De grootste dwaasheid is het opofferen van je gezondheid voor wat dan ook

Als het nooit onze schuld is, kunnen we ook nooit de verantwoordelijkheid op ons nemen. Als we er niet verantwoordelijk voor zijn, blijven we altijd slachtoffer. Dat is pas ziekmakend. De belangrijkste conclusie die we kunnen trekken uit het onderzoek naar gezondheid en genezing is dat een natuurlijk manier van leven kan voorkomen dat we ziek worden. Als we afwijken van deze manier van leven worden we ziek. Dat is wat er precies gebeurt in onze westerse maatschappij.

Het is een plicht ons lichaam in goede gezondheid te houden, anders zullen we niet in staat zijn om onze geest sterk en helder te houden

Bij vragen in de wetenschap heeft de deskundigheid van duizenden niet de waarde van de bescheiden redenering van een enkel persoon. Iedere intelligente gek kan dingen groter en ingewikkelder maken. Er is heel veel moed voor nodig om in de tegenovergestelde richting te gaan. Een baanbrekende theorie hoeft niet meer gegevens te bevatten, zelfs geen gedetailleerde gegevens. We verdrinken in de gegevens. Wat ontbreekt is een samenhangende verklaring van de meetgegevens. Beschrijving en begrip zijn twee totaal verschillende dingen.

Warme groetjes Daniël The Healthman

Related Articles

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *