The Healthman methode

Volg de 12 stappen en help je lichaam en geest op een natuurlijke manier genezen

Registreer je HIER gratis

EMOTIONELE BALANS

 • Bijna elke aandoening heeft een emotionele component.
 • Het emotionele centrum in onze hersenen bepaalt hoe onze spijsvertering zal verlopen.
 • Emoties hebben een krachtige invloed op de hormoonhuishouding en weerstand.
 • Negatieve emoties creëren de giftigste toxines in het lichaam waardoor belangrijke organen lijden en verzwakken.

VOEDING

 • Ons lichaam is het resultaat van miljoenen jaren evolutie.
 • Het lichaam heeft een intelligentie dat de natuurlijke code van zongerijpte voeding herkent om zichzelf te voeden en te onderhouden.
 • Industriële bewerking en raffinage heeft deze code verandert waardoor voedsel ziekmakend is geworden.
 • De natuur weet het beste welk voedsel goed is voor de menselijke consumptie.

Levensstijl

 • Meestromen met de natuurlijke ritmes, dat wordt vergeten in onze hectische levensstijl.
 • De dag en nachtcyclus respecteren is een fundamentele voorwaarde om het lichaam te helpen met zuiveren en ontgiften.
 • Lichaamsvriendelijke beweging, ontspanning en vooral dingen doen waar je hart van gaat zingen zorgen ervoor dat je weerstand krachtig blijft en de levensenergie toeneemt.

OVER DANIEL DERWEDUWEN

Wil je leren van een opgeleide ervaringsdeskundige?

N

Gedreven Ayurvedatherapeut

Daniel heeft de opleiding tot Ayurvedatherapeut gevolgd. Ayurveda ofwel de kennis van het leven is een geneeswijze afkomstig uit India en is tijdloos en altijd actueel. Hij reisde naar India om daar ervaring op te doen en zich te verdiepen in de geheimen van lichaam en geest en het universum. Alles is met elkaar verbonden en evenwicht is het geheim van gezondheid.

N

Gedreven Ayurvedatherapeut

Daniel is gestart met Yoga na zijn 40e levensjaar en voelt zich nu energieker en gezonder dan ooit. Het mooie aan yoga is dat het de spijsvertering en de lymfewerking activeert. Bovendien verbetert jouw uitstraling en de tonus van je spieren. Het verouderingsproces vertraagd omdat je door het beoefenen van yoga leniger wordt, en dat is mooi meegenomen. Je leert je lichaam beter kennen en voelen. De vertaling van yoga is verbinden, lichaam met de geest en vice versa.

De laatste jaren heeft Daniel meerdere malen groepen mensen met succes ondersteunt bij het beklimmen van de Kilimanjaro.  

N

Yoga en meditatie

Daniel is gestart met Yoga na zijn 40e levensjaar en voelt zich nu energieker en gezonder dan ooit. Het mooie aan yoga is dat het de spijsvertering en de lymfewerking activeert.

De laatste jaren heeft Daniel meerdere malen groepen mensen ondersteunt bij het beklimmen van de Kilimanjaro.    

N

Leeft wat hij anderen leert

The Healthman methode bestaat uit drie pijlers: Emotionele balans, voeding en levensstijl. In deze pijlers zitten verschillende facetten die elke dag aandacht vragen. Met liefde en aandacht tijd besteden aan het ontgiften en zuiveren van het lichaam. Een zuiver lichaam geeft meer energie waarbij de geest kan ontspannen, dat is toch wat we allemaal willen.

N

Onderzoek en zelfstudie

Daniel besteed elke dag tijd en aandacht aan het onderzoeken van de materie die hij onderwijst aan zijn volgers, via online programma’s, live online events, via diepgaande publicaties en in de diverse forums in de community.

ERVARINGEN VAN KLANTEN

Ik heb Daniel gevraagd om mij te helpen met mijn rugproblemen omdat hij de oorzaak van de aandoeningen behandelt en preventief gericht werkt. Met zijn programma ‘Einde aan rug en schouderklachten in 30 dagen’ begeleidde hij mij. Ik kreeg yogaoefeningen en Daniel begeleidde  me steeds op het juiste moment. Hij heeft mij geholpen om mijn rugpijnen weg te werken. Tot nu toe heb ik geen rugpijn meer gehad omdat ik zijn aangereikte oefeningen geregeld uitvoer. Bij Daniel kan ik terecht in volle vertrouwen en hij zorgt voor een blijvend positief resultaat.

Alain

Daniel is een levende encyclopedie, hij heeft zoveel kennis over voeding, een gezonde levensstijl, yoga, Ayurveda, kruiden, spiritualiteit. 

Hij is een lieve man die veel tijd en energie steekt in de mensen. zijn doel is dat iedereen gezond is en gezond blijft. Kortom hij is een groot voorbeeld voor alle mensen. Namaste????

Els

Wijsheid van Daniel is goud waard om gezond te zijn , het is nooit te laat om ermee te beginnen aan een gezonde voeding en positieve ingesteldheid , zo kan je dat ook doorgeven aan iedereen ????

Therese

Daniel geeft echte tips over hoe een gezondere levensstijl er op na te houden. Hij gaf op Facebook een interessante voordracht over hoe darmkanker ontstaat en hoe dit te verhelpen.

Wouter

Gisteren had ik een fijn maar bovenal super interessant consult met Daniel. Mocht je ooit met een vergrootglas samen naar je mentale, emotionele en fysieke wezen willen kijken, dan kan ik Daniel ten zeerste aanraden. Niet enkel professioneel, maar hij is echt iemand waarvan ik als mens nog veel van kan opsteken. 

Mia

Daniel weet Ontzettend veel van het lichaam. Legt alles Duidelijk uit ook.

Carien

Zijn grote kennis en de vriendelijke wijze waarop hij zijn kennis deelt met anderen is geweldig. Daniel laat iedereen in zijn waarde en hij durft zelf tegen de gevestigde orde in te gaan. Hij kan out of the box denken en vaste bestaande overtuigingen over voeding en gezondheid in een ander perspectief zetten waarbij hij de ander heel laat.

Jeanine

Hij vertelt ons tenminste de waarheid over ons lichaam

Johan

Ik ben blij deze dag te mogen beleven, veel bijgeleerd over gezonde voeding. Je vertelde veel gelijkenissen van het ziektebeeld die ikzelf heb ondervonden, dacht dat niemand me nog zou kunnen helpen, maar na deze dag heb ik terug moed en inzicht gekregen om mijn leefgewoonten te veranderen om terug energiek en gelukkig in het leven te staan. Daniël, bedankt voor deze mooie dag en dat je het wou delen met ons. Je bent een toppertje!

Sandra

Daniel bezit de kunst om zijn kennis over lichaam en geest in mensentaal te verwoorden. Zijn 30 dagen Meer energie programma om ons lichaam te ontgiften, zijn advies over gezonde voeding en zijn vele tips om lichaam en geest met liefde en zorg te behandelen, zijn een ware bron van inspiratie voor onze medemens.

Anita en André

Afgelopen vrijdag voor het eerste samen met mijn echtgenoot Daniel ontmoet. Wat een liefdevolle man! Hij heeft ontzettend veel doorleefde kennis. Hij luisterde vol aandacht en wist zijn kennis begrijpelijk uit te leggen. Daniel heeft kennis op veel gebieden en hij kan ze allemaal verbinden. We dachten dat we gezond bezig waren, maar Daniel zette de puntjes op de ‘i’. Sommige dingen waren niet zo gezond als we dachten. We hebben ontzettend veel geleerd.

Vicky

Daniel is een lieve man, die heel veel weet over voeding. Ik heb het 30 dagen programma en het 9 dagen programma gevolgd met veel resultaat. Ik voel me fit en gezond en goed in mijn lichaam. Volgend jaar ga ik mee om de Kilimanjaro te beklimmen met Daniel. Met Daniel als fantastische trainer gaat mij dat lukken. 

Sonja

Nadat ik jouw programma van meer energie heb gevolgd, waarbij ook het ontgiften ter sprake kwam, ben ik een stuk bewuster gaan eten. Gebruik veel kruiden. Voel mij top, mijn nagels groeien hard en zijn een stuk harder geworden. Ben blij dat ik het programma heb gevolgd zeker een aanrader voor iedereen die zich bewust wil maken van een gezonde levensstijl

Annemarie