Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
jun 6

A panel of wise men

6 juni 2021|10:00 - 17:00

We staan als mensheid voor de grootste uitdaging ooit, maar een uitdaging is ook een groeikans. Groeien gaat meestal gepaard met pijn. Het zijn de groeipijnen van een zowel innerlijke als uiterlijke strijd. Gelukkig zijn we niet alleen! We doen het samen en dàt maakt het draagbaar. Het is eigenlijk een prachtig avontuur en we zijn erg dankbaar dit samen te mogen beleven.

In deze lezing brengen we opnieuw krachtige stemmen samen.

Alexander Verstaen is expert in de existentiële en spirituele aspecten van palliatieve zorg en geestelijke gezondheidszorg. De zorg aan het levenseinde was bij ons, in het pré- Corona tijdperk, van  hoog niveau: goed georganiseerd met veel gedreven hulpverleners.  Patiënten en familieleden voelen zich desondanks nog te vaak niet gehoord in noden die te maken hebben met grote levensvragen.

Dr. Patrick Quanten heeft een lange ontdekkingsreis achter de rug sinds hij zich bewust werd van de ineffectiviteit van de medische benadering van ziekten. Hij bestudeerde een grote verscheidenheid aan alternatieve behandelingen.

Daniel Derweduwen bestudeert de intelligentie van het lichaam en wat we ermee kunnen. Hij zal ons meer uitleg geven over dit virus en hoe ons lichaam hier van nature op reageert. Meer bewustzijn hierover helpt ons de geheimen van ons lichaam te ont-dekken.

Gabriel Devriendt is expert op vlak van voedingstoffen en planten; welke combinaties kunnen bepaalde stoornissen herstellen. Hij rijkt ons ook hulpmiddelen aan ter preventie. We zullen ook meer te weten komen over de zin en/of onzin van vaccinatie.

Deze krachtige lezingen geven je inzichten en praktische tips waarmee je je leven en je gezondheid in eigen handen kan nemen. Leer hoe je in je eigen kracht kunt staan tijdens deze crisis, maak gebruik van de wijsheid van deze mensen om je levenskwaliteit te verbeteren.

Gegevens

Datum:
6 juni 2021
Tijd:
10:00 - 17:00
Site:
https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/05/31/symposium-6-juni-2021/