Het complete virusverhaal

Daniël · 16 mei 2021

In dit programma vind je de volledige artikelen die jouw helpen om het verhaal rondom het (c)virus compleet te maken.

Dit programma is het resultaat van een vol jaar diepgaande studie en onderzoek gebaseerd op dertig jaar introspectie, zelfstudie en mijn persoonlijke bewustzijnsontwikkeling. Je vind bij veel artikel de bronnen die ik heb gebruikt.

Ik nodig je uit om naar aanleiding van de inhoud van de artikelen en je eigen zienswijze nog dieper op onderzoek uit te gaan. Dit totale programma is bedoeld als studiemateriaal.

Het programma is in te zien op basis van vrije bijdrage. Wat betekent dat je zelf kunt bepalen voor welk bedrag je wilt investeren.

Over de instructeur

Daniël

Wij mensen zijn het pronkstuk van miljoenen jaren evolutie. Deze evolutie is synoniem van een oneindige natuurlijke intelligentie, een natuur waar iedereen en al het leven onderdeel van is. Deze natuurlijke intelligentie overschrijdt het denken en je ego: jouw lichaam weet steeds wat het beste voor je is - altijd. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen bij het ontdekken (letterlijk: herontdekken) van de natuurlijke intelligentie van het lichaam. Daarbij het bewustzijn vergroten. Een ontdekking die zorgt voor een krachtiger, gezonder en stromend leven.

19 Programmas

+43 ingeschreven
Niet ingeschreven
Noem je prijs €

Programma bevat

  • 4 Lessen
  • 21 Onderwerpen