Genen en DNA oorzaak van ziekte?

Even in het kort iets over mezelf.

Oja, ik heb ook genen in mijn DNA die door het lichaam kunnen geactiveerd worden om diabetes, cardiovasculaire aandoeningen, zenuwaandoeningen, kanker enzovoort te creëren. Maar dat wil niet zeggen dat deze aandoeningen daarom zullen manifesteren bij mij zoals ik dit wel zie gebeuren bij de meeste leden in mijn familie.  

Mijn moeder die een vluchteling was is gestorven aan kanker op 49 jaar, mijn vader gestorven aan diabetes, overgewicht, nierfalen, psoriasis, drie overbruggingen en nog vele andere dingen. De hele familie, grootouders, nonkels, tantes, allemaal aandoeningen en ernstige ziekten. 

En ik, het vreemde eend van de familie, ik ben gezond en mankeer niets. Waarom vreemd? Ik heb de moed opgebracht en familiepatronen opgelost, mijn blinde vlekken opgelost, ik leef totaal anders, ander voedsel, andere levensstijl. Volledig afstand genomen van familiale zaken en gewoonten. Ik voel me veel belangrijker en kies ervoor te leven zoals IK WIL! Niet zoals de familie dit wilt.

Ik hou 100 % van mijzelf. Ik kom altijd eerst op voor mezelf, dan pas voor een ander. Door eerst op te komen voor mezelf krijg ik de innerlijke kracht waarmee ik juist de ander effectief kan helpen. Het kan me geen moer schelen wat ze denken of zeggen over mij. 

Ik doe precies het tegenovergestelde wat media en reguliere geneeskunde adviseert. Al 20 jaar bezig mijn eigenwaarde, zelfliefde en zelfrespect te cultiveren. De innerlijke dialoog met mezelf positief maken. Een gezonde levensstijl, ontgiften en gezondere voeding. Ik hoef de rotzooi van supermarkten toch niet te eten? Hoef toch geen klant te zijn van een apotheker? 

Ik beoefen yoga om de lymfe, het zenuwstelsel en de bloedcirculatie beter te laten stromen. Spieren worden elke dag op zachte wijze gestrekt. Om dezelfde reden ben ik vegetariër geworden enz. Ik kan de ander pas helpen als ik eerst echt zorg draagt en opkom voor mezelf, dat is een natuurwet! 

Ooit in mijn leven was ik wel goed bezig om chronische ziekten te ontwikkelen omdat ik op dezelfde wijze leefde als de familie, maar dat is nu echt verleden tijd. Nu heb ik mijn levensweg helemaal omgedraaid om voortdurende gezondheid en verjonging te creëren en dat werkt. Trauma’s, comfortzone en biologische conflicten heb ik opgelost, dus geen nadelige effecten meer op de gezondheid van mijn lichaam en geest. 

Mijn lichaam vindt het echt niet nodig om genen te activeren om specifieke symptomen te creëren waarbij het lichaam kan overleven. Er is evenwicht, balans. Mijn lichaam voelt zich op weefselniveau supergoed en er zijn geen biologisch zinvolle speciale programma’s actief. Mooi evenwicht tussen antioxidanten en vrije radicalen, alle membranen zuiver, mooie doorstroming van lichaamssappen. 

Het microbioom in evenwicht, gunstig voor alle partijen. Een schril contrast tussen mij en mijn familie. Ik wou dit toch even kwijt. Gewoon anders leven, gezond leven en emotionele stukken oplossen. Zo verschalk je de zogezegde erfelijke aandoeningen. 

Erfelijke aandoeningen ontstaan niet door geërfde genen, maar door geërfde familiepatronen en emotionele onbalans waardoor het lichaam dezelfde aandoening zal creëren dat je ook ziet in je familie. De emotionele infectie, in overdrachtelijke zin bestaat infectie en besmetting dus wel. Een belangrijke nuance om te begrijpen en om uit het dualistische gedachtegoed (het hokjesdenken) van de medische wetenschap te kunnen stappen.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *