Geraffineerde oliën en geharde vetten: grote oorzaak van alle soorten kankers

Zuurstoftekort is een belangrijke co-factor van alle kankers.

Hoe komen we aan zuurstoftekort op weefselniveau? Zeer eenvoudig. Het eten van geraffineerde oliën en bewerkte vetten in combinatie met toxines en negatieve emoties (biologische schokken) veroorzaakt zuurstoftekort op weefselniveau. Overconsumptie van dierlijke eiwitten heeft hetzelfde effect. Er ontstaan vervolgens beschadiging van de lichaamsweefsels. Deze toestand trekt als een magneet micro organismen aan die de beschadigde weefsel gaan herstellen en ontgiften. Zwaardere intoxicatie zal dan aanleiding worden voor het ontstaan van kanker.

Groot probleem hierbij is dat duizenden producten uit de supermarkt geraffineerde oliën of bewerkte vetten bevat. Deze oliën hebben een hoge plank waarde. O ja dat is waar, maar ze zijn daardoor hun zuurstof genererend vermogen kwijtgeraakt. Deze oliën hebben van oorsprong de basis essentiële vetzuren die de eigenschap bezitten het noodzakelijke zuurstof te verplaatsen in het lichaam tot in de cel. Door verhitting en bewerking in de voedselindustrie is deze eigenschap vernietigt waardoor geraffineerde oliën en bewerkte vetten een massavernietigingswapen is geworden.

Het lichaam wordt verplicht om transvetten die in geraffineerde oliën massaal aanwezig zijn in te bouwen in de membranen. Daardoor kan er doorheen het membraan geen zuurstof meer getransporteert worden, en ontstaat zuurstoftekort op weefselniveau. Men spreekt dan over verstoorde celademhaling. Bovendien zal het lichaam enorm grote hoeveelheden vrije radicalen produceren in een poging om deze transvetten te elimineren. Echter wordt er bij dit schoonmaakwerk ook vele cellen ernstig beschadigd.

Kanker is de nr één in doodsoorzaken geworden, een fantastisch resultaat van onze arrogantie te denken dat we beter voedsel kunnen produceren dan de natuur dit voorzien heeft voor de mens.

We bezorgen onszelf kanker door het eten van ons gewoon dagelijks bewerkt voedsel en het vasthouden van negatieve emoties en stress. Deze zaken vergiftigen ons lichaam waardoor ons lichaam GEDWONGEN wordt om kanker te ontwikkelen om nog een tijdje te kunnen overleven in de vergiftigde zuurstofarme omgeving dat we creëren door het eten bewerkt industrieel voedsel in combinatie met toxines uit medicijnen, zonnebrandmiddelen, milieuvervuiling, emoties, stress, prikjes, symptoomgeoriënteerde bestrijding van aandoeningen en ziekten, enzovoort. We beseffen soms niet dat we het ontgiftend vermogen van het lichaam juist dwarsbomen door onze levensstijl, het niet uitzieken van infectieziekten, symptoombestrijding en verkeerde voedselkeuze. Toch logisch dat er op verschillende plaatsen in het lichaam uiteindelijk zuurstoftekort ontstaat dat de kanker erger maakt.

Daniël The healthman

Vertrouw op je lichaam en genees jezelf

Je bent veel meer dan je denkt

Related Articles

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Multiple meloma
  Heb uw naam gekregen van Luc Sybers.
  Het liefst van al had ik een afspraak gewenst met U liefst nog deze maand.
  Indien het niet mogelijk is wil ik U beleefd vragen me richtlijnen te geven ivm mijn ziekte MM oftewel de ziekte van Kahler.
  Al mijn bloedwaarden zijn goed behalve de Kappa lichte eiwit. Deze is aan stijgen.
  3 maand geleden had ik 120 mg/L en nu 180mg/L.
  Dank op voorhand Claudio

  1. Dag Donati, vooreerst wil ik je zeggen dat je met je aandoening eigenlijk in de genezingsfase zit. dat ga ik uitleggen tijdens het consult. geen angst! Mijn adres is Bockstaele 32 te 9520 Sint-Lievens-Houtem (ongeveer 20 km ten zuiden van Gent) Warme groet Daniël