Een goed gesprek leidt altijd naar vriendschap

vriendschap

Zolang jij je zorgen maakt om wat anderen van je denken, ben je in hun bezit, slechts wanneer je geen goedkeuring van buiten meer nodig hebt, kun je over jezelf beschikken. Voel je waardig en wees altijd vriendelijk voor jezelf. Liefde en bewustzijn zijn jouw vrienden.

Denken is creatief, woorden productief, beiden effectief in het geboorte doen geven van jouw werkelijkheid. Je kunt alleen van anderen houden als je ‘van jezelf houdt’, zoals het oneindige ons opdraagt, en dat eigenliefde dus de poort tot naastenliefde is. Wat je nodig hebt om gelukkig te zijn is vooral gelukkig zijn.

Schuldgevoel en vrees zijn de enige echte vijanden van de mens. Schuldgevoel en angst sluiten je op in wie je niet bent. Angst voor corona ondermijnt jouw gezondheid. Wie gelukkig is om het geluk van anderen, bezit een rijkdom zonder grenzen en wordt gezond.

Niets waarvan jij begrijpt dat het onecht is, kan pijn geven. Vergankelijkheid is de enige echte waarheid. Een intuïtieve geest is een godsgeschenk, het rationele verstand een dienaar. We hebben een maatschappij geschapen die de dienaar vereert en het geschenk is vergeten.

Laat ons geen vooruitgang noemen, waar een ander aan ten onder gaat. Laat ons geen groei noemen, waar een ander er minder van wordt.  Laat ons geen vrijheid noemen, wat een ander het recht ontneemt zichzelf te zijn. Laat ons geen gemeenschap noemen, waar de minste niet de minste aandacht krijgt. Laat  ons zelf de verandering zijn, die we in de wereld willen zijn. Gandhi.

Daniël The Healthman

Vertrouw op je lichaam en genees jezelf

Je bent veel meer dan je denkt.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *