Er is absoluut geen logische noodzaak voor het dragen van een mondmasker. De mondmaskers zorgen ervoor dat je je eigen CO2 en andere gassen weer inademt en die afvalstoffen komen zo weer terug in je lichaam. Ik snap niet waarom ze die mondmaskers aanraden terwijl blootstelling ook via de ogen gebeurt. Of hebben ze er misschien een andere bedoeling mee? Zien ze niet dat mensen er juist zwakker van worden of is dit juist de bedoeling?

Iedereen die langere tijd een mondmasker draagt, krijgt symptomen. Je wordt er echt niet gezonder van. Zorg dat je vrij kunt ademen.

ONZE LONGEN ZIJN ONTGIFTINGSORGANEN DIE IN HUN WERK WORDEN BELEMMERD DOOR HET DRAGEN VAN EEN MONDMASKER.

Als je langdurig een mondmasker opzet zijn onze neus en mond bedekt. Een deel van onze koolstofdioxide ademen we weer in. Eveneens kleine deeltjes van celafbraak door exosomen (virussen waarvan het nog niet wetenschappelijk aangetoond is dat ze bestaan) blijven achter in je mondmasker en komen deels terug in de longen.

Dit alles werkt verzurend voor je celomgeving. Gewoon te gek voor woorden. Je eigen ademhaling hinderen door het dragen van een mondmasker. Hoe dom is dat niet, over mensDOM gesproken, woorden zeggen toch veel.

Interstitiële vloeistof is de ruimte tussen de cellen van de weefsels, het wordt ook weleens het bindweefsel genoemd waar alle cellen ingebed liggen dat het weefsels vormt. Het grootste verschil tussen plasma en interstitiële vloeistof is dat plasma meer eiwitten bevat.

De meeste andere opgeloste producten, zoals voedingsstoffen, hormonen en elektrolyten, komen in zowel plasma als interstitiële vloeistof in vergelijkbare concentraties voor. De belangrijkste functie van interstitiële vloeistof is het geven van voedingsstoffen, water, hormonen en zuurstof aan de metaboliserende weefselcellen, terwijl de metabole afvalstoffen worden verwijderd via haarvaten en lymfevaten.

Teveel co² is verzurend voor je celomgeving en door het dragen van een mondmasker blijft dit afval langer circuleren in de longen. Of de zuren nu afkomstig zijn uit de stofwisseling, schadelijke gassen door een verstoorde darmflora die in de bloedbaan en lymfe terechtkomen, industrieel bewerkte voeding, externe luchtverontreiniging of door heropname van CO2 door een mondmasker.

Alle zure stoffen zullen de interstitiële vloeistof van de longen vergiftigen. Dit veroorzaakt precies datgene wat we willen voorkomen! Een masker heeft juist een negatief effect op je gezondheid. ONZE LONGEN ZIJN ER OM ONS TE BESCHERMEN. MAAR DOOR HET MONDMASKER WORDEN ZE ENORM BLOOTGESTELD AAN LUCHTVERONTREINIGING. En de huidige angstpsychose werkt verzwakkend op de weerstand.

De longen kunnen volop hun werk als ontgiftingsorgaan vervullen. Er ontstaat evenwicht tussen het zuurstofgehalte en co²gehalte in het interstitiële vloeistof waardoor de celademhaling optimaal verloopt, zeker als je ook nog eens voldoende essentiële basis omega 6 (linolzuur) via natuurvoeding binnenkrijgt.

Linolzuur is aanwezig tussen de dubbele fosfolipidenlaag van het celmembraan en trekt als het ware de zuurstof naar binnen in de cel. Maar een mondmasker verstoort dit delicate evenwicht waarbij het linolzuur uiteindelijk door verzuring ook aangetast wordt.

Als de interstitiële vloeistof zuurder wordt, is dit juist een voorbode om ziektes te ontwikkelen. Je celomgeving heeft een zuurgraad tussen 7.35 en 7.45 op de schaal van 14 ontwikkeld door een Deense arts. Het lichaam zit net over het midden en is lichtjes alkalisch.

Je kunt enkel een alkalische celomgeving krijgen als je alkalisch eet en leeft. Maar afvalstoffen of zuren kunnen in je lichaam terecht komen via lucht, voeding, huid (producten of vaccinaties) en drinken, en mondmaskers verhinderen dat verzurende stoffen uitgescheiden worden via de longen.

Iedereen die langere tijd een mondmasker draagt krijgt symptomen. Dat is volstrekt normaal. SARS-CoV is geen ziekte, maar een symptoom van iets anders, intoxicatie en verzuring van lichaamscellen die vervolgens worden beschadigd in combinatie met biologische angstconflicten.

Het is een symptomenbeeld van slechte circulatie, eliminatie van afvalstoffen en toxines en ademhaling. Dit wordt JUIST VERSTERKT DOOR HET DRAGEN VAN EEN MONDMASKER. Als zuren niet weg kunnen uit je lichaam, mede veroorzaakt door het dragen van een mondmasker, dan zal dit in je vetweefsel gaan opslaan. Het vetweefsel is er om je te beschermen.

Je lichaam wilt zo snel mogelijk de zuren kwijt. Zuren zijn toxisch voor het lichaam. Enkele uitzonderingen zijn de zuren uit fruit die paradoxaal een alkaliserend effect hebben in het lichaam. Het lichaam zal altijd proberen om de zuren te verwijderen, ook als je een mondmasker draagt. Het resultaat is dat longcellen geïrriteerd worden. Via microben worden dan de zuren en de beschadigde cellen opgeruimd om het weefsel weer gezond te maken. Mondmaskers verstoren dit delicate evenwicht.

Microben zijn nu eenmaal onze vrienden, we kunnen niet leven zonder. Met het dragen van een mondmasker uit angst voor corona, verstoor je dus ook de microbiële flora van het lichaam en kunnen eiwit opruimende bacteriën een overgroei krijgen en de bloedvaten langs de longen verstoppen door klontervorming. Dat zien we dus gebeuren met corona.

Volgens de Germaanse geneeskunde wordt er tijdens een doodsangst conflict hulpweefsel aangemaakt voor meer zuurstofopname. Dit hulpweefsel wordt afgebroken van zodra het angstconflict opgelost is. Wordt er tijdens de helingsfase een nieuw angst conflict gecreëerd, zal de helingsfase weer in de conflict actieve fase worden geworpen. Dat is gevaarlijk. Precies wat er nu gebeurd door de aanhoudende angstpsychose door media en onze virologen.

Lichaamseigen bacteriën en corona worden geactiveerd om dit hulpweefsel af te breken, maar de cytokine stromen die daarbij ontstaan zijn kunnen wel dodelijk worden als men het genezingsproces niet goed begeleid. Onze medische wetenschap is een expert om de herstelfase van het lichaam grondig te verstoren.

Komt nu bij de angstpsychose nog extra verzuring dankzij het mondmasker, dan kun je logisch begrijpen dat je op deze wijze de corona niet kunt stoppen. Een mondmasker dragen is schadelijk  voor de gezondheid. Het lichaam tracht zijn zure gassen en andere afvalstoffen via de longen en de ademhaling te verwijderen.

Andere zure metabolische afvalstoffen zoals ureum en urinezuur worden door de nieren verwijderd. De spijsvertering en de lymfe gaan aan de hand van de darmflora zeer veel schadelijke stoffen en zuren opruimen, maar hoeveel mensen hebben een gezonde darmflora? Uiteindelijk zal het lichaam via de poriën van de huid ook veel afvalstoffen en zuren kwijt kunnen met het gevolg dat huidaandoeningen ontstaan.

Een mondmasker dragen zal de beschadiging van de membranen van longcellen doen toenemen. En als je die hebt beschadigd, zet je een verouderingsproces in gang. Dit zorgt voor het “corona effect”. Rode bloedcellen worden eveneens beschadigd omdat je je eigen co² terug inademt.

Als je constant een masker draagt, vergiftig je jezelf met CO2 dat weer terugkomt in de longen en teruggaat naar de interstitiële vloeistoffen. Dit verspreidt zich dan door je hele lichaam. Zo komt CO2 weer in je bloedbaan terecht waardoor de natuurlijke verhouding co² en zuurstof verstoord wordt met problemen van de celademhaling tot gevolg en dan neemt de biochemie en levensenergie af.

Voornamelijk de PH-waarde van de interstitiële vloeistoffen zal uit balans raken. Het lichaam raakt meer verzuurd. Het zal proberen de zuren te neutraliseren door calcium uit de beenderen te trekken en magnesium uit de spieren halen. Dit doet het lichaam, als de CO2 niet geëlimineerd kan worden. Het lichaam wil zijn verzuring, afvalstoffen en toxines kunnen verwijderen.

Dit geldt voor alle situaties met ademhalingsproblemen of -stoornissen. Of het nu gaat om een longziekte, pneumoniae  (longontsteking) of influenza… Het zijn symptomen waarmee het lichaam probeert zich te ontgiften, geen ziektes. Dit wordt door onze moderne geneeskunde totaal verkeerd begrepen.

Verzuurd en geïrriteerd weefsel is de ziekte als gevolg van angsten. Het extra hulpweefsel dat gevormd wordt door doodsangst of andere angstconflicten moet na het oplossen van het conflict worden afgebroken door lichaamseigen microben. Mondmaskers creëren extra verzuring in de interstitiële vloeistoffen van het lichaam. Deze vloeistoffen omringen onze levercellen, hartcellen, alvleeskliercellen, longcellen, ga zo maar door…

Als de voorraad zoals natriumbicarbonaat, calcium en kaliumbicarbonaat uitgeput raakt, kan je lichaam niet goed meer ontzuren. In extreme gevallen, zoals covid 19 corona, kunnen eveneens de bicarbonaat waarden in het bloedplasma sterk laten dalen, omdat er veel gifstoffen vrijkomen.

Dit gebeurt dus ook in het bloedplasma en intracellulaire vloeistof en daarmee riskeer je een vroegtijdig overlijden. Het lichaam gebruikt natrium- en kalium bicarbonaat namelijk om zich te ontzuren. Als de hoeveelheid van deze bicarbonaten in de interstitiële vloeistoffen afneemt, kan het lichaam niet goed ontzuren.

Het dragen van een mondmasker dragen is een complot tegen de gezondheid van de mens. En ik vertik het om een mondmasker te dragen. Als ik in de winkel ben, gebruik ik een slangetje in de mond met het uiteinde onder mijn kleren. Met de neus adem ik in, met de mond adem ik uit.

Geen enkele regering of reguliere arts gaat mij dwingen om mijn stofwisselingsafval weer in te ademen. Ik straal wel gezondheid uit, dat zie ik niet van onze regering. Een ander probleem dat zich stelt bij mensen die een mondmasker dragen, is dat het lichaam zal proberen wennen, zodanig dat je geen last ervaart van de verminderde zuurstofopname. Maar ondertussen ben je weer een deel levensenergie kwijt en gevoeliger om aandoeningen op te lopen.

Gepubliceerd op 20/07/2024

Daniël Derweduwen

Delen:

 

Gerelateerde Publicaties

 

  • 6. Ontgiften van zware metalen (uit vaccins) In onze samenleving is er een verhoogde vervuiling door zware metalen, denk maar aan aluminium, arsenicum, tin,kwik, koper, lood, nikkel, thallium, cadmium enzovoort. Bronnen van vervuiling door zware metalen zijn bijvoorbeeld deodorants, verfproducten, industriële bekleding van het meubilair, kleuren verwerkt op porselein zijn dikwijls zeer giftig, amalgaamvullingen, kunstgebitten, aluminiumfolie, vaccins, farmaceutische medicijnen, pesticiden, plastic, industriële reinigingsmiddelen, cosmetica, enzovoort. Ze verspreiden zich in het milieu en waterreservoirs en komen direct of indirect in ons lichaam terecht. Veel zware metalen komen direct in ons lichaam door vis uit de diepzee dat vervuild is door industriële [...]

    By Published On: 15/03/2024
  • OntgiftingIdeaal is dat men veel varieert uit de lijst van de besproken opgenomen middelen waarbij de synergetische werking wordt versterkt. Verder vraagt het jou om educatie te doen, want vanuit de overheid en het medisch apparaat krijg je niet de juiste informatie. Jouw gezondheid is dus volledig jouw verantwoordelijkheid. Veel succes met de ontgiftingHet feit dat het farmaceutisch product neomectine (ivermectine) verboden is bij de behandeling van corona, wijst erop dat dit wormdodend middel wel belangrijk is bij het ontgiften van de coronavaccins. Uit het werk van Free People online: van “boosterprik omicron en grafeenoxide in vaccins met bronmateriaal” is [...]

    By Published On: 15/03/2024
  • Draai de leugen om, dan zie je de waarheid Hoe onze overheid en de WHO waarheid verdraait in leugens. Censuur is een bekentenis van vrees voor de waarheid. Waarom geloven virologen in virussen, hoewel er geen virussen zijn in levend weefsel en cellen? Virologen definiëren dat een virus geen metabolisme heeft, zich niet kan voortplanten en geen celkern bevat, in tegenstelling tot eukaryoten die dat wel hebben. Virussen (zogezegde virussen) zijn dus biochemisch dood. Vele virologen beweren bovendien dat alleen een volledig viraal genoom streng in staat is tot infectie, maar een deel van het virus (dwz. een genfragment) is [...]

    By Published On: 15/03/2024