Enkele mooie woorden om de dag mee te beginnen

Een paar mooie woorden om de dag mee te beginnen. Kerngezond zijn betekent dat je geen vaccin nodig hebt. Wanneer je iemand het zwijgen oplegt, bewijs je niet dat die persoon het fout heeft, maar dat je bang bent van wat hij zou zeggen. Al het goede begint met houden van wie je bent. Een vredige, liefdevolle relatie met jezelf. Wat volgt is altijd afhankelijk van wat eraan vooraf ging. Een slechte dag voor het ego is een goede dag voor de ziel. Leef alsof elke dag je laatste is. Leer alsof je leven oneindig is. Als je gelooft dat iets lukt, zal je kansen zien. Als je gelooft dat het niet lukt, zal je obstakels zien. Soms weet je niet wat je zoekt maar herken je het direct als het er is. Dingen lossen zich vanzelf op als je uit wandelen gaat. Er is geen betere psychiater ter wereld dan een puppy dat je gezicht likt.

Het eenvoudige besef dat we de wereld niet bezitten, maar slechts voorbijgangers zijn, zou ons vanzelf bevrijden en anderen veel leed besparen. Elke keer als wij onrecht waarnemen en niets doen, dan trainen we ons karakter om passief te zijn in de aanwezigheid van onrecht waarbij we uiteindelijk elk vermogen verliezen om onszelf, en degene die we liefhebben te verdedigen. Het is me nog nooit gelukt om iemand te genezen, hoe kan ik dan verantwoordelijk zijn voor een ander zijn of haar gezondheid? Mijn gezondheid is mijn verantwoordelijkheid, en ik alleen kan mezelf genezen. En daar heeft niemand er zich mee te bemoeien. Waarom heb ik geen last van corona? Omdat ik geen televisie heb. De spiegelneuronen en het terugkoppelingssysteem van het zenuwstelsel kunnen dan ook geen angst opnemen.

Ontspannen is soms het meest productieve wat je kunt doen. Veel fantastische ideeën zijn verloren gegaan door de angst om uitgelachen te worden. Nochtans is er genoeg succes voor iedereen. Wie anderen verwijt, heeft nog een lange reis te gaan. Wie zichzelf verwijt, is halverwege. Wie niemand verwijt, is gearriveerd. Als je altijd normaal probeert te doen, zal je nooit ontdekken hoe bijzonder je kunt zijn. Het is nooit te laat om te worden wie je had kunnen zijn. Gaan we onze tijd verspillen door naar fouten te zoeken bij anderen?

We hebben maar twee opdrachten die we in ons leven hebben uit te voeren: groeien en genieten. Gebruik jouw verleden niet als hangmat maar als springplank. Je voelt je al direct beter wanneer je stopt met jezelf wijs te maken dat het slecht met je gaat. Wil je weten wat mensen werkelijk denken? Let dan niet op wat ze zeggen maar op wat ze doen. Ik heb ontdekt dat je bijna alles kunt bereiken en bijna overal kunt komen, zolang je maar geen haast hebt. Tussen het volhouden door mag je best even uitrusten. Van harte wens ik iedereen een fantastische gezondheid toe met een zalig geluksgevoel, je bent het waard.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *