Een vriendelijk gezicht geeft overal licht

Niet wat je bent is wat je beperkt, maar wat je denkt dat je niet bent beperkt je. De waarheid van wat men zegt, schuilt in wat men doet. Wees niet jaloers op anderen. Wie jaloers is, zal nooit innerlijke vrede bereiken. Voordat je spreekt, leid jouw woorden door drie poorten: 1. Zijn ze waar? 2. Zijn ze nodig? 3. Zijn ze vriendelijk? De tijd rent niet; wij vergeten stil te staan. Sommige regels zijn niets anders dan oude gewoonten die mensen niet durven te veranderen. Een vriendelijk gezicht geeft overal licht. Laat het idee varen dat je iemand moet worden. Je bent al een meesterwerk. Je hoeft het slechts in te zien, te beseffen. Je bent fantastisch!

De psychologische conflicten van de ouders worden de biologische conflicten van het kind. Er zijn feitelijk twee dingen, wetenschap en opinie; de eerstgenoemde brengt kennis voort, de laatste onwetendheid. Wie van anderen altijd het beste denkt, leeft met weinig problemen. De gave tot genieten wordt veel te weinig ontwikkeld. Niet weelde maar liefde schept gezelligheid. Alles verandert wanneer jij verandert. Iemand met een nieuw idee is een vreemde vogel. Tot het idee blijkt te werken. Ontspanning is niet bedoeld om dingen rustig te overdenken; ontspanning is bedoeld om nergens aan te denken. Relax. Wie geen tijd neemt voor ontspanning, moet de tijd nemen om ziek te zijn.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *