Exosomen, bacteriën en schimmels je hebt ze nodig!

Exosomen, bacteriën en schimmels

Ik ga je vandaag nog iets heel speciaals en verbazingwekkend vertellen. Wist je dat mijn lichaam voortdurend communiceert met exosomen (verkeerdelijk aanzien als de gevaarlijke virussen), bacteriën en schimmels, en dat ik deze “beestjes” hard nodig heb om gezond te kunnen zijn? Ik heb ze ook nodig om mij ten volle te kunnen ontwikkelen (dus om jou ten volle te kunnen beschermen). Ik heb deze “beestjes” ook hard nodig om mijn lichaam zuiver en proper te houden.

Als ik in een steriele omgeving zou opgegroeid zijn, dan ontwikkelde ik mijn algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingssysteem slechts voor 10%.  Mijn lichaam zou problemen ondervinden om zich te zuiveren en te ontgiften met veel celbeschadiging tot gevolg. Dan was de minste indringer een groot probleem! Alle indringers hebben de taak om door schadelijke stoffen beschadigde cellen op te ruimen. Dat is de natuur die zichzelf proper houdt, ook zo in het lichaam.

Begrijp je het dat contact met vreemde indringers dus cruciaal is voor mij? Begrijp je daarom dat, als jij voortdurend je handen ontsmet en je je eerstelijnsverdediging, je microbioom op je handen, uitschakelt, dat je dan weer zwakker bent en de huid in ernstige mate zal beschadigen. Het lichaam zal vervolgens extra hard moeten werken om deze huidbeschadiging te herstellen, ten koste van je energiereserves en toegenomen vatbaarheid voor nieuwe ziekten.

In Godsnaam, denken jullie nu werkelijk dat ik bang ben van het coronavirus of andere virussen en bacteriën. Bacteriën zijn mijn vrienden en van virussen is het nog niet empirisch wetenschappelijk aangetoond dat ze bestaan. Het zijn mijn vrienden die me gezond houden. Ik ga mijn handen niet beschadigen met alle handgels en ontsmettingsmiddelen. Ik draag ook geen mondmasker. Een mondmasker? Te gek voor woorden omdat de longen ontgiftingsorganen zijn. De talglaag op mijn huid is zeer goed van kwaliteit en mijn lichaam kan zich elke dag goed ontgiften en zuiveren. Ik doe niet mee met de angstzaaierij van onze virologen en de media, omdat ik liever gezond ben, en je kunt alleen gezond zijn als je geen angst hebt.

Daniël The Healthman

Vertrouw op je lichaam en genees jezelf

Je bent veel meer dan je denkt

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *