WAT IS DE ECHTE OORZAAK VAN HET LICHAMELIJKE FALEN?

Geen woord hierover te horen vanuit de overheid en de medische wetenschap. Oorzaken van ziekten wegnemen? Daar hebben ze nog nooit van gehoord. Blijkbaar zijn deze instanties niet op de hoogte van het feit dat alles op onze wereld draait om de eenvoudige wet van oorzaak en gevolg, en bij ziekte geldt deze wet van oorzaak en gevolg dus ook.

Dr. Hamer heeft de vijf biologische natuurwetten herontdekt, waarbij een conflict of ziekte in de geest, de conflictoplossing en de genezing van het lichaam één cyclus vormen.

De wetenschapper Janos Selye heeft ook bewezen dat alle ziekten, inclusief corona, één gemeenschappelijke oorzaak hebben: Intoxicatie als gevolg van de effecten van biologische schokken en trauma’s.

Wanneer iemand een shock of trauma ervaart, is die persoon conflictactief in de geest. Het lichaam ondergaat structurele veranderingen om de geest bij te staan ​​bij het snel oplossen van dit conflict. Daarom worden de spijsvertering en de ontgiftingsorganen op een lager pitje gezet, omdat overleving voor het lichaam prioriteit heeft. Hierdoor beginnen afval- en schadelijke stoffen zich op te stapelen in het lichaam. Verzuring, zuurstoftekort en intoxicatie zijn dus altijd gecorreleerd aan de aandoening, omdat ze dezelfde oorzaak hebben als de aandoening.

Intoxicatie veroorzaakt verstoppingen in haarvaten, bindweefsel en de lymfe, en in ernstigere gevallen ontstaan ook verstoppingen in het maag- en darmkanaal. Hierdoor worden miljoenen lichaamscellen afgesneden van de distributie van water, zuurstof en voedingsstoffen.

Tegelijkertijd verzuren deze cellen door hun eigen stofwisselingsafval, omdat dit niet kan worden afgevoerd door dezelfde verstopping. Detox- en andere cellen kunnen ook niet naar deze beschadigde plaatsen in het lichaam gaan om het afval op te ruimen en beschadigde weefsels te herstellen. Vergelijk het met een verstopte kraan waar geen water meer uit komt, logisch toch?

Op dat moment zal het lichaam ervoor kiezen om microben te activeren of uit te nodigen. Microben zijn de enigen die naar deze beschadigde plaatsen in het lichaam kunnen gaan. Daarom gebruikt het lichaam microben om symptomen of ontstekingen te starten, zodat de lichaamsweefsels kunnen worden ontgift en hersteld naar hun oorspronkelijke staat.

Niets voor niets dat zowel Hippocrates, Antoine Bechamps, de Chinese geneeskunde, Ayurveda,de Germaanse geneeskunde en nog vele anderen hun zienswijze steeds meer richten op de oorzaak weg te nemen. Neem de oorzaak weg en je blijft gezond.

Louis Pasteur heeft aan het einde van zijn leven toegegeven dat zijn bacterietheorie een grote vergissing was. Met symptomen of ontstekingen probeert het lichaam terug te keren naar een meer basische toestand en kan het zijn afvalstoffen, toxines, dode lichaamscellen en de effecten van biologische schokken en trauma’s kwijtraken. Dit is een pure natuurwet.

De innovatieve stappen van onze geneeskunde

Op dit moment zet de geneeskunde grote innovatieve stappen, met als resultaat dat gezonde mensen echt schaars zijn geworden in onze geïndustrialiseerde wereld. Onze medische wetenschap heeft zeker haar waarde, aangezien ze levens kan redden, kapotte lichaamsdelen kan herstellen en brandwonden kan genezen. Dat is allemaal waar.

Maar het degelijk ontgiften en zuiveren van het lichaam? Het bekijken van de psychologische relevantie van ziekte? Dat staat niet in hun woordenboek. Het is echter niet alleen onze medische wereld die hiervoor verantwoordelijk is, maar ook de voedingsindustrie die ons al decennialang vergiftigt door steeds lichaamsvreemde stoffen aan voedingsproducten toe te voegen.

Daarnaast is er de grootschalige milieuvervuiling, denk maar aan de chemtrails die al decennialang actief zijn. Er wordt al tientallen jaren letterlijk chemisch vergif verspreid in de hogere luchtlagen. Heb je er al eens over nagedacht hoe stress de bijnieren uitput door de productie van adrenaline? Als alle organen continu worden overspoeld met adrenaline, hoe kan het algemene gezondheidssysteem, met zijn detox- en recyclingsmechanismen, het lichaam zuiver en gezond houden?

Ons monetair systeem, de hectiek van het moderne leven en de dolgedraaide wereld creëren extra stress, wat de adrenalinespiegel in het bloed alleen maar verder doet stijgen. En dan hebben we nog de vaccinaties, die een ware aanslag plegen op het zenuwstelsel en de hormoonhuishouding door hun extreem giftige stoffen afkomstig van de adjuvanten. Dat is ook een aanval op de integriteit van het menselijke lichaam.

Hoe kan het algemene gezondheidssysteem, met zijn detox- en recyclingsmechanismen, naar behoren werken onder deze omstandigheden? De natuurlijke groepsgezondheid wordt daardoor vernietigd. En dan hebben we nog de opkomende stralingen, zoals G5, die ernstige gevolgen zullen hebben voor de algemene volksgezondheid.

Als we kijken naar de jeugd in de jaren vijftig van de vorige eeuw, nog voordat massavaccinaties begonnen, en vergelijken met de jeugd van vandaag, zien we een groot verschil in levensenergie, algemene gezondheid en ontwikkeling. Vroeger waren mensen over het algemeen sterker dan nu.

Stress en adrenaline zijn grote oorzaken van ziekte, en deze factoren hebben ook een rol gespeeld in grote pandemieën van vroeger, zoals de pest in de middeleeuwen, toen er ook hongersnood heerste. In onze geïndustrialiseerde wereld lijden we ook aan hongersnood, zij het op celniveau. We vullen onze maag met chemisch vulsel of absurde zaken die voor voeding moeten doorgaan. En we worden elke dag bang gemaakt door de media. Dan zijn we verrast dat een nieuwe griep, zoals corona, zo hard kan toeslaan.

Ik niet. Als het coronabeestje toevallig in mijn lichaam komt, zal het snel worden tegengehouden en geëlimineerd. Ik ben al 20 jaar medicijnvrij en geen enkel haarvaatje of lymfevat zit verstopt in mijn lichaam. Elke dag zet ik alles in het werk om mijn lichaam van binnen schoon en zuiver te houden.

Mijn levensstijl vraagt een inspanning die de moeite waard is, en dat wordt beloond met aanhoudende gezondheid en een levensverwachting van eeuwige jeugd en vitaliteit. Dat is mijn waarheid en self-fulfilling prophecy, mijn geboorterecht.

Symptoomgeoriënteerde benadering

Een ander groot probleem in onze geïndustrialiseerde wereld is de symptoombestrijding. Symptoombestrijding is nooit gerechtvaardigd. Symptomen afvlakken is wel gerechtvaardigd als het symptoom levensbedreigend is.

Als men een symptoom bestrijdt, zal het lichaam onverminderd steeds op zoek blijven gaan om nieuwe symptomen te creëren om zijn afvalstoffen en toxines kwijt te kunnen. Wanneer gaan artsen dit inzien?

Door steeds symptomen weg te nemen of te onderdrukken ontstaan chronische situaties en chronische pijn. Wanneer gaan we dat inzien? Veel acute gevaarlijke ziekten en complicaties ontstaan juist door persistente symptoombestrijding van eerdere ziekten.

Elke ziekte of aandoening, en ook corona, is het gevolg van verziekt weefsel. Verziekt weefsel ontstaat door opstapeling van afvalstoffen, toxines en eiwitopslag als gevolg van de effecten van biologische schokken en trauma’s. Dat veroorzaakt verzuring in het lichaam.

Deze verzuring IN HET LICHAAM ondermijnt de algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingssysteem als men symptomen bestrijdt. Door biologische schokken veranderde weefsels en intoxicatie vormen een perfecte voedingsbodem voor opportunistische microben die een overgroei gaan kennen en die eigenlijk maar één taak hebben in de natuur: namelijk opruimen en schoonmaken, waarbij weefsels hersteld worden in oorspronkelijke staat.

MAAR DAT WORDT NOOIT VERTELD, dat is precies wat Louis Pasteur op zijn sterfbed heeft gezegd. De Chinese geneeskunde, de Germaanse geneeskunde en de ayurveda zijn beide medische disciplines die gericht zijn om de oorzaak van elke ziekte weg te nemen, met blijvend succes. Een doorn in het oog van onze farmaceutische investeringsmaatschappij.

Noch in onze medische wereld, noch in de media of andere instituten wordt er gesproken over de oorzaak. Mens toch, we moeten nog veel leren blijkbaar. Goed dat er al verschillende mensen op eigen initiatief zelfonderzoek doen en deze eenvoudige natuurwetten gaan toepassen, zoals het dagelijks ontgiften van je lichaam en het eten van zongerijpte voeding in oorspronkelijke staat, zoals de natuur het heeft voorzien voor de mens. Daarbij biologische schokken oplossen, of nog beter, je geest verrijken met kennis en wijsheid om biologische schokken zoveel mogelijk te voorkomen.

Gepubliceerd op 15/04/2024

Daniël Derweduwen

Delen:

 

Gerelateerde Publicaties

 

  • Het nut van een tongschraperEen tongschraper biedt tal van voordelen voor het lichaam. Deze vorm van mondhygiëne, eventueel in combinatie met oilpulling, ondersteunt het lichaam effectief bij het ontgiftingsproces. Gedurende de nacht ontstaat er op de tong een dunne laag, vergelijkbaar met de dauw die 's ochtends op het gras verschijnt. Deze laag bevat dode bacteriën, residu's, weefselafbraak en voedselresten.Met een tongschraper kun je eenvoudig deze afvalstoffen verwijderen, waardoor je het ontgiftende vermogen van het lichaam stimuleert. Daarnaast helpt het bij het verwijderen van vieze smaken uit de mond en verhoogt het de gevoeligheid van smaken uit de voeding.Tongschrapers kunnen [...]

    By Published On: 07/03/2024
  • De taak van de lymfe is het lichaam ontgiften en zuiveren. Verzorg je spijsvertering, want de lymfe is voor 80 % verbonden met de darmwerking. Het kan dus geen kwaad om het zuiveringssysteem van je lijf een handje te helpen. Dat kan op verschillende manieren: 1-Droog borstelen Droog borstelen, ook wel dry brushing genoemd, vindt zijn oorsprong in de Indiase geneeskunde Ayurveda. Het stimuleert de lymfe en helpt ziektes te voorkomen. Daarnaast heeft het voordelen zoals het bevorderen van de bloedsomloop, met name in de huid, het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van de stofwisseling. Door een [...]

    By Published On: 29/02/2024
  • Je kiest om te stoppen met de verslaving Eerst enkele puntjes aandacht geven voordat je besluit te stoppen met roken. Vertel aan niemand je voornemen om met roken te stoppen, want daarmee ondermijn je de vrijheid om hier zelf voor te kiezen. Probeer niet tegelijkertijd te veel andere dingen te veranderen in je leven. Maak er een prioriteit van als je wilt stoppen met roken of een andere verslaving. Draag steeds je sigaretten bij je, waardoor je steeds kunt kiezen of je wilt roken of niet. Je hoeft je niet te bewijzen dat je in staat bent te stoppen met [...]

    By Published On: 28/02/2024