Genen en DNA?

Even iets kort over mezelf. Oja, ik heb het ook genen in mijn DNA die in staat zijn om diabetes, cardiovasculaire aandoeningen, zenuwaandoeningen, kanker etc. te creëren in mijn lichaam. Maar dat wil niet zeggen dat het zich moet manifesteren bij mij zoals ik dit wel zie gebeuren bij vele leden in mijn familie. Geen enkele chronische ziekte zal bij mij voet aan wal krijgen. Moeder gestorven aan kanker op 49 jaar, vader gestorven aan diabetes, overgewicht, nierfalen, psoriasis, drie overbruggingen etc. grootouders, nonkels, tantes, allemaal aandoeningen. En ik, het vreemde eend van de familie. Waarom vreemd? Ik heb de moed opgebracht en familiepatronen opgelost, mijn blinde vlekken opgelost, ik leef totaal anders, ander voedsel, andere levensstijl. Volledig afstand genomen van familiale zaken en gewoonten. Ik voel me veel belangrijker en kies te leven zoals IK WIL!

Ik hou 100 % van mijzelf, ik ben altijd verliefd op de eerste plaats op mijzelf. Ik kom altijd eerst op voor mezelf, dan pas voor een ander. Door eerst op te komen voor mezelf krijg ik de innerlijke kracht waarmee ik juist de ander effectief kan helpen. Het kan me geen moer schelen wat ze denken of zeggen over mij. Ik doe precies het tegenovergestelde wat media en reguliere geneeskunde adviseert. Al 20 jaar bezig op cellulair niveau mij te ontgiften, kuren gevolgd om zware metalen te verwijderen. Ik doe yoga om de lymfe, het zenuwstelsel en de bloedcirculatie beter te laten stromen. Spieren worden elke dag op zachte wijze gestrekt. Om dezelfde reden ben ik vegetariër geworden, Enzovoort enzovoort.

Ooit in mijn leven was ik wel goed bezig om chronische ziekten te ontwikkelen omdat ik hetzelfde leefde als de familie, maar dat is verleden tijd. Nu heb ik het helemaal omgedraaid in voortdurende gezondheid en verjonging. Trauma’s en biologische conflicten heb ik opgelost, dus geen nadelige effecten meer op de gezondheid van mijn lichaam. Denk je dat het DNA bij mij gaat denken om genen te moeten gebruiken om te overleven bij een geïntoxiceerd lichaam? Genen gebruiken om chronische ziekten bij mij te laten ontstaan? Ik denk van niet. Mijn lichaam voelt zich op cel- en weefselniveau supergoed en is niet beschadigd of geïntoxiceerd. Mooi evenwicht tussen antioxidanten en vrije radicalen, alle celmembramen proper. Het microbioom in evenwicht, gunstig voor alle partijen. Een schril contrast tussen mij en mijn familie. Ik wou dit toch even kwijt. Gewoon anders leven, gezond leven en emotionele stukken oplossen kun je zogezegde erfelijke factoren van ziekte ALTIJD verschalken. 

Related Articles

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *