Harmonie

Is het trillingspatroon van je verlangen naar liefde nog in lijn met je diepste overtuigingen? Voor een bevredigende relatie is het essentieel dat deze twee trillingspatronen in harmonie zijn, zodat je kunt ontvangen wat je innerlijk echt wenst. Of je nu verlangt naar een nieuwe relatie of je huidige relatie wilt versterken, het creëren van harmonie tussen je verlangen en je overtuigingen is van cruciaal belang om liefde te ervaren op een diepgaand niveau.

Voorbeeld:

1- Wanneer je het gevoel hebt dat je geliefde je niet meer aantrekkelijk vindt en je twijfelt of de relatie ooit nog goed zal komen, ontstaat er een grote kloof tussen je diepste innerlijke wens en je overtuigingen. Hierdoor kunnen de wetten van aantrekking of het universum niet voorzien in wat je verlangt, omdat er geen ruimte is voor groei tussen jou en je partner. Deze innerlijke tegenstrijdigheid zorgt ervoor dat er in je onderbewuste een constante stroom van afwijzing aanwezig is, waardoor het moeilijk wordt om te krijgen wat je zo graag wilt. Je blijft steeds teleurgesteld achter.

2- Beide hebben jullie het druk door de hectiek van onze dolgedraaide maatschappij. Je realiseert je dat jullie beiden weinig tijd voor elkaar kunnen vrijmaken vanwege geconditioneerde gewoontepatronen. In deze situatie is er al iets meer ruimte voor groei tussen jou en je geliefde, en begint het trillingspatroon van je overtuigingen beter aan te sluiten bij het trillingspatroon van je diepste innerlijke wens. Nog een stap in de goede richting en een inspanning om toch tijd vrij te maken zou je kunnen helpen om je innerlijke wens beter tot uiting te brengen.

3- Jij en je geliefde zijn elkaars grote liefde, en je voelt jezelf als de ware levenspartner en handelt er ook naar. Deze diepe liefde tussen jullie verdient het om ruimte te krijgen en tijd aan te besteden. Het zou je diep gelukkig maken om dezelfde intimiteit te ervaren als in de beginfase van jullie relatie. Het trillingspatroon van deze overtuiging komt overeen met het trillingspatroon van je diepste innerlijke wens.

Als je aan jezelf genoeg hebt en in staat bent alleen te leven zonder het gevoel te hebben van eenzaamheid, dan heb je harmonie en ben je klaar voor de ontmoeting met je ware levenspartner. Dan heb je harmonie gecreëerd met jezelf.

Oefening

Wil je een relatie aangaan of wil je jouw huidige relatie een boost geven, dan is het creëren van harmonie tussen je verlangen en je overtuigingen van cruciaal belang om liefde te kunnen ervaren. Neem even de tijd om de stilte op te zoeken en mediteer over de volgende vraag: Is het trillingspatroon van je verlangen naar liefde nog in lijn met het trillingspatroon van je diepste overtuigingen?

Gepubliceerd op 29/05/2024

Daniël Derweduwen

Delen:

 

Gerelateerde Publicaties

 

  • Ik begrijp dat het pijnlijk is. Het is vreemd hoe iemand zo lang een deel van je leven kan zijn en dan plotseling verdwijnt. Misschien eindigde de relatie goed, misschien was het een ramp. Hoe dan ook, het is verbazingwekkend hoe snel relaties kunnen veranderen. En weet je, het is helemaal oké als je nog steeds worstelt met wat er gebeurd is tussen jullie. Het einde van een relatie kan een van de moeilijkste dingen zijn die we doormaken. Het is oké als je hart nog steeds pijn doet. Jullie hebben samen veel herinneringen gemaakt, en die blijven bij je, [...]

    By Published On: 08/05/2024
  • Op een date authentiek zijn is cruciaal voor het opbouwen van een oprechte connectie. Hier zijn enkele tips om jezelf te blijven en een succesvolle date-ervaring te creëren: Wees open over je gevoelens: Als je je verlegen voelt, wees dan niet bang om dat te delen. Het uiten van je gevoelens kan een brug slaan naar openheid en begrip tussen jou en je date. Integriteit is essentieel: Wees eerlijk over wie je bent en wat je denkt. Dit betekent niet dat je elk detail moet delen, maar wel dat je trouw blijft aan jezelf in plaats van een ideaalbeeld te [...]

    By Published On: 08/05/2024
  • De liefde kan alleen bestaan bij loslaten, nooit bij ‘willen’De ware vind je door de bereidheid jouw innerlijke weg te gaan, je huiswerk te maken en eerst de ware voor jezelf te worden. Je kunt misschien dan denken: als ik mijn innerlijk huiswerk doe, dan krijg ik de beloning en zal ik de ware vinden. Nee, zo werkt het ook niet. Jouw innerlijk huiswerk en je levenspad is je levensdoel, al de rest mag je loslaten, want dat is niet meer van jou. Je mag eerst voor jezelf een zichzelf vervullend leven hebben gecreëerd waarbij je de behoefte aan heelwording [...]

    By Published On: 08/05/2024