Laden Evenementen

Alle Evenementen

Ontdek de Germaanse geneeskunde: een revolutionaire kijk op gezondheid en ziekte

Vergeet angst en paniek en ontdek hoe ziekten deel uitmaken van onze biologische overlevingsmechanismen, geworteld in het complexe samenspel van lichaam en geest.

Wat kun je verwachten?

  • Biologische betekenis van ziekten: Begrijp hoe ons lichaam reageert op conflictsituaties met doelgerichte biologische reacties om te overleven.
  • Holistisch denken: Ontdek hoe biologische speciaalprogramma’s zijn gevormd door miljoenen jaren van natuurlijke selectie om te overleven in veranderende omstandigheden.
  • Reacties op conflictshocks en trauma’s: Leer de fundamentele principes achter de embryonale kiembladen en de evolutie van de mens.
  • Biologische natuurwetten: Begrijp de zinvolheid hiervan en maak angst en paniek over ziekten tot iets van het verleden. Neem de regie over je gezondheid terug.
  • Psychologie van schizofrene constellaties: Verken de diepere psychologische processen.

Laat je inspireren door de inzichten van de Germaanse geneeskunde, gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk onderzoek door Dr. Hamer. Ontdek dat in de natuur geen kwaadaardigheid bestaat en dat elke ziekte een biologische zin heeft in het proces naar gezondheid.

Door deze vernieuwende kijk te omarmen en de biologische zin van ziekte te begrijpen, krijg je een dieper inzicht in je eigen gezondheid en welzijn. Naast theoretische inzichten biedt deze lezing ook praktische voorbeelden en toepassingen voor een gezonder leven. Doe mee en bouw een harmonieuze relatie op met je lichaam en geest!

Grote zaal Soulbalance

Vreekesweid 1
Broek op langedijk, 1721 PP Nederland (omgeving Alkmaar)
www.soulbalance.nl/agenda

 

 

Ga naar de bovenkant