9 Dagen alles over de voeding

Stel je jezelf eens voor hoe je leven eruit gaat zien als je je lichaam ontgift hebt en het leven leeft met plezier en vertrouwen. Dat is goed mogelijk met dit 9 dagen programma dat is gebaseerd op het tijdloze voedingsadvies uit de zes duizend jaar oude Ayurveda.

Daniël · 16 juli 2019

Komt dit jou bekend voor?

 • Je maakt je zorgen dat je tekorten aan bepaalde voedingstoffen zou hebben
 • Je weet zelf niet meer zo goed wat echte voeding is
 • Je bent verstrikt geraakt in het intellectuele proces van aanbevolen dagelijkse hoeveelheden en ervaart hierin vele tegenstellingen
 • Je vraagt je af waarom onze voedselpiramide om de zoveel jaar verandert en hebt het gevoel dat hier iets niet klopt
 • Je wil alles doen voor je gezondheid en genieten van je voeding maar natuurvoeding vind je saai en weinig smaakvol
 • Je hoort van andere mensen die gezonder zijn geworden door natuurvoeding te consumeren, maar waar moet je beginnen?
 • Je weet niet wat voor soort natuurvoeding te consumeren, of waar je het moet verkrijgen. En Hoe ga je dit inpassen in je dagelijkse leven?

Twijfels, onzekerheden, niet weten wat goede voeding is, en de gedachte niet meer mogen genieten van het voedsel. Dat is wat ik veelal tegenkom.

Het goede nieuws is dat het echt niet moeilijk hoeft te zijn, we kunnen beginnen luisteren naar ons lichaam en het advies van de overheid qua voeding naast ons neerleggen.

Het lichaam weet het echt veel beter dan alle voedingsspecialisten samen, en ik bedoel wel het lichaam, niet het verstand dat beslist om nog een toetje extra te nemen, om zogezegd het genieten van het dagelijks leven.

De grote waarheid wat je leert in dit 9 Dagen Over De Voeding programma is dat er een reuzegroot verschil is tussen enerzijds de fijne energieke genietingen die je verkrijgt na een voldaan gevoel en anderzijds de zwaarte en vermoeidheid dat je verkrijgt na het genieten van lekkere dingen van het leven dat je absoluut niet wilt missen met het gevolg een verzadigd gevoel met zwaarte, vermoeidheid en andere ongemakken in je lichaam.

Je leert te begrijpen hoe industriële bewerkingen van voeding jouw smaakpapillen beïnvloeden om jou steeds meer te doen eten van bewerkte voeding die jou verzadigd, in plaats van gezonde zongerijpte natuurvoeding dat jou een voldaan gevoel geeft, waarbij je energieker voelt omdat het lichaam door een voldaan gevoel dankzij natuurlijke voeding zich goed kan ontgiften en zuiveren.

Gelukkig kan het voor jou echt anders zijn.

Lijkt het niet logisch dat het tijdloze voedingsadvies uit de Ayurveda die reeds meer dan 6000 jaar ongewijzigd is gebleven te vertrouwen is? Dit in tegenstelling met onze voedselpiramide dat stelselmatig verandert

Dankzij hun natuurlijk voedingsadvies en het ontgiften van het lichaam is de Ayurveda in staat om chronische ziekten te genezen. Dit 9 dagen programma is samengesteld volgens de echte wijsheden van deze Oosterse Ayurvedische geneeskunde.

Je bent moedeloos geworden van alle tegenstellingen die er worden verteld door de media over voeding, je twijfelt en je vindt het niet meer leuk om je in  te spannen voor verbetering omdat je ontdekt wat je op het moment doet ook weer niet juist is. Je vraagt je af of het nog zin heeft om aan je voedingspatroon te werken, en ik zeg je: ” Ja het heeft zeer veel zin”.

Ik reik jou handvatten in dit programma hoe volgens de wetten en principes uit de natuur de voeding moet zijn voor jouw lichaam om je energieker en vitaler te voelen.  Lijkt het voor jou niet logisch dat de natuur wel goed weet wat de beste voeding is voor jou?

Het wordt tijd dat we gaan inzien dat het idee, dat wij beter voedsel kunnen fabriceren dan de natuur ons levert een grote misvatting is, die verandert is in een massavernietigingswapen. Kijk maar om je heen, we worden overspoeld door een golf van chronische ziekten en kanker. Op dit moment bestaat deze toestand van chronische ziekten niet bij bevolkingsgroepen die een nauwe band hebben met de natuur en die zongerijpte natuurvoeding consumeren.

Kanker, hart- en vaatziekten, diabetes, neurologische aandoeningen enzovoort zijn zelf veroorzaakte aandoeningen, die gemakkelijk vermeden en zelfs hersteld kunnen worden door een goed gezond voedingspatroon, dat bestaat uit zongerijpte, natuurlijk, vers voedsel dat de natuur ons in overdaad aanbiedt. 

Ik ben ervan overtuigd als je stap voor stap overgaat naar natuurvoeding zoals in dit 9 dagen programma, dat dit echt gaat werken voor jou. Dat zou toch fantastisch zijn, dat gun je uit liefde voor jezelf toch?

De voordelen van dit online programma

 • Je spijsvertering gaat verbeteren met een evenwichtige darmflora.
 • Je leert te genieten van natuurvoeding waarbij je evolueert naar een voldaan gevoel. 
 • Je ervaart meer warmte en energie in je lichaam met een aangenaam licht gevoel in de buikstreek. 
 • Je gaat meer gegrond door het leven met veel meer zelfvertrouwen omdat je jezelf beter voelt.
 • Je voelt meer liefde, respect en eigenwaarde, natuurzuivere voeding consumeren is altijd een daad van eigenliefde en opkomen voor jezelf.
 • Je ervaart een beter humeur. Je motivatie groeit omdat je dag na dag beter gaat voelen met zongerijpte natuurvoeding vol lichtenergie.
 • Je helpt je lichaam om zich elke dag te ontgiften waardoor je vitaler gaat voelen. In een proper en zuiver lichaam kan gezondheid zich manifesteren. 
 • Je voelt dat je meer kracht vindt om met emotionele problemen om te gaan. Je kunt trauma’s, negatieve emoties en andere zaken een plaats geven zodat je aandachtsenergie kunt geven aan de dingen die je graag doet.

Wat houdt dit online programma in?

 • Je krijgt een uitgebreide, overzichtelijk en effectieve aanpak aangeboden
 • Je ontvangt elke dag een les met 2 korte duidelijke video’s die je overal en op elk apparaat kunt bekijken
 • De eerste video bevat een Yoga oefening met instructies die stapsgewijs worden voorgedaan
 • De tweede video bevat alle kennis over de voeding gebaseerd op de Ayurveda
 • Je ontvangt elke dag een oefening
 • Je leert hoe volgens de wetten en principes uit de natuur de voeding moet zijn voor jouw lichaam om je energieker en vitaler te voelen.
 • Je ontvangt de uitgebreide boodschappenlijst waarmee jij naar de winkel kan om de juiste producten aan te schaffen.
 • Je ontvangt een weekschema menu dat jou helpt om heerlijk en gezonde maaltijden te kiezen en maken\
 • Tussendoor krijg je praktische toepasbare tips over voeding, levensstijl en het ontgiften van je lichaam zodat je jezelf kunt genezen van klachten en kwalen.

Ik garandeer je resultaat mits…

Ik ben zo overtuigd van de werking van de inhoud van dit programma dat ik je een garantie geef. Daar vraag ik wel wat voor terug. Dit programma gaat pas werken als je er echt is mee doet. En wanneer je de video lessen echt bekeken hebt, de instructies echt hebt opgevolgd en toch in geen enkel opzicht verbetering verkregen hebt op basis van deze 9 dagen, dan krijg je je geld terug. Je loopt zo geen enkel risico.

Waarom krijg ik na 9 dagen nog steeds toegang tot dit programma?

Vanuit de ethiek, filosofie en de veda’s (oude geschriften over kennis uit India) is kennis VOOR en VAN iedereen. Er kan geen patent genomen worden op kennis. Iedereen heeft recht van toegang tot kennis. Kennis kan daarom ook nooit eigendom zijn van een bepaalde persoon, omdat de natuur van kennis altijd vrij is, en kennis zich niet laat binden aan een eigenaar. Een zuivere natuurwet waar veel mensen zich niet bewust van zijn is overvloed, dit geldt ook voor kennis, kennis is altijd in overvloed, er is geen schaarste aan kennis. Daarom is het ethisch niet verantwoordt om als eigenaar kennis te gebruiken om de andere afhankelijk te maken van jezelf en jezelf ermee te verrijken. In plaats daarvan mag je met kennis jezelf wel voorzien in je levensonderhoud door het te delen met je naaste die er alleen beter van wordt. Je maakt de ander onafhankelijk zodat hij of zij de vrije wil kan gebruiken over eigen keuze en creatie. Het gaat om evenwicht tussen geven en ontvangen. Geven of ontvangen zijn beide aspecten van eenzelfde energiestroom doorheen het universum en het leven.

Programma inhoud

Alles uitklappen

Over de instructeur

Daniël

Wij mensen zijn het product van miljoenen jaren evolutie. Deze evolutie resulteert in een oneindige, natuurlijke intelligentie, een natuur waar iedereen onderdeel van is. Deze natuurlijke intelligentie overschrijdt het denken en je ego: jouw lichaam weet wat het beste voor je is - altijd. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen bij het ontdekken (letterlijk: ont-dekken) van de natuurlijke intelligentie van hun lichaam en het vergroten van hun bewustzijn. Een ontdekking die zorgt voor een krachtiger, gezonder, stromend leven.

15 Programmas

Niet ingeschreven

Programma bevat

 • 10 Lessen
 • 11 Onderwerpen