Een les in tolerantie en geduld

Wees mensen die zich vijandig opstellen dankbaar in de les tolerantie en geduld. Jaloezie is het tellen andermans zegeningen in plaats van die van jezelf. Je maakt of een stap voorwaarts naar persoonlijke groei of een stap terug naar veiligheid. Er zijn weinig dingen die zoveel energie geven als vertrouwen in jezelf. Leef vanuit je verbeelding, niet vanuit je geschiedenis. Niet jouw verleden maar jouw heden bepaalt jouw toekomst.

Vriendelijkheid is de meest economische levenshouding. Je verspilt geen energie aan wantrouwen, zorgen, afkeer of manipulatie. Je kan maar op twee manieren leven; alsof niets een wonder is of alsof alles een wonder is. Maak van je innerlijke stem een positieve coach. Meer dan het verleden interesseert mij de toekomst, want daarin ben ik van plan te leven. Je kunt geen volledige vrede voor jezelf verwerven, zonder vrede voor iedereen te beogen. Wees bewust dat iedereen zijn eigen waarheid heeft volgens zijn of haar wereldbeeld, zoek niet naar de tegenstellingen in de ander, zoek naar hetgeen gelijklopend is en sluit vriendschap. Zo bereik je vrede en stop je het dualistische denken en de huidige verdeel en heers.

Daniël The Healthman

Vertrouw op je lichaam en genees jezelf

Je bent veel meer dan je denkt

Warme groet

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *