Fibromyalgie

Daniël · 4 november 2020

Fibromyalgie, een mysterieuze ziekte die door de meeste mensen en de medische wereld niet begrepen wordt

Maar het is wel degelijk een chronische ziekte waarbij het zenuwweefsel aangetast is en niet goed functioneert. Dat houdt in dat je veel pijn hebt, je steeds vermoeid voelt en je spijsvertering niet goed werkt omdat deze toevallig ook door het zenuwweefsel wordt aangestuurd. De immuniteit van het lichaam doet zijn best, maar het is teveel verzwakt door aanhoudende verstoppingen en verzuring als gevolg van toxines en afvalstoffen die het lichaam niet kunnen verlaten. Het is niet in staat om voldoende toxines af te voeren, deze toxines zijn doorgedrongen in de diepere weefsellagen van je lichaam en hebben zenuwcellen van het zenuwstelsel bereikt. Het zijn deze toxines die je zenuwweefsel irriteren en verzwakken met de typische pijn en ontstekingsreacties. Het zijn chronische pijnen en spierstijfheid over het hele lichaam, voornamelijk de nek, schouders, bovenarmen en de benen. Samen met futloosheid, dikwijls hoofdpijn en darmproblemen.

Zou het niet ideaal zijn dat je elke dag voldoende energie hebt om alles te doen waarvan je hartje gaat zingen? En ik zeg je, ja dat is echt mogelijk. Het is mogelijk om volop te leven vol energie en vitaliteit dat bijdraagt aan je geluk en welzijn. En het mooie is: je bent als mens ook zoveel waard om gezond en gelukkig te zijn net als ik, ik gun het jou uit heel mijn hart. Emotioneel evenwicht is een van de pijlers om je geluk, gezondheid en welzijn naar een hoger plan op te tillen. Daarom is dit een van drie pijlers van The Healthman methode.

Onderwerpen die aan bod komen in de online lezing zijn:

  • Ontdek wat je allemaal kunt doen om jezelf te helpen met de genezing van fibromyalgie
  • Vanwaar komt de vervuiling in je lichaam dat leidt tot fibromyalgie?
  • Je ontdekt de emotionele lading die achter fibromyalgie aanwezig is
  • Je leert de verbanden tussen het energetisch lichaam, de spijsvertering en de bijnieren
  • Hoe je jouw lichaam optimaal ontgift en zuivert
  • Ontdek hoe het voelt wat echt ontspannen is, zodat de pijn minder wordt
  • Vele tips om je te ondersteunen bij het herstelproces met blijvend resultaat
  • En nog veel meer

Over de instructeur

Daniël

Wij mensen zijn het product van miljoenen jaren evolutie. Deze evolutie resulteert in een oneindige, natuurlijke intelligentie, een natuur waar iedereen onderdeel van is. Deze natuurlijke intelligentie overschrijdt het denken en je ego: jouw lichaam weet wat het beste voor je is - altijd. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen bij het ontdekken (letterlijk: ont-dekken) van de natuurlijke intelligentie van hun lichaam en het vergroten van hun bewustzijn. Een ontdekking die zorgt voor een krachtiger, gezonder, stromend leven.

15 Programmas

Niet ingeschreven

Programma bevat

  • 2 Lessen