluminium, antimoon enzovoort. Ook in schaaldieren en zeevis zitten vrij hoge hoeveelheden zware metalen door de vervuiling van de oceanen. Gebruik korianderzaad en blaadjes, geelwortel, mariadistelzaad, kliswortel, paardenbloem (wortel), wilde bosbessen, zeewier soorten zoals Atlantische dulse, tarwegras sap, gerstegras, chlorella, spirulina enzovoort.

9- Een dag minder eten is goed. Het is belangrijk om de spijsvertering licht actief te houden, de spijsvertering is een belangrijk ontgiftingskanaal waarin de darmflora de giftige toxines die via de lever en de gal zijn aangevoerd afbreken. Drink ook voldoende thee van brandnetel, gember, paardebloem, groene thee e.a.

Homeopathie

Daarnaast zijn er ook homeopatische remedies om het lichaam te ‘ontstoren’ van de vaccinaties en om vaccinatieschade te voorkomen. vaccinatieschade is in de medische wereld ook gekend als ‘post-vaccinaal syndroom’. Dr. Tinus Smits ontwikkelde de CEASE therapie, in eerste instantie om autistische kinderen te behandelen, maar ook bruikbaar bij vaccinatieschade.

In de homeopathie worden nosoden gebruikt, dit zijn preparaten die bereid worden uit de gesteriliseerde uitgangsproducten (zoals bvb een vaccin) en die dan sterk worden verdund (gepotentieerd). De isotherapie bestaat uit het geven van vier elkaar opvolgende potenties van het verdachte vaccin. Zo’n serie bestaat uit de verdunningen 30K, 200K, MK, XMK. Er worden heel goede resultaten mee behaald en dit is ook geschikt bij kinderen.

Ook kent de homeopathie alternatieve, veilige en werkzame middelen tegen ziekten die vaccinatie kunnen vervangen. Men noemt dit homeopathische Profylaxe (HP), een bekende onderzoeker is Isaac Golden. Vraag raad aan jouw homeopathische arts betreffende toepassing en middelen.

Orthomoleculair

De orthomoleculaire geneeskunde werkt met gestandaardiseerde en hoog gedoseerde voedingssupplementen om eventuele tekorten aan te vullen en lichaamsprocessen te optimaliseren. Dit zijn enkele belangrijke nutriënten die kunnen helpen bij ontgifting en vaccinatie schade: vitamine C, Vitamine D, zink, selenium, metallothioneïne, kurkuma, MSM, probiotica om de darmflora te herstellen, enzymen om giften af te breken, spirulina, chlorella.

Kinderen

Baby’s en kinderen vragen om een zachtere aanpak. De hoofdorganen die de gifstoffen uit het lichaam verwijderen zijn: lever, de longen, de huid darmen, lymfestelsel en als laatste de nieren als andere ontgiftingsorganen overbelast zijn. Deze uitscheidingsorganen gaan we zachtje stimuleren.

1- Een detox bad kan worden gebruikt om bacteriën, celafval, metalen, chemicaliën uit het lichaam te verwijderen. Voed 5 druppels lavendel etherische olie en ¼ kopje magnesiumsulfaat (Engels zout) of bentoniet toe aan het dagelijks bad van je kind. Je kunt dit ook als een voetbad geven.

2- Probiotica helpt bij het herstellen van de darmflora en het in evenwicht brengen van de algemene gezondheid (“immuniteit”). Vooral als je kind vaccinatieschade en bijwerkingen vertoont zoals eczeem, ooraandoeningen, artritis, diabetes, gastro-intestinale aandoeningen enzovoort. Er zijn aangepaste formules op de markt met de juiste doseringen voor baby’s en kinderen.

3- Eveneens omega 3 vetzuren worden aanbevolen wanneer je kind vaccinatie bijwerkingen vertoont. meestal wordt visolie van hoge kwaliteit aanbevolen, maar dat zijn derivaten omega. Basis omega 3 vind je in planten zoals lijnzaadolie en hennepzaadolie. Nooit overdrijven met omega 3!

4- Dr. Yoshiaki Omura ontdekte dat de bladeren van de korianderplant de uitscheiding van kwik en aluminium uit het lichaam kunnen versnellen door middel van moleculaire binding. Dit is een goedkope en zachte manier om gifstoffen makkelijk te verwijderen. Gebruik korianderblaadjes rauw of uitgeperst in een sapje. Doe een, kuur van drie weken of geef het kind minimaal 1 theelepel per dag. Men kan ook enkele druppels koriander etherische olie toevoegen aan het badwater. Bij ernstige vaccinatie vergiftiging kun je koriander combineren met chlorella (best onder toezicht van een natuurarts). Koriander en chlorella werken beiden geweldig bij het ontgiften van de darm en het mobiliseren van zware metalen en gifstoffen die in de diepere weefsels zijn opgeslagen.

5- Vlierbessen zijn een uitstekende natuurlijke remedie voor kinderen waarvan is aangetoond dat ze de enzymen die microben gebruiken afremmen om te voorkomen dat er overgroei ontstaat. Vlierbessen zorgen ervoor dat het herstel en de ontgifting van de weefsels goed verloopt en voorkomt cytokine stormen. Vlierbessen heb je als siroop of extract. Men kan dit combineren met olijfbladextract, een effectief middel tegen overgroei van de meeste microben.

6- Vitamine C en bioflavonoïden helpen de schade van zware metalen, chemicaliën, en gifstoffen (adjuvanten) tegen te gaan en versterkt de algemene gezondheid. De beste manier om vitamine C binnen te krijgen is via het voedsel zongerijpt in oorspronkelijke staat), maar het kan soms nuttig zijn om een supplement in te nemen. Zorg voor biologische of tenminste organische afkomst. Geen artificiële vitamine C, wordt moeilijk opgenomen en is afkomstig van een genetisch gemanipuleerde schimmel. Er bestaan veel speciale kinder formules, kies bij voorkeur vitamine c van rozenbottel, acerola, amle of camu – camu.

7- Silicium (kiezel) helpt eveneens om gifstoffen op een veilige manier uit de weefsels te halen en via de bloedbaan, de lever en de spijsvertering te verwijderen uit het lichaam. Studies met kiezelzuur tonen aan dat het een effectieve en niet invasieve therapie is om de belasting van aluminium in het lichaam te verminderen. Het vertraagd de ophoping va n aluminium in het hersenweefsel en het maag- darmkanaal. Het vermindert aanzienlijk de biologische beschikbaarheid van aluminium en verbetert de uitscheiding van aluminium ook via de nieren zonder negatieve bijwerking zoals nierschade. Nieren zijn niet gemaakt om gifstoffen uit het bloed te halen. Nieren houden alle waarden in het bloed in evenwicht en verwijderen afval van het metabolisme. Met andere woorden: silicium bevordert een goede ontgifting. Goed opneembare silicium kun je vinden als wilde planten in de tuin, heermoes ofwel Equisetum arvense is rijk aan silicium. Er zijn ook kruidenextracten, of via celzouten of in vloeibare minerale vorm.

8- Sommige kinderen hebben veel baat bij een homeopathische aanpak. Meestal beveelt de homeopaat een remedie aan op basis van het constitutionele type van het kind en de vastgestelde bijwerkingen. Vaak wordt dan flink gepotentieerd (verdund) antidota gebruikt afkomstig van het toegediende vaccin, wat dan als een tegengif werkt. Antidota zijn makkelijk in te nemen (suikerkorrel) en vertonen geen negatieve bijwerkingen.

9- Water is ideaal om te ontgiften. Het spoelt het uit het lichaam. Let op, teveel drinken kan juist averechts werken (wet van osmose) waarbij de gifstoffen in de cel gevangen zitten. Een goede werking van de nieren is belangrijk en idealiter is de urine lichtgeel van kleur. Vermijd frisdrank, melk, koffie of zuivel. Stimuleer je kind om regelmatig te drinken, voeg wat citroensap of cranberry bij voor een smaakje.

10- Tijdens de detox is het soms nuttig om een lymfeklieren te stimuleren via een zachte massage. Het lymfesysteem is de opruimploeg van het lichaam en de massage helpt om celafval, eiwitten, overtollig vocht, dode microben, celafval e.a. uit de lymfeklieren en het lichaam te verwijderen.

11- Paardenbloemblad en wortel (als kruid of tinctuur) ondersteunt de lever en pancreas tijdens de detox, wat belangrijk is omdat de lever zeer veel functies vervuld waaronder het onschadelijk maken van toxische stoffen. Er zijn zeer vele kruiden die de lever kunnen ondersteunen en reinigen, en de paardenbloem is een veilige, effectieve en goedkope plant die je in je tuin met gemak kunt kweken. Het bitter van de paardenbloem (bitter op de tong maakt het hart gezond) helpt om toxische stoffen van de lever via de gal snel naar de spijsvertering te brengen zodat de darmflora deze kan elimineren. paardebloem is ook goed voor het hart e n helpt bij het metabolisme. Paardenbloem is ook te vinden als supplement in capsules.

12- We hadden het al over actieve houtskool als ontgiftingsmiddel. De houtskool bindt zich met gifstoffen (chelatie) en helpt ze verwijderen uit het lichaam. geef eenmaal per dag een capsule (opgelost in water of appelmoes) aan het kind.Houtskool kan andere medicatie verstoren, dus het is geen slecht idee om het apart met water in te nemen, het voorkomt iatrogene aandoeningen als gevolg van medicijnen.

13- Een prima idee om de schadelijke effecten van een vaccin tegen te gaan is door middel van voedsel, en dan bij voorkeur de levende voeding van bio-smoothies en vers geperste groene sappen. Vergeet niet de verwarmende specerijen toe te voegen om de spijsvertering te ondersteunen, om deze hoeveelheden rauwkost beter te doen verteren. Er zijn tal van recepten, aanbevolen ingrediënten voor een sap. Koolsoorten, rode biet, citroen, wortelen, selder, spinazie, appel, komkommer, sinaasappel en tal van wilde planten.

14- Het is niet ongewoon dat er milde bijwerkingen zijn tijdens een detoxkuur die bekend staan als een ‘genezingscrisis’. Het kind kan de eerste paar dagen chagrijnig zijn, er kan een verergering van de symptomen zijn, losse ontlasting, hoofdpijn, vermoeidheid en veel slapen. Zie erop toe dat er voldoende water of milde thee (kamille) gedronken wordt voor het goede verloop van de ontgifting.

Energetische programmering

Een vaak vergeten aandachtspunt is de energetische verstoring en de onderbewuste boodschap die het kind meekrijgt door de injecties met microben en schadelijke hulpstoffen of adjuvanten. Het lichaam krijgt de boodschap dat het zelf niet goed functioneert en dat het dient te vertrouwen op externe (chemische) middelen om sterk en gezond te zijn. En deze onbewuste programmering zorgt ervoor dat het kind opgroeit tot een afhankelijke volwassene die niet langer vertrouwt op zichzelf en het eigen gezondheidssysteem (“immuniteit”), maar zijn kracht en verantwoordelijkheid afstaat aan de farmaceutische en medische industrie. De informatie die in het onderbewustzijn geprogrammeerd wordt bij gevaccineerde kinderen zijn de onderstaande downloads. Vergelijk het met software programma die kinderen onbewust meedragen, want vaccins zijn (ook( energie en bevatten daardoor ook informatie en zijn verbonden aan morfogenetische velden.

 • Mijn eigen “immuunsysteem” is niet goed en sterk genoeg.
 • Mijn eigen zelfhelend vermogen functioneert slecht.
 • Er is iets mis met mij en met mijn lichaam.
 • Ik ben niet goed genoeg zoals ik ben, ik wordt gestraft en pijn gedaan.
 • Ik dien altijd te vertrouwen op externe bronnen en substanties afkomstig uit de maatschappij.
 • Ik kan mijn eigen innerlijk licht en wijsheid niet vertrouwen.
 • Ik ben niet langer verbonden met bronenergie.
 • Door de verbroken band met de bron essentie verlaat of verliest de ziek haar spiritueel pad.
 • Psychische vermogens (zoals intuïtie, telepathie) worden verlamd of functioneren gebrekkig.
 • De ingespoten microben en hulpmiddelen in de vaccins dragen hun eigen frequentie veld en het kind maakt onbewust verbinding met dit veld, en dit zorgt voor angst, onzekerheid en onrust.
 • De morfogenetische velden van het vaccin linken het bewustzijn aan een illusie wereld
 • Gezien vaccins gekweekt worden op abortus materiaal zal ook de energie van moord, angst, haat en het gevoel van niet gewenst te zijn worden ingespoten.

De energetische ontstoring bestaat uit twee stappen

1- De onderbewuste programmering weghalen of anders gezegd : het deleten van de malware of het verwijderen van de mind-implantaten (angst, verdriet, wantrouwen, minderwaardigheid- en het weghalen van het energetische virus.

2- De herprogrammering van het kind die gericht is op het activeren/installeren van zelfvertrouwen, zelfwaardering, zelfheling, onvoorwaardelijke liefde, herverbinding met zichzelf, kracht en vreugde.

De aanbevolen technieken zijn hier bachbloesems, meditatie, affirmaties, MIR-methode, mindpower technieken om negatieve en onbewuste overtuigingen te veranderen. Sjamanisme, yoga, tai chi, chi gong en veel liefde en knuffels.

Andere documenten

 • De vaccinatie misdaad – uitgebreid e-book (89 pagina’s over vaccinatie, kinderziekten, wetenschap, getuigenissen, linklijst en meer.
 • Wetenschappelijke studies betreffende de gevaren en risico’s van vaccinaties
 • Vaccinaties: info, Nederlandse websites.
 • Vaccinatie kritische websites wereldwijd – selectie.
 • Vaccinatie kennisgeving – 100 argumenten en claim tot soevereiniteit.
 • Vaccinatie overeenkomst – Wettelijke overeenkomst tussen dokter / patiënt voorafgaand aan de vaccinatie (voorwaardelijke aanvaarding van vaccinatie, contract van verantwoordelijkheid)
 • Ontgiften en ontstoren van vaccinaties.
 • Anastha Aurora Seminole Geen verplichte vaccinaties – facebook

10. Oilpulling

Oil pulling is een oude remedie afkomstig van de ayurveda. Het heeft een positief effect op de mondgezondheid en op de algemene gezondheid. Het gaat om het gebruik van zuivere oliën zoals sesamolie, kokosolie of olijfolie die overgroei schadelijke bacteriën, schimmels en andere organismen samen met toxines en afvalstoffen onttrekken aan de mond, de tanden, het tandvlees, de tong en zelfs uit de keel.

Oil pulling wordt gebruikt als een stap om je lichaam mee te helpen met te ontgiften. Het stimuleert de algemene gezondheid en evenwichtige flora van de gehele mond. Eens het lichaam ontdekt dat het via deze weg echt kan ontgiften zal het veel gifstoffen richting mond gaan sturen. Dus oilpulling als dagelijks ochtendritueel is een goed idee.

Lipiden uit deze oliën hebben de eigenschap om de vettige flexibele membramen van eencelligen zoals bacteriën aan te trekken en op te lossen. Het gaat vooral om schadelijke bacteriën zoals bijvoorbeeld de Streptococcus mutans die met een overgroei voorkomt op zowel de tanden als in de tandplaque. Je kunt ook kokosolie gebruiken.

Oilpulling verminderd ook de groei van schimmels en draagt bij om de cellulaire vernieuwing van het tandvlees te stimuleren en gezonder te maken. Dat geeft al minder stress aan je gehele gezondheidssysteem van je lichaam. Dit komt omdat via de mond en het gebit vele soorten problemen in het lichaam kunnen ontstaan.

Een grote bron van vergiftiging ontstaat door resten van voedsel dat een chemisch proces ondergaat dat gisten en rotten wordt genoemd, waaruit ook tandplak ontstaat. Eveneens de verzuring door het gebruik van koemelk en zuivel ofwel overconsumptie van dierlijke eiwitten. Elke bron van vergiftiging geeft verzuring met als gevolg dat lichaamscellen worden beschadigd.

Precies dit gegeven nodigt bacteriën en exosomen uit, ze zitten in de meeste gevallen reeds latent in het lichaam en worden door het lichaam geactiveerd als er weefsel- of cel beschadiging ontstaat. Met oilpulling worden veel giftige toxines en verzuring onttrokken uit het lichaam en vooral uit de mond. Het lichaam hoeft vervolgens in dat gebied geen bacteriën en exosomen te activeren om door gifstoffen en verzuring beschadigde cellen op te ruimen.

Oilpulling heeft eveneens een positieve werking op de lymfedrainage. Naast schadelijke organismen zuigt de olie eveneens alle giftige toxines en andere schadelijke stoffen rondom de tanden en het tandvlees op. Dat lost op in de vetachtige substantie en wordt vastgehouden. Daarom is het belangrijk dat je de olie na oilpulling uitspuugt en je mond nog even goed spoelt, en zeker niet gaat doorslikken.

Als je kiest om kokosolie te gebruiken voor oilpulling, let erop dat je het niet uitspuwt in de afvalbak of de wc. Kokosolie stolt onder de 25°C en kan dan verstoppingen veroorzaken in de afvoerbuizen. Denk daaraan.

Grote voordelen van Oilpulling

Preventie van ziekten van het tandvlees en de mond, zoals cariës en tandvleesontsteking

Preventie van slechte adem

Het ontgiften van gevaarlijke toxische stoffen in je lichaam

Preventie van droogheid van de lippen, mond en keel

Wittere tanden

Roze Rode tong en roze tandvlees

Ontstekingsremmende werking

Een algemene versterking van de tanden en het tandvlees

Algemeen positief effect op het gezondheidssysteem

Oilpulling kun je elke dag toepassen bij voorkeur na het opstaan op nuchtere maag voor het ontbijt.

Richtlijnen om oilpulling toe te passen

Terwijl je met oil pulling bezig bent kun je andere dingen doen om te tijd effectief te besteden, zoals aankleden, ontbijt klaarmaken, douchen, scheren, gezichtsverzorging etc. Over het algemeen is het genoeg om twee koffielepels olie te gebruiken. Voel zelf aan welke hoeveelheid het prettigst aanvoelt in je mond. Het is beter om net voor de oilpulling je mond te spoelen met water om goed speeksel te kunnen vormen.

Spoel na de oilpulling je mond ook goed met lauwwarm water. Je kunt daarna en glas lauwwarm water drinken met een beetje citroensap in.

Laat de olie goed door de mond bewegen gedurende een vijftal minuutjes, opbouwend na verloop van tijd tot tien minuutjes om daarna alles uit te spuwen. De olie langzaam tussen je tanden zuigen en duwen. Je kunt ook enkele kauwbewegingen doen. Let erop dat je niets doorslikt tijdens het oilpullen want het zit vol met toxines en schadelijke micro organismen. Gorgelen met olie raad ik zeker niet aan.

Na enkele minuutjes reeds verandert de olie in een witte schuimige vloeistof, vermengd met speeksel, gifstoffen en afvalstoffen. De lipiden in de olie beginnen de giftige stoffen uit het speeksel en het tandvlees te onttrekken. Aangezien de olie in de gehele mond wordt doorgespoeld, worden toxines en schadelijke organismen geabsorbeerd van de tanden, het gehemelte, de tong en het tandvlees.

Eens de olie dik en viskeus is kan het worden uitgespuugd. Kinderen vanaf vijf jaar kunnen ook beginnen met oilpulling. Een theelepel olie is voldoende voor ongeveer twee tot vijf minuutjes. Je kunt eventueel een druppeltje pepermuntolie aan toevoegen voor een betere smaak. In het begin kan het zijn dat je een beetje misselijk gaat voelen, maar dit verdwijnt na een paar dagen.

Oilpulling zal geleidelijkaan je hele lichaam ontgiften waardoor je de eerste weken een reinigingsreactie van het lichaam kunt ondervinden. Misselijkheid, niet lekker voelen, gebrek aan energie, zere keel of het gevoel hebben dat je verkouden zal worden. Het is een signaal dat je lichaam is begonnen met zich te ontdoen van toxines en afvalstoffen die misschien al jarenlang een belasting vormen voor je lichaam.

Dit is de zogenaamde beginverergering dat meestal ontstaat als je lichaam de kans krijgt zich te ontgiften. Je kunt soms verergering hebben in de gewrichtsklachten, reuma, hoofdpijn, soms huiduitslag, rusteloosheid, overgeven, en slijmvorming. Oilpulling heeft een sterk ontgiftend effect voor het systeem dat zich in het begin kan uiten met symptomen zoals ik net heb geschreven. Maar nadien, na uitrusten of uitzieken volop levensenergie en betere gezondheid.

Electrosmog vermijden.

Dat betekent vooral tijdens de nacht alle elektrische apparaten en wifi op UIT. De slaapkamer hoort een plaats van rust te zijn voor een diepe slaap. Geen elektrische apparaten of telefoon (gsm) op je slaapkamer. Probeer zoveel mogelijk computers en laptops met een vaste verbinding op internet aan te sluiten. Je kunt ook kristallen zoals zwart toermalijn of het Russische shungite gebruiken aan je computer om elektrosmog weg te nemen. Er bestaan ook speciale apparatuur tegen electrosmog.

belangrijk is ook om je gsm niet tegen het lichaam aan te drukken (niet in je broekzak). Als je telefoneert, zet het geluid op sterk zodat je de gsm niet tegen je oor moet plaatsen. Echt belangrijk.

11- De Sauna

Een andere manier om je gezondheid en levensverwachting te stimuleren met de mogelijkheid om zowel grafeenoxide, adjuvanten als het spike eiwit te ontgiften, is het regelmatig gebruik van een sauna. Tijdens een sauna worden er ook nog eens veel calorieën verbrand. Door de felle opwarming van je lichaam gaan de poriën zich openen. Je gaat hierdoor zweten waarbij toxische belasting uit je lichaam kan gezuiverd worden. Het lichaam raakt geleidelijkaan gewend aan de redelijke hittestress waardoor er enkele gunstige veranderingen optreden in het lichaam. de temperatuur in je lichaam kan stijgen tot 39°c en dat zet allerlei processen in gang.

De elasticiteit en structuur van de huid zal verbeteren en vele huidschilfers laten los. De aanpassingen van je lichaam tegen de warmte zorgt voor een grotere plasmavolume en verbeterde bloedstroom naar je hart toe. De spiermassa neemt een betere tonus aan als gevolg van de grotere hoeveelheden heat-shock-eiwitten ende gestimuleerde productie van de groeihormonen.

Het is een krachtige ontgiftingsmethode via zweten. Wanneer je lichaam oververhit dreigt te raken, verwijden de bloedvaten in je huid en produceren je zweetklieren extra veel zweet. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat vocht dat je tijdens een saunabezoek verliest vooral afkomstig is uit je bloed. Zodra je bloed vocht verliest probeert je lichaam de balans weer te herstellen door vocht te onttrekken uit onder ander vet-, spier- en huidweefsels. Hierdoor komen er vocht stromen binnen je lijf op gang en worden afvalstoffen, toxische stoffen uit vaccins en melkzuren via het bloed en vervolgens via zweet afgevoerd.

De sauna herstelt de hoornlaag van de huid en herstelt ook een verstoorde ph-waarde. Het lichaam is in staat om meer serotonine aan te maken als gevolg van de warmte. Dat leidt tot betere productie van melatonine dat belangrijk is bij het ontgiften van de vaccins. Bij de sauna kun je etherische oliën gebruiken zoals eucalyptus bijvoorbeeld en lichttherapie voor nog meer effect.

Let wel op: soms is het niet aan te raden om de sauna te bezoeken:

 1. Als je koorts hebt mag je niet naar de sauna
 2. Dit geldt ook als je bloeddruk te laag is
 3. Bij chronische aandoeningen die ontstekingsgerelateerd zijn
 4. Ernstige hoge bloeddruk
 5. Acute opstoot van reumatoïde artritis
 6. Open wonden
 7. Onstabiele angina pectoris (hartkramp en andere hart- en vaatproblemen
 8. Sommige rode huidaandoeningen zoals netelroos
 9. Ernstige spataderen en aambeien
 10. Slecht geregelde diabetes
 11. Acute aandoeningen

Andere richtlijnen

Drink geen alcohol, doe geen zware inspanning net voor of na de sauna. verlaat de sauna ogenblikkelijk als je onwel wordt. Drink na de sauna 1 tot drie glazen fris water.

Belangrijke opmerkingen: deze gids is alleen bedoeld als informatiebron. Als u ziek bent na vaccinatie, zoek dan steeds hulp bij een arts of een holistisch gezondheidsdeskundige. Als u medicijnen gebruikt, neem dan contact op met uw huisarts of therapeut om te voorkomen dat bepaalde supplementen uw medicatie negatief beïnvloeden.

Bronnen:

Andreas Moritz, Dr. Geert Verhelst, Dr. Joseph Mercola, Dr. Michaela Döll, Ayurveda, Désirée L. Röver, Radboudumc ziekenhuis, eigen ervaring.

Spaanse studie: https://www.globalresearch.ca/graphene-oxide-detection-aqueous-suspension/5749529

Segmenten van dit document en verschillende referenties zijn afkomstig van www.drpompa.com en www.worldcouncilforhealth.org.

La Quinta Colloma – bewijs van nano-grafeen en micro-elektronica in vaccins www.laquintalumna.net Link to dropbox : https://bit.ly/3h6QJ7q Link to dropbox : https://bit.ly/3H7lS55

Telegram: der selbstdenker: Free-People.online

National library of medicine, national center for biotechnology information.

Dr. Fleming legt het werk uit van Noble Price-winnaar Luc Montagnier over hivfragmenten in het door de mens gemaakte spike-eiwit van covid: https://rumble.com/vvfrii-dr.-richard-fleming-shares-luc-montagniers-discovery-on- hivand-spike-prote.html

Dr. Robert Young – analyse toont bewijs van nano-grafeen in alle covid-vaccins https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-revealsgraphene-oxide-in-cov-19-vaccines

videolinks De financiële achtergrond en reden van de covid-crisis https://www.bitchute.com/video/Qemv455VuhYh/ Ontvolkingsagenda onthuld https:/ /www.bitchute.com/video/XwQNONXtOABE/ Prof. Bhakdi verklaart explosie van kankers, trombose, hartfalen, enz … https://www.bitchute.com/video/dMIDP92d7OTa/ Dr. Malone, mede-uitvinder van mRNA-technologie waarschuwt over vaccinatie https://www.bitchute.com/video/VNXgQnzREsRk/ Bloeddoekjes als gevolg van spike-eiwitten (video van lage kwaliteit maar zeer interessant) https://www.bitchute.com/video/HdEpsnF1bd3V/ Wat is een ‘virus’ uitgelegd door Dr. Robert Young – ontmaskering van Pasteur’s kiemtheorie https://www.bitchute.com/video/32CeT6MMxKZ2/

Gepubliceerd op 16/04/2024

Daniël Derweduwen

Delen:

 

Gerelateerde Publicaties

 

 • OntgiftingIdeaal is dat men veel varieert uit de lijst van de besproken opgenomen middelen waarbij de synergetische werking wordt versterkt. Verder vraagt het jou om educatie te doen, want vanuit de overheid en het medisch apparaat krijg je niet de juiste informatie. Jouw gezondheid is dus volledig jouw verantwoordelijkheid. Veel succes met de ontgiftingHet feit dat het farmaceutisch product neomectine (ivermectine) verboden is bij de behandeling van corona, wijst erop dat dit wormdodend middel wel belangrijk is bij het ontgiften van de coronavaccins. Uit het werk van Free People online: van “boosterprik omicron en grafeenoxide in vaccins met bronmateriaal” is [...]

  By Published On: 15/03/2024
 • Draai de leugen om, dan zie je de waarheid Hoe onze overheid en de WHO waarheid verdraait in leugens. Censuur is een bekentenis van vrees voor de waarheid. Waarom geloven virologen in virussen, hoewel er geen virussen zijn in levend weefsel en cellen? Virologen definiëren dat een virus geen metabolisme heeft, zich niet kan voortplanten en geen celkern bevat, in tegenstelling tot eukaryoten die dat wel hebben. Virussen (zogezegde virussen) zijn dus biochemisch dood. Vele virologen beweren bovendien dat alleen een volledig viraal genoom streng in staat is tot infectie, maar een deel van het virus (dwz. een genfragment) is [...]

  By Published On: 15/03/2024
 • Het is maar een virusje van niets Een virus is een woord uit het Latijn en betekent ziektegif. Het gevolg van de ziekte, niet de oorzaak. Virus betekent dat afval van een genezingsproces afkomstig is. In werkelijkheid is het een lichaamseigen eiwit met erfelijk materiaal dat informatie bevat om weefsels te herstellen en te ontgiften bij het genezingsproces. Microben en exosomen (virussen genaamd door de pseudowetenschap virologie) zijn al sinds begin der tijden de evolutionaire reisgezellen van de mens. De mens en zijn evolutionaire voorouders trekken honderdduizenden jaren samen met exosomen en microbel op. Het is pas onlangs dat marketeers [...]

  By Published On: 14/03/2024