The Healthman methode

Daniël · 10 juni 2020

In The Healthman methode wordt met alles rekening gehouden. De specifieke eigenheid van de patiënt is de graadmeter waar ernaar gekeken wordt.

Lichaam en geest op een natuurlijk manier genezen is de enige manier om te herstellen. Herstellen in een lichaam en geest die weer beweeglijk, vitaal en gezond zijn. Genezen betekent altijd het lichaam zuiveren en ontgiften, de oorzaak wegnemen. Alles in onze driedimensionale wereld is gebaseerd op de wetten van oorzaak en gevolg, dat is met ziekte niet anders. 

Op natuurlijk wijze behandelen geeft geen bijwerkingen zoals medicijnen dit wel doen. De bijwerkingen van medicijnen wordt veroorzaakt omdat de ingrediënten van het medicijn niet herkenbaar is voor de lichaamsintelligentie en bijgevolg zal het lichaam dit behandelen als giftige stoffen. Weet eveneens dat vele medicijnen gebaseerd op stofjes uit de natuur (planten), er een molecule wordt veranderd zodat er een octrooi op kan genomen worden. Daarmee herkent het lichaam dit echter niet meer als een natuurlijke stof, en dat is een groot probleem.

Over de instructeur

Daniël

Wij mensen zijn het pronkstuk van miljoenen jaren evolutie. Deze evolutie is synoniem van een oneindige natuurlijke intelligentie, een natuur waar iedereen en al het leven onderdeel van is. Deze natuurlijke intelligentie overschrijdt het denken en je ego: jouw lichaam weet steeds wat het beste voor je is - altijd. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen bij het ontdekken (letterlijk: herontdekken) van de natuurlijke intelligentie van het lichaam. Daarbij het bewustzijn vergroten. Een ontdekking die zorgt voor een krachtiger, gezonder en stromend leven.

19 Programmas

+3313 ingeschreven
Niet ingeschreven

Programma bevat

  • 4 Lessen
  • 12 Onderwerpen