Verdieping op de bijnieruitputting

Bijnieren zijn zeer gevoelige orgaantjes ter grootte van een volgroeide druif en hebben een belangrijke functie in je energiereserves. Emoties, biologische conflicten en trauma’s hebben een zware negatieve impact op de fundamentele werking van deze kleine orgaantjes.  Graag help ik jou inzicht te geven hoe je deze zaken een positieve wending kan geven zodat je bijnieren weer op kracht kunnen komen. Zou het niet ideaal zijn dat je elke dag voldoende energie hebt om alles te doen waarvan je hartje gaat zingen? En ik zeg je, ja dat is echt mogelijk. Het is mogelijk om volop te leven vol energie en vitaliteit dat bijdraagt aan je geluk en welzijn. En het mooie is: je bent als mens ook zoveel waard om gezond en gelukkig te zijn net als ik, ik gun het jou uit heel mijn hart. Emotioneel evenwicht is een van de pijlers om je geluk, gezondheid en welzijn naar een hoger plan op te tillen.

  • Hoe om kan gaan met stress en omstandigheden die aan je energiereserves vreten
  • Hoe je eenvoudig ‘me-time moment’ verwerkt in je dagelijkse leven
  • Hoe je de emotionele uitputting vermijdt, zodat je jouw energie terug krijgt
  • Je gaat de onbewuste factoren ontdekken die jouw energie roven en uitputten
  • Je ontdekt hoe je jezelf kan beschermen tegen mensen die je energie leegzuigen
  • Je leert de verbanden tussen het energetisch lichaam en de bijnieren
  • Je ontdekt hoe je stress van binnenuit kunt veranderen en elimineren
  • En nog veel meer…..
Daniël · 4 oktober 2020

In navolging van de lezing over de bijnieruitputting gaan we in deze lezing nog een stap dieper. Ging de vorige lezing over wat bijnieruitputting is en waar je op kan letten. Deze lezing gaat met name over de emotionele kant van bijnieruitputting.

Over de instructeur

Daniël

Wij mensen zijn het product van miljoenen jaren evolutie. Deze evolutie resulteert in een oneindige, natuurlijke intelligentie, een natuur waar iedereen onderdeel van is. Deze natuurlijke intelligentie overschrijdt het denken en je ego: jouw lichaam weet wat het beste voor je is - altijd. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen bij het ontdekken (letterlijk: ont-dekken) van de natuurlijke intelligentie van hun lichaam en het vergroten van hun bewustzijn. Een ontdekking die zorgt voor een krachtiger, gezonder, stromend leven.

19 Programmas

+31 ingeschreven
Niet ingeschreven

Programma bevat

  • 2 Lessen