Geraffineerde oliën en geharde vetten: grote oorzaak van alle soorten kankers

4

Zuurstoftekort is de primaire oorzaak van alle kankers.

Hoe komen we aan zuurstoftekort op celniveau? Zeer eenvoudig. Het eten van geraffineerde oliën en bewerkte vetten in combinatie met toxines en negatieve emoties veroorzaakt zuurstoftekort op celniveau. Overconsumptie van dierlijke eiwitten heeft hetzelfde effect. Er ontstaan vervolgens beschadiging van de lichaamscellen. Deze toestand trekt als een magneet micro organismen aan die de beschadigde cellen gaan opruimen. Zwaardere intoxicatie zal dan aanleiding worden voor het ontstaan van kanker.

Groot probleem hierbij is dat duizenden producten uit de supermarkt geraffineerde oliën of bewerkte vetten bevat. Deze oliën hebben een hoge plank waarde. O ja dat is waar, maar ze zijn daardoor hun zuurstof genererend vermogen kwijtgeraakt. Deze oliën hebben van oorsprong de basis essentiële vetzuren die de eigenschap bezitten het noodzakelijke zuurstof te verplaatsen in het lichaam tot in de cel. Door verhitting en bewerking in de voedselindustrie is deze eigenschap vernietigt waardoor geraffineerde oliën en bewerkte vetten een massavernietigingswapen is geworden.

Het lichaam wordt verplicht om transvetten die in geraffineerde oliën massaal aanwezig zijn in te bouwen in de celmembramen. Daardoor kan er doorheen het membraan van de cel geen zuurstof meer getransporteerd worden, en ontstaat zuurstoftekort op celniveau. Men spreekt dan over verstoorde celademhaling. Bovendien zal het lichaam enorm grote hoeveelheden vrije radicalen produceren in een poging om deze transvetten te elimineren. Echter wordt er bij dit schoonmaakwerk ook vele cellen ernstig beschadigd.

Kanker is de nr één in doodsoorzaken geworden, een fantastisch resultaat van onze arrogantie te denken dat we beter voedsel kunnen produceren dan de natuur dit voorzien heeft voor de mens.

We bezorgen onszelf kanker door het eten van ons gewoon dagelijks bewerkt voedsel en het vasthouden van negatieve emoties en stress. Deze zaken vergiftigen ons lichaam waardoor ons lichaam GEDWONGEN wordt om kanker te ontwikkelen om nog een tijdje te kunnen overleven in de vergiftigde zuurstofarme omgeving dat we creëren door het eten bewerkt industrieel voedsel in combinatie met toxines uit medicijnen, zonnebrandmiddelen, milieuvervuiling, emoties, stress, prikjes, symptoomgeoriënteerde bestrijding van aandoeningen en ziekten, enzovoort. We beseffen soms niet dat we het ontgiftend vermogen van het lichaam juist dwarsbomen door onze levensstijl, het niet uitzieken van infectieziekten en verkeerde voedselkeuze. Toch logisch dat er op verschillende plaatsen in het lichaam uiteindelijk zuurstoftekort ontstaat met kanker tot gevolg.

Daniël The healthman

Vertrouw op je lichaam en genees jezelf

Je bent veel meer dan je denkt

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *