Ook al alles geprobeerd om je emoties onder beheersing te krijgen zodat je vrijer doorheen het leven kunt bewegen? Ben je het beu dat altijd gelijkaardige onaangename gebeurtenissen en patronen je achtervolgen? Ach waarom ik toch altijd, waarom overkomt mij dit nu toch steeds, herken je jezelf hierin?

Ben je het ook zat met de uitspraak: “je moet het loslaten”? Inderdaad, het kan ook niet om het los te laten, omdat het van jou is. Mocht je het kunnen loslaten, dan ben je geen heel persoon, maar een half persoon.

Zou het niet beter voelen in je lichaam als je in de plaats van te zeggen “los te laten” dat je kunt zeggen,: “ik heb het bestaansrecht gegeven, dus het laat me nu met rust. Eindelijk ik vind nu rust”.

In deze lezing over de emoties komen de volgende onderdelen naar voren:

 • Hoe kun je onvoorwaardelijke liefde cultiveren naar jezelf toe?
 • Ken je jouw innerlijke dialoog? Ook het onbewuste deel?
 • Wat is die beruchte onbewuste blinde vlek toch, die elke keer de tent runt in jouw leven? Het patroon dat je achtervolgt.
 • We hebben allemaal zowel een positieve als een negatieve kant
 • Je innerlijk huiswerk maken, O zo bevrijdend en verlichtend. Maar hoe?
 • Wat bedoel ik met: “bestaansrecht geven van emoties in jezelf”?
 • Je innerlijk kind vraagt om jouw aandacht.
 • 4 begrippen en je hebt altijd je best gedaan, dat is jouw waarheid.
 • Het waarom van tegenovergestelde en hun bespiegeling
 • “Self-fulfilling prophecy” en het universum zegt altijd Ja

Het is een interessante lezing. Je kwam heel enthousiast zelfzeker en overtuigend over bij mij. 

Martine

Dankjewel voor je lezing. Een deel van hoe dingen in elkaar zitten was mij al bekend, maar hoe ga je hier nu verder mee om, dat was voor mij de grote vraag. Door wat je vertelde is dit mij zeker duidelijker geworden. Ik heb je in de chat gevraagd om praktische tips en toen gaf je aan wat je zou kunnen doen wanneer iemand boosheid of irritatie bij je oproept. Aan je antwoord heb ik veel, en ook fijn dat je benoemt om je emoties er uit te gooien als dat goed voelt. Ik zou zeker de vertaling van het een en ander naar de praktijk erin houden. Ik vind het heel fijn en ook heel moedig van je dat je met persoonlijke verhalen kwam, dat maakt het menselijk. 

Barbara

Wat ben ik blij dat ik deze lezing heb mogen volgen. Zo interessant, zo leerrijk. Van sommige zaken had ik al gehoord, maar het totale beeld is zo verrijkend.

Josiane

Het was een interessante lezing en je hebt weer wat belletjes doen rinkelen en ogen geopend.

Linda

Zeer verhelderend en zeer waar en leerrijk. Ik ben blij dat ik zo een intense lezing heb kunnen horen. Ik ben heel dankbaar en ik kan ermee aan de slag. Dank Je wel Daniel

Annie

Over de instructeur

Daniël

Wij mensen zijn het product van miljoenen jaren evolutie. Deze evolutie resulteert in een oneindige, natuurlijke intelligentie, een natuur waar iedereen onderdeel van is. Deze natuurlijke intelligentie overschrijdt het denken en je ego: jouw lichaam weet wat het beste voor je is - altijd. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen bij het ontdekken (letterlijk: ont-dekken) van de natuurlijke intelligentie van hun lichaam en het vergroten van hun bewustzijn. Een ontdekking die zorgt voor een krachtiger, gezonder, stromend leven.

16 Programmas

+394 ingeschreven
Niet ingeschreven

Programma bevat

 • 2 Lessen