De misleidende leugens dat kanker veroorzaakt wordt door defecte genen

De hoofdoorzaak van kanker ligt in 95% van de gevallen in de psyché. Biologische schokken en trauma’s die je geïsoleerd hebt beleefd en bovendien hoog dramatisch waren en acuut. Dr. Hamer: ‘kanker wordt veroorzaakt door een trauma waar we niet op voorbereid zijn en dat we niet weten op te lossen’. Om te genezen, moeten we dat conflict oplossen.

Er wordt gezegd dat zuurstoftekort en de daaruitvloeiende verzuring de grote oorzaak is van kanker, en dit was reeds gekend in 1926. Otto Warburg heeft daar een hele studie aan gewijd. Dit is begrijpelijk omdat men verzuring en zuurstoftekort waarneemt in de weefsels bij iemand die lijdt aan kanker. Wat men niet kan verklaren is dat kanker steeds ontstaat in een basisch lichaam. Van zodra er kanker ontstaat begint de intoxicatie en verzuring van het lichaam met zuurstoftekort tot gevolg. Dit betekent dat verzuring, intoxicatie en zuurstoftekort correlatie zijn met de kanker, niet de causaliteit van kanker. Vanuit de Ayurvedische kennis is er wel inzicht die dit fenomeen verklaart.

Als men een trauma of shock oploopt, is men geestelijk verward of gedesoriënteerd.


Er ontstaat een conflictsituatie (altijd subjectief) waarop het fysieke lichaam zal reageren om de geest bij te staan dit conflict zo snel mogelijk op te lossen. De Ayurveda zegt duidelijk dat om deze reden de gehele spijsvertering wordt verstoort. Als je conflictactief bent, heb je minder eetlust. Nu is het zo dat de gehele spijsvertering betrokken is bij het natuurlijke ontgiftingsproces van het lichaam. De lymfe is voor 80% verbonden met de darmen en de lever gaat de geneutraliseerde toxische stoffen die hij uit het bloed haalt via de galwegen afvoeren richting de darmflora. Als men conflictactief zal het lichaam minder energie spenderen aan de spijsvertering omdat overleven belangrijker is.

Volgens de Ayurveda zijn de “dosha’s en sub-doscha’s” verstoort waardoor de spijsvertering niet goed kan werken. Daarom dat de natuurlijke ontgifting van het lichaam begint te stagneren en intoxicatie met verzuring en zuurstoftekort ontstaat. Voor het lichaam is het geestelijk conflict oplossen belangrijker dan de spijsvertering goed draaiende te houden. In de Ayurveda wordt heel hard gewerkt om de geestelijke problemen op te lossen en evenwicht te creëren zodat de spijsvertering weer goed kan werken en zijn taak als “ontgiftingskanaal voor het lichaam” weer goed kan uitvoeren. Evenwicht is synoniem van gezondheid.

Kanker heeft dus zijn functie om het lichaam te helpen overleven als je conflictactief bent. Ik noem kanker eigenlijk hulpweefsel van het lichaam dat instaat om het geestelijke conflict op te lossen. Daarbij zal de kanker en tumorontwikkeling ook het bloed reinigen van toxische afval en verzuring. In tumoren zijn veel schimmels actief, de Mr. Propre van de natuur. Dankzij deze schimmels worden de toxische stoffen “die kanker en tumoren verzamelen uit het bloed’ geëlimineerd waardoor men kan overleven. De natuur en het menselijke lichaam zit zo wonderbaarlijke in elkaar, altijd gericht om te overleven.

De causaliteit van kanker: biologisch schok dat een zinvol biologisch speciaalprogramma opstart.

De correlatie met kanker: verzuring, intoxicatie, zuurstoftekort, microben en genen

Kanker is een intelligente overlevingsstrategie van het lichaam

Na studie in de leer van wetenschapper Bruce Lipton ontdek je dat het lichaam en de geest het DNA instrueert. Het is de omgeving dat het DNA instrueert waarbij erfelijk materiaal wordt geactiveerd. Het DNA is in feite passief, het doet niets, tot er een bevel van het lichaam (weefsels) en de geest komt dat erfelijk materiaal activeert, altijd in het teken om te overleven. Eerst in de zin om symptomen te kunnen creëren waardoor men kan herstellen en vervolgens om dezelfde symptomen weer af te bouwen als men evenwicht heeft bereikt. Symptomen = herstelsignalen.

De oorzaak van kanker ligt absoluut niet in de genen of de zogezegde “virussen” zoals het nu gesuggereerd wordt, maar is een biologisch conflict in de psyché. Deze waarheid wordt voortdurend gecorrumpeerd door de medische wereld. Met de genen en DNA theorie gaat de medische universitaire wetenschap weer het verkeerde pad op

De ayurveda, Germaanse geneeskunde en onze goede vriend Hippocrates weten in alles wat leeft, er zijn verschillende soorten intelligente overlevingsstrategieën in het DNA ingebouwd. Het is een intelligente, gewone, pure natuurwet dat voor alle vormen van leven geldt. Kanker is een belangrijke overlevingsstrategie dat het lichaam activeert uit het DNA, zowel bij mens als dier. Verander de perceptie over deze ziekte zodat je jezelf kunt genezen. Ik heb na een levenslange studie over gezondheid, alternatieve geneeskunde zoals de Ayurveda, Germaanse geneeskunde en de leer van Hippocrates begrepen dat de ziekte niet het probleem is. Elke ziekte die we kennen heeft een gemeenschappelijke oorzaak: biologische conflicten met verzuring en intoxicatie schokken als correlatie die het probleem wel kunnen verergeren. Het probleem waardoor we ziek worden is de traumatische inslag in de geest dat conflicten veroorzaakt. De geest helen is daarom zo belangrijk.

Het lichaam heeft ook het immense werk om de weefsels elke dag te herstellen, vernieuwen en te verjongen. Hierbij wordt veel materiaal keer op keer gerecycled. Het lichaam werkt nu eenmaal ecologisch. Het lichaam werkt samen met micro-organismen en genen om deze processen tot einde te brengen. microben zij de burgers van het lichaam. Men kan eigenlijk beter spreken van een recyclingsysteem dan van een ‘immuniteitssysteem’ dat een vals concept is ontstaan uit het dualistische denken. Witte bloedcellen en specifieke microben, die door onze moderne wetenschap gezien worden als ‘ziekteverwekkers’, ruimen feitelijk het eiwitafval van het dagelijkse weefselherstel op.

De beste wijze om je lichaam daarmee te helpen is bijvoorbeeld sowieso te stoppen met gifstoffen te eten die aan onze voeding zijn toegevoegd en nog vele andere zaken. Op tijd gaan slapen is eveneens het allerbeste gezondheidsadvies dat je ooit te horen of te lezen krijgt. De meeste geneeskundige modellen hier op aarde onderstrepen het belang van de uren voor twaalf. Bij kanker geldt dit zeker.

Maar de volgende arts heeft er wel een mooie beschrijving over gegeven. Dr. Piet de Veer:

100 jaar aan kankeronderzoek heeft geen enkel belangrijk feit opgeleverd. Niet omdat er niet voldoende aandacht is voor dit onderwerp. Er zijn vermogens in miljarden-bedragen in dit onderzoek geïnvesteerd met het beschamende resultaat dat het aantal kankerpatiënten in de 20ste eeuw met maar liefst 1300% is toegenomen en een kankerepidemie staat inmiddels voor de deur. Naarmate het aantal slachtoffers toeneemt, neemt ook de bereidheid van de bevolking toe om nog meer miljarden te verzamelen voor nog meer onderzoek, waarvan later zal blijken dat het andermaal NIETS heeft opgeleverd. Zo gaat het inmiddels al 100 jaar. Het wordt écht tijd man en paard te noemen.

Kanker is in werkelijkheid een overlevingsmechanisme van het lichaam om biologische conflicten te verwerken en op te lossen en dat is totaal verkeerd begrepen . De diagnose “kanker” is zo zwaar negatief beladen dat het doodsangst creëert. Wat krijg je dan? Een nieuw biologisch conflict met een nieuwe kanker, en dan nog een. Zo wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam volledig tegengewerkt en zal het lichaam sterven door uitputting, omdat de symptomen steeds bestreden worden zonder de causale oorzaak aan te pakken.

Related Articles

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *