Komt dit jou bekend voor?

 • Je maakt je zorgen dat je tekorten aan bepaalde voedingstoffen zou hebben
 • Je weet zelf niet meer zo goed wat echte voeding is
 • Je bent verstrikt geraakt in het intellectuele proces van aanbevolen dagelijkse hoeveelheden en ervaart hierin vele tegenstellingen
 • Je vraagt je af waarom onze voedselpiramide om de zoveel jaar verandert en hebt het gevoel dat hier iets niet klopt
 • Je wil alles doen voor je gezondheid en genieten van je voeding, maar natuurvoeding vind je saai en weinig smaakvol
 • Je hoort van andere mensen die gezonder zijn geworden door natuurvoeding te consumeren, maar waar moet je beginnen?
 • Je weet niet wat voor soort natuurvoeding te consumeren, of waar je het moet verkrijgen. En Hoe ga je dit inpassen in je dagelijkse leven?

Twijfels, onzekerheden, niet weten wat goede voeding is, en de gedachte niet meer mogen genieten van het voedsel. Dat is wat ik veelal tegenkom.

Het goede nieuws is dat het echt niet moeilijk hoeft te zijn, we kunnen beginnen luisteren naar ons lichaam en het advies van de overheid qua voeding naast ons neerleggen.

Het lichaam weet het echt veel beter dan alle voedingsspecialisten samen, en ik bedoel dan wel het lichaam, niet het verstand dat beslist om nog een toetje extra te nemen, om zogezegd te kunnen het genieten van het dagelijks leven.

Nieuwe inzichten over voeding is wat je leert in dit ‘9 Dagen Over Voeding programma’. Er is een reuzegroot verschil tussen de fijne energieke genietingen die je ervaart na een voldaan gevoel, en de zwaarte, ongemakken en vermoeidheid dat je ervaart na het “zogezegde genieten” van lekkere dingen dat je absoluut niet wilt missen en daarom veel te veel eet.

Je leert te begrijpen hoe de industriële bewerkingen van voeding jouw smaakpapillen beïnvloeden om jou steeds meer te doen eten. Bewerkte voeding dat jou een verzadigd en zwaar gevoel geeft, in plaats van gezonde zongerijpte natuurvoeding dat jou een voldaan gevoel geeft, en waarbij je energieker voelt. Het lichaam kan door natuurlijke voeding een voldaan gevoel hebben waardoor het zich veel beter ontgiften en zuiveren.

Gelukkig kan het voor jou echt anders zijn.

Lijkt het niet logisch dat het tijdloze voedingsadvies uit de Ayurveda, dat 6000 jaar ongewijzigd is gebleven tot de dag van vandaag, dat je dit kan vertrouwen? Dit in tegenstelling met onze voedselpiramide dat stelselmatig aangepast wordt. Het feit dat onze voedselpiramide steeds opnieuw aangepast moet worden, verraad dat het westerse voedingsadvies niet werkt zoals het hoort.

Dankzij het natuurlijk voedingsadvies en het ontgiften van het lichaam is de Ayurveda in staat om chronische ziekten te genezen (als je eveneens de psychologische relevantie achter de ziekte ook aanpakt). Dit 9 dagen programma is samengesteld volgens de echte wijsheden van deze Oosterse Ayurvedische geneeskunde.

Je bent moedeloos geworden van al die tegenstellingen die je elke dag hoort van de voedingsindustrie, de diëtisten, de universiteiten en de media, je twijfelt. Begrijpelijk, want het is niet leuk om je altijd in te spannen voor verbetering, waarbij je telkens ervaart dat je weer op het verkeerde been bent gezet, en ontdekt wat je op dit moment doet ook weer niet juist is. Je vraagt je af of het nog zin heeft om aan je voedingspatroon te werken. En ik zeg je: ” Ja het heeft zeer veel zin om toch nog een kleine moeite te doen om wat bij te leren over voeding”. Dit programma zal je een ervaring geven dat je spijsvertering en metabolisme beter zal werken met meer energie in je dagelijkse leven.

Ik reik jou handvatten aan in dit programma: “hoe volgens principes uit de natuur de voeding moet zijn voor jouw lichaam om je energieker en vitaler te voelen.  Lijkt het voor jou niet logisch dat de natuur (en ook je lichaam) wel goed weet wat de beste voeding is voor jou? Luisteren naar je lichaam (niet je rationele verstand) is een mooie leidraad om te volgen.

Het wordt tijd dat we gaan inzien dat het idee, dat wij beter voedsel kunnen fabriceren dan dat de natuur ons aanbiedt, een grote misvatting is, en ons voedsel heeft veranderd in een massavernietigingswapen. Kijk maar om je heen, we worden overspoeld door een golf van chronische ziekten en kanker. Op dit moment bestaat deze toestand van chronische ziekten niet bij bevolkingsgroepen die nog een nauwe band hebben met de natuur en die zongerijpte natuurvoeding consumeren. Deze mensen hebben natuurlijk ook emotioneel evenwicht gecultiveerd, dat is ook belangrijk, het verbond lichaam-geest in evenwicht.

Kanker, hart- en vaatziekten, diabetes, neurologische aandoeningen enzovoort zijn zelf veroorzaakte aandoeningen. (Let wel het gebeurt meestal onbewust als gevolg van onwetendheid) Enerzijds door schokken, conflicten en trauma’s en anderzijds onze voeding en levensstijl dat niet past voor het goed functioneren van het lichaam. Conflicten oplossen en een goed gezond voedingspatroon, dat bestaat uit zongerijpt, natuurlijk en vers voedsel dat de natuur ons in overdaad aanbiedt, helpt jou om van deze aandoeningen sneller te herstellen. Het oplossen van conflicten en trauma’s staan gratis op deze website voor iedereen in verschillende blogs.

Ik ben ervan overtuigd als je stap voor stap overgaat naar natuurvoeding zoals in dit 9 dagen programma, dat dit echt gaat werken voor jou. Dat zou toch fantastisch zijn, dat gun je uit liefde voor jezelf?

De voordelen van dit online programma

 • Je spijsvertering zal verbeteren met een evenwichtige darmflora.
 • Je leert te genieten van natuurvoeding waarbij je evolueert naar een voldaan gevoel, en waarbij je terugkeert naar je constitutioneel lichaamsgewicht. 
 • Je ervaart meer warmte en energie in je lichaam en een aangenaam licht gevoel in de buikstreek. 
 • Je gaat meer gegrond door het leven met veel meer zelfvertrouwen omdat je jezelf beter voelt.
 • Je voelt meer liefde, respect en eigenwaarde, natuurzuivere voeding consumeren is altijd een daad van eigenliefde en opkomen voor jezelf.
 • Je ervaart een beter humeur. Je motivatie groeit omdat je dag na dag beter gaat voelen met zongerijpte natuurvoeding vol lichtenergie.
 • Je ondersteunt je lichaam om zich elke dag te ontgiften waardoor je vitaler gaat voelen. In een proper en zuiver lichaam kan gezondheid zich manifesteren. 
 • Je voelt dat je meer kracht vindt om met emotionele problemen en conflicten om te gaan. Je kunt trauma’s, negatieve emoties en andere zaken een plaats geven zodat je aandachtsenergie kunt geven aan de dingen die je graag doet, terwijl jij je eigen pijnpunten daadwerkelijk gaat oplossen. De geest heeft energie nodig dat eveneens uit de spijsvertering en het metabolisme afkomstig is. En die energie komt uit het voedsel dat we dagelijks eten.

Wat houdt dit online programma in?

 • Je krijgt een uitgebreide, overzichtelijk en effectieve aanpak aangeboden.
 • Je vind bij elke les een video.
 • De video bevat een Yoga oefening met instructies die stapsgewijs worden voorgedaan.
 • Je ontvangt elke dag een oefening.
 • Je leert de natuur volgen, je luistert meer naar je lichaam, je begrijpt dat de voeding alle informatie bevat dat jouw lichaam nodig heeft. Hoe de voeding moet zijn voor jouw lichaam om je energieker en vitaler te voelen.
 • Je ontvangt de uitgebreide boodschappenlijst waarmee jij naar de winkel kan om de juiste producten aan te schaffen.
 • Je ontvangt een weekschema menu dat jou helpt om heerlijk en gezonde maaltijden te kiezen en maken.
 • Tussendoor krijg je praktische toepasbare tips over voeding, levensstijl en het ontgiften van je lichaam zodat jij zelfredzamer kunt worden om van je klachten en kwalen af te raken.
Waarom krijg ik na 9 dagen nog steeds toegang tot dit programma?

Vanuit de ethiek, filosofie en de veda’s (oude geschriften over kennis uit India) is kennis VOOR en VAN iedereen. Er kan geen patent genomen worden op kennis. Iedereen heeft recht van toegang tot kennis. Kennis kan daarom ook nooit eigendom zijn van een iemand, omdat de natuur van kennis altijd vrij is. Deze kennis zich niet laat binden aan een eigenaar. Een zuivere natuurwet waar veel mensen zich niet bewust van zijn is overvloed, dit geldt ook voor kennis, kennis is altijd in overvloed, er is geen schaarste aan kennis. Daarom is het ethisch niet verantwoordt om kennis als eigendom te gebruiken of te claimen, om de ander afhankelijk te maken en jezelf ermee te verrijken. In plaats daarvan mag je met kennis jezelf wel voorzien in je levensonderhoud door het te delen met je naaste die er dan alleen maar beter van wordt. Je maakt de ander onafhankelijk zodat hij of zij de vrije wil kan gebruiken over eigen keuze en creatie. Het gaat om evenwicht tussen geven en ontvangen. Geven of ontvangen zijn beide aspecten van eenzelfde energiestroom doorheen het universum en het leven.

Volg deze module