Verdieping op de emoties

Daniël · 30 juli 2020

Heb jij ook soms het naar gevoel dat er iets is uit het verleden dat jou belet om in het heden te zijn? Iets dat jou achtervolgd, je weet niet goed wat het is. Je probeert er niet aan te denken, je tracht het steeds te ontwijken, maar dat lukt niet en uiteindelijk besef en ontdek je dat er patronen ontstaan die zich blijven herhalen. In deze online lezing: ‘De verdieping op de emoties’ krijg je inzichten en concrete handvatten om voor eens en voor altijd meester over je patronen te zijn. 

  • Onvoorwaardelijke liefde, onschuld, zachtheid, mededogen en dankbaarheid, vijf woordjes om te onthouden.
  • Het is jouw schuld niet. Laten we even eerlijk zijn, de grote waarheid over jou is dat je altijd hebt geprobeerd om je best te doen, je intentie was goed.
  • Wat is die beruchte onbewuste blinde vlek toch, die elke keer de tent runt in jouw leven?
  • Je bent ooit op één of andere manier afgewezen. Toen ben je in een soort overlevingsmodus gegaan. Het reptielenbrein heeft dit nogal letterlijk opgeslagen
  • Wat kun je doen om uit deze zelfafwijzing te geraken en in je kracht te gaan staan?
  • Hoe het patroon interpreteren als leraar voor je zelfontwikkeling zodanig dat het jou niet meer achtervolgd.

‘Licht laten schijnen op je schaduw’ mooie verwoording. Aandacht geven aan mijn negatieve kantjes en ze accepteren. Ik blijf toch nog steeds veel weerstand voelen dat de andere niets te maken heeft met een zwaar geladen emotie. Ik slaag er maar niet in om dit te geloven. dankjewel voor de boeiende lezing. nu de vijf puntjes nog eens toepassen 

Martine

Ik vond het een heel boeiende lezing, je hebt heel duidelijk de kern en de oorzaak van dieperliggende emoties blootgelegd. Dankjewel Daniel voor jouw mooie bijdrage aan een betere en blijere wereld!

Myriam

Over de instructeur

Daniël

Wij mensen zijn het product van miljoenen jaren evolutie. Deze evolutie resulteert in een oneindige, natuurlijke intelligentie, een natuur waar iedereen onderdeel van is. Deze natuurlijke intelligentie overschrijdt het denken en je ego: jouw lichaam weet wat het beste voor je is - altijd. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen bij het ontdekken (letterlijk: ont-dekken) van de natuurlijke intelligentie van hun lichaam en het vergroten van hun bewustzijn. Een ontdekking die zorgt voor een krachtiger, gezonder, stromend leven.

16 Programmas

+9 ingeschreven
Niet ingeschreven

Programma bevat

  • 2 Lessen