Gaan we onze tijd verspillen door naar fouten te zoeken bij anderen?

Hoeveel fouten je ook maakt. Hoe weinig progressie je ook boekt. Je ligt altijd mijlenver voor op zij die niets doen. Er is geen pad naar vrede. Vrede is het pad. Laat een mooi vandaag niet bederven door te piekeren over een slecht gisteren. Alle grote mensen zijn eerst kinderen geweest. Maar slechts een heel enkele herinnert het zich. Je hebt gehandeld aan de hand van wat je wist. Toen je het beter wist, deed je het beter. Wat ons vreugde geeft? Anderen vreugde brengen! Iedereen is anders… en dat is juist zo fijn! Het gaat er in het leven niet om volmaakt te zijn. Het gaat erom dat je elke dag beter wordt. Er zijn miljoenen manieren om gelukkig te worden. Maar allemaal beginnen ze met zelfacceptatie. Ontspannen is loslaten dat je jezelf moet bewijzen. 

Iedereen heeft het recht nee te zeggen zonder zich schuldig te voelen. Ben ik goed genoeg? Ja, dat ben ik. Je voelt je al direct beter wanneer je stopt met jezelf wijs te maken dat het slecht met je gaat. Gebruik jouw verleden niet als hangmat maar als springplank. We hebben maar twee opdrachten die we in ons leven hebben uit te voeren: groeien en genieten. Denk eens in energie. Wat voedt mij en wat eet mij op? Gaan we onze tijd verspillen door naar fouten te zoeken bij anderen? Het is nooit te laat om te worden wie je had kunnen zijn. Als je altijd normaal probeert te doen, zal je nooit ontdekken hoe bijzonder je kunt zijn. Liefhebben is het beste voor de ander wensen. Waar een weg is, is ook een weg terug.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *