Laden Evenementen

Alle Evenementen

Anita Geerling 

Gerrit Varwijckplein 25 Zeddam

0031/629371815

1964diva@gmail.com

Dramadriehoek, emoties en familiepatronen oplossen “Ontsnap aan de dramadriehoek: Vind je kracht en heel je emoties en familiepatronen” Voel je je vaak gevangen in een eindeloze cyclus van drama en ongeluk in je leven? Heb je het gevoel dat je vastzit in een patroon van het altijd voor anderen zorgen, ten koste van je eigen welzijn? Deze lezing onthult hoe je deze cyclus kunt doorbreken en je ware kracht kunt vinden. Ontdek essentiële inzichten en praktische stappen: De dramadriehoek begrijpen: Leer wat deze driehoek is en hoe je er onbewust in vast kunt zitten.

De rol van emoties: Krijg inzicht in hoe emoties je kracht kunnen ondermijnen of juist versterken. De patronen van dader, slachtoffer en helper: Ontdek hoe deze rollen elkaar in stand houden en hoe je ze kunt overstijgen. Verantwoordelijkheid versus schuld: Begrijp het verschil en hoe het je leven kan beïnvloeden. De kracht van objectieve waarneming: Leer hoe je problemen objectief kunt waarnemen en oplossen.

Het principe van de tegengestelden: Verken hoe tegenstellingen je leven vormen en hoe je ze in je voordeel kunt gebruiken. De connectie met de natuur: Ontdek hoe je dichter bij jezelf en je missie kunt komen door je te verbinden met de natuur. Deze lezing gaat niet alleen over het herkennen van patronen, maar biedt ook praktische tools en inzichten om ze te doorbreken. Ontdek hoe je uit de vicieuze cirkel van slachtofferschap, daderschap en helperschap kunt stappen en je ware pad in het leven kunt vinden.

Je leert hoe je je eigen geluk en gezondheid in handen kunt nemen, en hoe je jezelf kunt helen. Deze lezing is een must voor iedereen die zich afvraagt waarom ellende en drama hen blijven achtervolgen, en die klaar is om een positieve verandering in hun leven te maken. Sluit je aan bij Daniël voor een transformerende ervaring en vind de sleutel tot een leven van bewustzijn, kracht en voldoening.

 

 

Ga naar de bovenkant