Het concept virus betekent in het Latijn ziektegif. Het gevolg van ziekte, niet de oorzaak van ziekte. Voor het leesgemak gebruik ik in dit artikel het woord virus, in werkelijkheid een eiwit met erfelijk materiaal dat als taak heeft om aangedane weefsels te herstellen en te ontgiften.

Hoe we al decennialang belazerd worden over de mythe van de viruswaanzin. Gelukkig zijn er steeds meer wetenschappers die naar buiten treden met een nieuwe visie om de mythe te ontkrachten. Zodat we het echte verhaal leren kennen en daarmee de oorzaak van “infecties” (vals concept) kunnen wegnemen zonder giftige vaccins.

Het spijtige is dat miljoenen mensen de in stand gehouden mythe over virussen zijn gaan geloven en dat ze moeten worden ingeënt. Het echte verhaal zit een beetje anders in elkaar en als je rustig over nadenkt kom je sowieso tot de echte oorzaak van infecties en ziekten. Het stemt tot nadenken.

De ware oorzaken van de aan virussen toegeschreven “infecties” (vals concept) en andere verschijnselen hebben een andere verklaring die duidelijker is dan de huidige pseudo-verklaring van de wetenschap en de virologie. De gehele virologie is gebaseerd op een hypothese in plaats van een bewezen stelling zoals dit bij bacteriën en hun fagen wel het geval is.

Heb je al eens afgevraagd waarom de farmaceutische investeringsmaatschappij geen medicijnen heeft tegen virussen? Het antwoordt hierop is: Hoe kun je een medicijn creëren tegen iets dat niet bestaat? Virussen zijn eiwitten met DNA/RNA, gesegmenteerd door wetenschappers en bestaan dus alleen in hun hoofd. In de Ayurveda en de Germaanse geneeskunde spreekt men van exosomen of globulines, eiwitdeeltjes.

Het is nog niet aangetoond dat er virussen bestaan volgens de gouden standaard en getoetst aan de vier postulaten van Koch. Wat zijn het dan wel? Het zijn exosomen of globulines met DNA/RNA, stukjes erfelijk materiaal. Het woord virus komt uit het Latijn en betekent ziektegif. Exosomen brengen ziektegif naar buiten de cel.

Exosomen geven ook boodschappen door aan andere cellen in het weefsel, vooral cellen die hun levensstadium volbracht hebben en naar het proces van apoptose evolueren. Apoptose is de gereguleerde celdood waarbij exosomen een voorname rol in spelen. Het verschil tussen een virus en een exosoom is dat het virus niet bestaat, maar in consensus 30.000 tot 40.000 basenparen nucleotiden heeft. Een exosoom bevat tussen de 10 en 40 basenparen nucleotiden (genen) Weet dat je eerst beschadigd weefsel hebt alvorens je kunt spreken van geactiveerde exosomen door het lichaam.

Het basisgeloof in de virologie is dat cellen en weefsels afsterven omdat ze besmet zijn met een virus. Maar, Stel dat dit basisgeloof van de virologie waar is, hoe komt het dan dat het DNA van de cel reageert op bacteriën door zich te verweren, en dat het DNA dit NIET DOET als virussen binnendringen doorheen het membraan van de cel en geen enkele weerstand ondervinden om tot in de celkern binnen te dringen?

Het DNA nodigt blijkbaar virussen uit en is zelfs zo vriendelijk om zijn eigen werkzaamheden te staken om eiwitten te maken die nodig zijn voor de nieuwe virussen. Het lijkt wel dat ze samenwerken. Zou de apoptose (natuurlijke celdood) niet de grootste trigger kunnen zijn waarom het DNA samenwerkt met virussen. Het menselijke DNA bevat Viraal DNA. De intelligentie van het DNA weet als de lichaamscel geïrriteerd wordt door verzuring als gevolg van schadelijke giftige stoffen, dat het niet meer goed kan functioneren ten dienste van het geheel, het lichaam.

Met andere woorden, de beschadigde cel is schadelijk geworden voor het lichaam. Daar ligt een reden te zoeken waarom de cel besluit om tot “zelfmoord” over te gaan, waarbij het DNA alles in het werk zet om de globulines-exosomen te vermeerderen die de hele cel gaan verteren waarbij het DNA wordt gerecupereerd.

Nog andere zaken uit deze mythe die ze ons wijsmaken en niet kloppen. Voor duidelijkheid gebruik ik het onjuiste term virus om het begrijpelijk te houden.

1- Virussen kunnen niet via de huid of ogen binnenkomen. De huid is een natuurlijke barrière met een talglaag die virussen-globulines niet doorlaten. Virussen kunnen geen dode huidlagen passeren. Slijmvliezen en het gezondheidssysteem produceren enzymen om vreemde eiwitten zoals ‘virussen’ te elimineren. Tenzij het weefsel aangedaan is door angstschokken en intoxicatie die niet op tijd uit het lichaam geraken door de verzwakte conditie van de gastheer als gevolg van de angsten.

2- Virussen kunnen niet door wonden binnendringen omdat we naar buiten bloeden, niet naar binnen. Bovendien komt cholesterol in de wonde om deze samen te trekken waardoor de wonde sneller geneest. Cholesterol is wrang en basisch, bacteriën, vuil en virussen-globulines komen in cholesterol vast te zitten, cholesterol is een antioxidant bij uitstek.

3- Virussen en bacteriën hebben de primaire functie om beschadigde lichaamscellen en/of dode cellen af te breken en op te lossen. Daarmee herstellen en ontgiften zij de weefsels.

4- Virussen zijn het gevolg van ziekte, omdat ze ziektegif van ontgiftings- en herstelwerken afvoeren.

5- Hoesten, niezen en spugen is een manier voor het lichaam om zijn toxische lading kwijt te kunnen, niet voor de overdracht van virussen. Aerosolen met exosomen of globulines kunnen alleen mensen contamineren die een angstpsychose in de geest hebben opgelost. Je gaat nooit griep ontwikkelen als je niet onder een of andere angst hebt geleden. Enzymen uit het speeksel en de slijmvliezen breken dergelijke deeltjes af als je emotioneel evenwichtig bent.

6- Virussen zijn het gevolg van interne toxiciteit veroorzaakt door biologische schokken en door de omgeving. Virussen zijn geen levende organismen of levende microben. Virussen leven niet, het zijn geen levende organismen of levende microben. Virussen hebben geen ademhalingssysteem en ook geen kern- of spijsverteringssysteem. Virussen zijn zeer specifieke eiwitstructuren.

7- Virussen kunnen niet functioneren zonder een gastheercel die ze vervaardigd en codeert, en virussen kunnen niet repliceren zonder een gastheercel. Daarom dat het DNA van de gastheercel ze uitnodigt en helpt bij het repliceren. Maar we weten ondertussen dat alleen het DNA van beschadigde cellen virussen uitnodigt. Virussen ‘infecteren’ of ‘dringen’ cellen niet binnen tenzij zij uitgenodigd worden. Gezonde cellen kweken geen virussen. Daarin kunnen we concluderen dat virussen net als bacteriën een opruimfunctie hebben.

8- Virussen worden gesequentieerd / gecodeerd door bloedcellen via RNA / DNA om specifiek dood en afstervend weefsel en afval af te breken. Er zijn meer dan 100.000 virale stammen die inherent zijn aan het menselijk lichaam. En elke cel bevat de samenstelling van virale eiwitten om elke stam te produceren wanneer het lichaam erom vraagt. Cellen produceren verschillende virale stammen, afhankelijk van de toestand van het betrokken weefsel. Virussen ‘bestaan’ niet buiten petrischaal oplossingen of een levend lichaam.

9- Virussen zijn niet besmettelijk. Mij mogen ze blootstellen aan alle soorten vermeende virussen die er bestaan, ik ben er in het geheel niet bang van. Mijn lichaam is proper en zuiver van binnen en ben emotioneel in evenwicht.

Gepubliceerd op 21/04/2024

Daniël Derweduwen

Delen:

 

Gerelateerde Publicaties

 

  • 6. Ontgiften van zware metalen (uit vaccins) In onze samenleving is er een verhoogde vervuiling door zware metalen, denk maar aan aluminium, arsenicum, tin,kwik, koper, lood, nikkel, thallium, cadmium enzovoort. Bronnen van vervuiling door zware metalen zijn bijvoorbeeld deodorants, verfproducten, industriële bekleding van het meubilair, kleuren verwerkt op porselein zijn dikwijls zeer giftig, amalgaamvullingen, kunstgebitten, aluminiumfolie, vaccins, farmaceutische medicijnen, pesticiden, plastic, industriële reinigingsmiddelen, cosmetica, enzovoort. Ze verspreiden zich in het milieu en waterreservoirs en komen direct of indirect in ons lichaam terecht. Veel zware metalen komen direct in ons lichaam door vis uit de diepzee dat vervuild is door industriële [...]

    By Published On: 15/03/2024
  • OntgiftingIdeaal is dat men veel varieert uit de lijst van de besproken opgenomen middelen waarbij de synergetische werking wordt versterkt. Verder vraagt het jou om educatie te doen, want vanuit de overheid en het medisch apparaat krijg je niet de juiste informatie. Jouw gezondheid is dus volledig jouw verantwoordelijkheid. Veel succes met de ontgiftingHet feit dat het farmaceutisch product neomectine (ivermectine) verboden is bij de behandeling van corona, wijst erop dat dit wormdodend middel wel belangrijk is bij het ontgiften van de coronavaccins. Uit het werk van Free People online: van “boosterprik omicron en grafeenoxide in vaccins met bronmateriaal” is [...]

    By Published On: 15/03/2024
  • Draai de leugen om, dan zie je de waarheid Hoe onze overheid en de WHO waarheid verdraait in leugens. Censuur is een bekentenis van vrees voor de waarheid. Waarom geloven virologen in virussen, hoewel er geen virussen zijn in levend weefsel en cellen? Virologen definiëren dat een virus geen metabolisme heeft, zich niet kan voortplanten en geen celkern bevat, in tegenstelling tot eukaryoten die dat wel hebben. Virussen (zogezegde virussen) zijn dus biochemisch dood. Vele virologen beweren bovendien dat alleen een volledig viraal genoom streng in staat is tot infectie, maar een deel van het virus (dwz. een genfragment) is [...]

    By Published On: 15/03/2024