De grootste dwaasheid is het opofferen van je gezondheid voor wat dan ook

Bij vragen in de wetenschap heeft de deskundigheid van duizenden niet de waarde van de bescheiden redenering van een enkel persoon. Iedere intelligente gek kan dingen groter en ingewikkelder maken. Er is heel veel moed voor nodig om in de tegenovergestelde richting te gaan. Een baanbrekende theorie hoeft niet meer gegevens te bevatten, zelfs geen gedetailleerde gegevens. We verdrinken in de gegevens. We lijden aan een rijkdom aan informatie, maar aan een armoede van begrip voor wat al die informatie betekent. Wat ontbreekt is een samenhangende verklaring van de meetgegevens. Beschrijving en begrip zijn twee totaal verschillende dingen. Moderne wetenschappers denken wel diep na in plaats van dat ze helder nadenken. In feite moet je geestelijk gezond zijn om helder te kunnen nadenken. Maar je kunt diep nadenken en behoorlijk krankzinnig zijn.

Als het nooit onze schuld is, kunnen we ook nooit de verantwoordelijkheid op ons nemen. Als we er niet verantwoordelijk voor zijn, blijven we altijd slachtoffer. Dat is pas ziekmakend. De belangrijkste conclusie die we kunnen trekken uit al het onderzoek dat we hebben gedaan naar gezondheid en genezing is: “dat een natuurlijk stressvrije manier van leven kan voorkomen dat we ziek worden”. Als we afwijken van deze manier van leven worden we ziek. Dat is wat er precies gebeurt in onze westerse maatschappij. De ene ziekmakende schok na de andere oplopen omdat de geest door de stress nooit kan ontspannen. Het is een plicht ons lichaam en de geest in goede gezondheid te houden, anders zullen we niet in staat zijn om onze geest sterk en helder te houden.

Sommige medische behandelingen kunnen mensen enkele maanden erbij geven, maar ze brengen geen genezing. Werkelijke genezing hangt af van het zelfgenezend vermogen van het lichaam dat door de behandeling juist onderdrukt is. We gaan op een dag moeten leren kijken waar niemand eerder gekeken heeft zoals DR. Hamer dit heeft gedaan. Zo kunnen we kanker begrijpen en oplossen. De ware definitie van krankzinnigheid is hetzelfde blijven doen en een andere uitkomst verwachten. Kankeronderzoek is een doel op zich geworden, in plaats van het middel tot genezing. Het is tegenwoordig bijzonder als iemand geen kanker krijgt. Doordenkertje.

Tot slot: als een risicofactor niet aan de meerderheid van de gevallen van een bepaalde ziekte kan worden toegeschreven, dan is die factor niet de primaire oorzaak van ziekte! Alle medische successen zijn altijd afhankelijk van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Grondbeginsel van de medische wetenschap: “Het lichaam niet schaden”.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *