Embryologie

Vandaag een beetje studie met diepgang over conflictsituaties, trauma’s en schokken. Hoe reageren de kiembladen ten opzichte van conflictsituaties?

Ondertussen weten we reeds dat het menselijke lichaam opgebouwd is uit vier verschillende kiembladen ofwel embryonale weefsellagen. Deze kiembladen reageren op BIOLOGISCHE WETMATIGHEDEN die verankerd zijn door de evolutie (het leven op land is uit het water gekomen) en de embryologie zelf.

Het eerste kiemblad is Endoderm, endo is binnen en derm betekent huid. Men kan dus spreken over de “binnenhuid”. Endoderm heeft alles te maken over directe overleving met betrekking op voeding, water en zuurstof. Als je geen zuurstof, water of voeding krijgt, dan ga je dood.

De longblaasjes en bekercellen zijn belangrijk voor de zuurstof. Het spijsverteringskanaal is belangrijk voor de voeding en het water en de nierverzamelbuizen is specifiek op het water gericht. Het gaat letterlijk over brokconflicten, een brok niet kunnen verkrijgen of een brok niet kunnen loslaten. Het conflict van willen – hebben / niet willen – niet hebben.

Verder behoort het glad spierweefsel, prostaat, speekselklieren, schildklier, lever, voorkamer van het hart, hypofyse, bijniermerg, baarmoeder en pancreas ook tot het endodermale kiemblad en dit is belangrijk voor het metabolisme en de voortplanting.

Endoderm reageert in de conflictactieve fase met kanker of tumor weefsel als er een bedreiging is in relatie tot zuurstof, voeding en water. Als het conflict is opgelost worden bacteriën geactiveerd die het kanker- tumorweefsel (hulpweefsel) gaat afbouwen door middel van warme symptomen. De kanker of tumor dient het doel om deze conflicten te overleven, Daarom spreek ik liever van hulpweefsel dat geen zware lading meer bevat. Endoderm wordt aangestuurd door de hersenstam.

Het tweede kiemblad is oud mesoderm. Mesoderm kun je ergens zien als de tussenhuid. Oude mesoderm heeft eveneens betrekking op directe overleving, maar specifiek gericht op aanvallen op je lichaam, aanvallen op je integriteit, zorg/strijd conflict en bezoedeling. Jezelf niet tegen aanvallen kunnen verdedigen kan ook je dood betekenen. Met andere woorden zal er in de conflictactieve fase extra weefsel gevormd worden (kanker en tumorvorming) dat een betere bescherming biedt tegen de aanvallen, bedreigingen en bezoedelingen.

Tot oud mesoderm behoort de lederhuid of corium. De lederhuid is de eerste bescherming van het fysieke lichaam. Bij elke bedreiging krijg je weefseltoename dat je kunt zien in de vorm van melanomen, lepra of pokken. Verder behoren het hartzakje, alle vliezen, de zenuwschede en de borstklieren tot oud mesoderm. Oud mesoderm reageert in de conflictactieve fase met kanker of tumor weefsel als er een bedreiging is in relatie tot aanvallen, integriteit en bezoedeling.

Als het conflict is opgelost worden bacteriën geactiveerd die het kanker- tumorweefsel (hulpweefsel) gaat afbouwen door middel van warme symptomen. De kanker of tumor dient het doel om deze conflicten te overleven, Daarom spreek ik liever van hulpweefsel dat geen zware lading meer bevat. Oud mesoderm wordt aangestuurd door de kleine hersenen.

Het derde kiemblad is nieuw mesoderm en dat is een interessant kiemblad omdat het gaat over eigenwaarde. Inbreuken op eigenwaarde (EWI). De mens heeft het vermogen om zich een eigenwaarde, zelf-bewustzijn te geven. We herkennen onszelf als we in de spiegel kijken. Dieren in de natuur hebben dit veel minder. Daarom hebben dieren minder problemen met aandoeningen op het bewegingsapparaat.

Bij de mens ligt dat wat anders. Een mens kan in zijn eigenwaarde aangetast worden in relatie tot de partner, beroep, familie, sport door belediging, beschuldiging, minachting of in iets gefaald hebben. Ik ben niet goed genoeg of ik kan het niet aan kan ervoor zorgen dat je geïsoleerd raakt. Dit kiemblad gaat dus over het samenleven met anderen. Tot nieuw mesoderm behoren alle botten, pezen, ligamenten, dwarsgestreept spierweefsel, bloedvatenstlsel, lymfe, eierstok, testis, hartventrikels, hartkleppen, bijnierschors, milt, en het nierbasisweefsel.

Nieuw mesoderm reageert tijdens de conflictactieve fase met weefselafname (of functievermindering). Ulceratie of necrose heet dat. Er ontstaan gaten in het bot. In dit kiemblad is er absoluut geen sprake meer van kanker of tumor vorming. Als het conflict is opgelost ontstaat er herstelweefsel om de gaten of d weefselafname weer op te vullen, ook dat is geen kanker. Dit gebeurt eveneens door warm symptomen die vooral vergezeld worden door activatie van bacteriën en veel pijn. Nieuw mesoderm wordt aangestuurd door het hersenmerg. 

Het vierde kiemblad is ectoderm, letterlijk de buitenhuid. En ook het samenleven met anderen speelt in dit kiemblad een belangrijke rol. Scheidingsconflicten (sociale thema’s), territoriumconflicten en bijtconflicten behoren tot dit kiemblad. Via huidcontact (opperhuid en de zintuigen) bij de groep behoren en daarin je territorium (je plaats) kunnen bepalen. Bij dit kiemblad behoren de kransaders, de hartslagaders, sinusknoop en de aorta.

De buitenhuid is op vele plaatsen naar binnen gegroeid tijdens de embryonale ontwikkeling. Op dit kiemblad behoren dus de melkgangen, slijmvlies van de bronchiën, strottenhoofd en de ademhalingswegen, nierbekken, urineleiders, de blaas, baarmoederhals en het botvlies bij. Een andere uitzondering is dat de binnenbekleding van de galwegen, duodenum, onderste deel van de maag en afvoergangen van de pancreas eveneens tot het ectodermale kiemblad behoort. letterlijk ergernissen op je eigen territorium behoort tot dit gebied. Afvoergangen van de prostaat, schildklier  en de pancreas. Verder heb je ook functieverlies op de eilandjes van Langerhans van de pancreas dat eveneens ectoderm is.

Ectoderm reageert tijdens de conflictactieve fase met weefselafname (of functievermindering). In dit kiemblad is er absoluut geen sprake van kanker of tumorvorming. Als het conflict is opgelost ontstaat er herstelweefsel om de weefselafname weer aan te vullen, ook dat is geen kanker. Dit gebeurt eveneens door warm symptomen die vooral vergezeld worden door activatie van bacteriën en pijn. Ectoderm wordt aangestuurd door de hersenschors. 

Hoop dat het iets duidelijker is om conflictsituaties beter te begrijpen en hoe het lichaam hierop zal reageren. Alle medische successen zijn altijd afhankelijk van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Grondbeginsel van de medische wetenschap: “Het lichaam niet schaden”.

Censuur is vrees voor waarheid

Hoe ze de wijsheid van Dr. Geerd Ryke Hamer censureren en hoe de media en de stichting tegen kanker leugens verspreiden om karaktermoord op Dr. Hamer te plegen.  

1: Media: Dr. Hamer heeft in de gevangenis gezeten wegens de dood van vele van zijn patiënten.

Waarheid: Dr. Hamer heeft inderdaad in de gevangenis gezeten omdat hij medische informatie aan drie mensen had gegeven die geen artsenvergunning hadden. Tijdens de arrestatie van Dr. Hamer werden zijn patiëntendossiers in beslag genomen. De officier van justitie moest toegeven, na meer dan vijf jaar, dat 6000 van zijn 6500 patiënten met terminale kanker nog steeds in leven waren. De ironie is dat het precies zijn tegenstanders waren die de actuele statistieken hebben geleverd die het opvallende succes van de nieuwe Germaanse geneeskunde heeft bevestigd.

Terwijl Dr. Hamer in de gevangenis zat kreeg hij bezoek van de farmaceutische investeringsmaatschappij die zijn ontdekking wilde afkopen. Echt waar beste mensen. Tot op de dag van vandaag weigert de universiteit van Tübingen en de hele medische staf onderzoek te doen naar de Germaanse geneeskunde ondanks de vele successen en verificaties door zowel artsen als beroepsverenigingen. Follow the money

2: Media: Dr. Hamer heeft met zijn levensgevaarlijke theorieën vele onschuldige mensen de dood ingejaagd. Zijn theorieën kunnen geen kanker genezen. Sommige mensen die met kanker worden geconfronteerd, zijn spijtig genoeg gemakkelijke prooien voor dergelijke oplichters als Dr. Hamer


Waarheid: Hoeveel mensen zijn er niet gestorven aan biological fatigue door blindelings te geloven in de chemokuren en bestraling. Wij worden op grote schaal beduveld, kijk naar de natuur waar alles veel gezonder is. Het menselijke lichaam kan alleen maar genezen dankzij het zelfgenezend vermogen van het lichaam die de gifspuit van chemo nog heeft kunnen verwerken. Elke arts die niet meeloopt in het reguliere systeem wordt gewoonweg verketterd en naar het gebied van kwakzalvers ingedeeld. 

3: Media: Dr Hamer heeft zelfs zijn zoon vermoord


Waarheid: De zoon van Dr. Hamer, werd op 18 augustus 1978 neergeschoten door de Italiaanse prins Victor Emanuel van Savoyen. Op 7 december bezweek Dirk Hamer in de armen van zijn vader. Dirk ligt begraven onder de stadsmuur bij de pyramide in Rome. Kort na Dirk zijn dood werd bij dr. Hamer testikelkanker ontdekt.

Dr. Hamer, die voorheen altijd gezond was, vroeg zich af of de ontwikkeling van de testikelkanker te maken zou hebben met het onverwachte overlijden van zijn zoon. Dr. Hamer wist op dat moment niet dat hij begonnen was aan een buitengewone wetenschappelijke reis van biologische natuurwetten door de dood van zijn zoon en zijn eigen ervaring met kanker. 

4: Media: kanker is het gevolg van een grondige verstoring van het DNA waardoor cellen abnormaal beginnen te woekeren en uiteindelijk zonder behandeling uitzaaien en tot de dood leiden. Kanker kan dus niet genezen worden door een mentale of emotionele aanpak.


Waarheid: Een zeer domme ondoordachte angst zaaiende verdict dat mensen nog meer doet twijfelen over de ware aard van hun lichaam. Dit werkt als self fulfilling prophecy, veroorzaakt negatieve vicieuze cirkels dat het zelfvertrouwen aantast. Dat is al een emotioneel-mentaal probleem dat biologische schokken veroorzaakt (altijd subjectief) waaruit kanker zich kan ontwikkelen. 

Er bestaat geen kankergen, altijd het dualistische gedachtegoed om oorlog tegen het lichaam te kunnen voeren. Volg de filmpjes van Bruce Lipton en andere artsen even. DNA kan nooit uit zichzelf in een kankercel veranderen. Het DNA van alle weefsels heeft een signaal nodig om tot een kankercel te evolueren. Dit wordt gegeven door biologische schokken, trauma’s en conflicten dat een grote stress veroorzaken in je lichaam.

Dat verzwakt je spijsvertering, hormoonhuishouding en je algemene gezondheid met als gevolg dat er verzuring en intoxicatie ontstaat. Een verstoord DNA bestaat gewoonweg niet, de zoveelste leugen van de farmaceutische investeringsmaatschappij. Hoe hypocriet is het niet dat ze artsen beschermen (dragen van speciale pakken) tegen het gif van de chemo om hun DNA te beschermen en dit chemisch spul volop in te spuiten in zieke mensen???

5: Media: De nieuw Germaanse geneeskunde werd uitgevonden door Dr. Hamer en is een gevaarlijke theorie die vele slachtoffers maakt onder zijn volgelingen. 


Waarheid: jammer dat de media en de medische wereld zich niet kritischer en onafhankelijk opstelt tegenover de reguliere geneeskunde. Ten eerste mag ook een onderscheid gemaakt worden tussen iets uitvinden of het herontdekken van natuurlijke biologische wetmatigheden. Dat zijn twee verschillende begrippen. Dr. Hamer heeft de Germaanse geneeskunde niet uitgevonden, het is de naam die hij had gegeven aan biologische wetmatigheden die al miljoenen jaren lang bestaan. 

Dr. Hamer heeft deze biologische wetmatigheden HERONTDEKT! Dr. Hamer was zelf internist en heeft massa’s mensen onderzocht. Hij kwam tot de ontdekking dat onder elke soort kanker of andere aandoening een specifiek gerelateerd conflict achter schuilging. Hij was gewetensvol en is grondig te werk gegaan. Hoeveel mensen sterven er niet aan de reguliere aanpak? 

Dat is pas gevaarlijk, het niet onderzoeken van de theorie van Dr. Hamer, en via de media leugens verspreiden over deze integere moedige man, dat is gevaarlijk.!!! Hoe lang willen ze de bewijzen nog verzwijgen? Ons lichaam is een biologisch wonder en steeds meer mensen herontdekken dit. De Germaanse is niet meer te stoppen. Mensen zijn de leugens van de medische wetenschap moe.

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *