Laden Evenementen

Alle Evenementen

Claire Schroijen 

Strubben 13a te Roggel Nederlands Limburg

Info@divine-stars.com

Ontdek een revolutionaire kijk op gezondheid en ziekte met de Germaanse geneeskunde. Vergeet angst en paniek en duik in een diepgaande verkenning van hoe ziekten eigenlijk een deel zijn van onze biologische overlevingsmechanismen, geworteld in het complexe samenspel van lichaam en geest. Wat staat je te wachten? Begrijp de biologische betekenis achter het streven van ons lichaam om te overleven in conflictsituaties, waarbij ziekten niet worden gezien als fouten van de natuur, maar als doelgerichte biologische reacties om te overleven.

Omarm holistisch denken en zie in dat alle biologische speciaalprogramma’s, door miljoenen jaren van natuurlijke selectie en effectiviteit gevormd, één gemeenschappelijk doel hebben: overleven in veranderende omstandigheden. Leer hoe je lichaam reageert op conflictshocks en trauma’s, en ontdek de fundamentele principes achter de vorming van de embryonale kiembladen en de evolutionaire reis van een enkele cel, de zygote, tot het pronkstuk van de natuur: de mens. Ontdek de zinvolheid van biologische natuurwetten en maak angst en paniek over ziekten tot iets van een ver verleden.

Neem de regie over je eigen gezondheid terug, want onwetendheid is de grootste bedreiging voor de mensheid. Laat je inspireren door de diepgaande inzichten van de Germaanse geneeskunde, waar Dr. Hamer jarenlang wetenschappelijk onderzoek aan heeft gewijd. Deze lezing werpt een nieuw licht op het feit dat er in de natuur geen kwaadaardigheid bestaat en dat elke ziekte een biologische zin heeft als onderdeel van een proces naar gezondheid. Door deze vernieuwende kijk te omarmen en de biologische zin van ziekte te begrijpen, openen we de deur naar een dieper begrip van onze eigen gezondheid en welzijn. En het beste van alles? Naast theoretische inzichten biedt deze lezing ook praktische voorbeelden en toepassingen voor een gezonder leven. Doe mee en bouw een harmonieuze relatie op met je lichaam en geest!

 

 

Ga naar de bovenkant