Geraffineerde oliën en geharde vetten: grote verergering van alle soorten kankers

Hoe komen we aan zuurstoftekort op weefselniveau? Zeer eenvoudig. Als je een biologische schok of conflict meemaakt, ben je in de geest conflictactief. Het lichaam gaat energie gebruiken om de geest te ondersteunen om dit conflict zo snel mogelijk op te lossen. 

Het gevolg is dat intoxicatie begint toe te nemen met verzuring en zuurstoftekort tot gevolg. Geraffineerde oliën en bewerkte vetten versnellen de verzuring en zuurstoftekort in het lichaam.

Het eten van geraffineerde oliën en bewerkte vetten versterken het effect van zuurstoftekort op weefselniveau. Overconsumptie van dierlijke eiwitten heeft hetzelfde effect. Er ontstaat vervolgens ernstige irritatie in de lichaamsweefsels door intoxicatie en verzuring. 

Deze toestand trekt als een magneet micro-organismen en vrije radicalen aan die de aangedane weefsels gaan ontgiften en herstellen, waarbij het lichaam symptomen creëert om deze genezing en ontgifting goed te laten verlopen. 

Zwaardere intoxicatieschokken en dus meer zuurstoftekort zal dan aanleiding zijn tot een sterkere kakerontwikkeling. In een tumor leven micro-organismen die de gifstoffen en verzuring uit het bloed halen waardoor het organisme langer kan overleven in de verzuurde omgeving. Micro-organismen ondersteunen hogere levensvormen, en bij kanker en andere aandoeningen zien we dat ook. Oncologen stellen vast als ze tumoren verwijderen uit het organismen dat in vele tumoren schimmels groeien zoals candida. candida is de Mr. Propre van de natuur

Het grote probleem hierbij is dat duizenden producten uit de supermarkt geraffineerde oliën of bewerkte vetten bevatten. Deze oliën hebben een hoge plankwaarde. O ja dat is waar, maar ze zijn daardoor hun zuurstof genererend vermogen kwijtgeraakt. 

Deze oliën bevatten van oorsprong de basis essentiële vetzuren die de eigenschap bezitten het noodzakelijke zuurstof te verplaatsen in het lichaam tot in de cel. Door verhitting en bewerking in de voedselindustrie is deze eigenschap vernietigd waardoor geraffineerde oliën en bewerkte vetten een massavernietigingswapen zijn geworden.

Het lichaam wordt verplicht om transvetten die in geraffineerde oliën massaal aanwezig zijn in te bouwen in de membranen. De membramen van de weefsels verliezen zo hun elasticiteit en worden dus stugger en minder zuurstofdoorlatend.

Daardoor kan er doorheen de membranen van de weefsels niet voldoende zuurstof meer getransporteerd worden, en ontstaat zuurstoftekort op weefselniveau. Men spreekt dan over verstoorde weefselademhaling. Bovendien zal het lichaam enorme grote hoeveelheden vrije radicalen produceren in een poging om deze transvetten te elimineren. Echter wordt er bij dit schoonmaakwerk ook veel weefsel ernstig geïrriteerd.

Kanker en andere aandoeningen zijn de nr één in doodsoorzaken geworden, een fantastisch resultaat van onze arrogantie te denken dat we beter voedsel kunnen produceren dan de natuur dit voorzien heeft voor de mens. Natuurlijk is er causaal een biologisch conflict dat ten grondslag ligt van de ziekte. Maar bewerkt en geraffineerd voedsel maakt het erger en zelfs dodelijk. 

We bezorgen onszelf een verergerende kanker door het eten van ons gewoon dagelijks bewerkt voedsel en het vasthouden van negatieve emoties en stress. Deze zaken vergiftigen en verzuren ons lichaam waardoor ons lichaam gedwongen wordt om kanker verder te ontwikkelen om nog een tijdje te kunnen overleven in de vergiftigde zuurstofarme omgeving. 

In herhaling: biologische schokken liggen ten grondslag van alle kankers, maar industrieel bewerkt voedsel en geraffineerde zaken veroorzaken intoxicatieschokken met een sterk verergerend effect op de kanker. In vele tumoren groeien bloedvaatjes (dit noemen we angiogenese), en deze bloedvaten gaan alle toxische stoffen uit het bloed halen. Zo kan het gezonde weefsel gevrijwaard worden tegen intoxicatie schokken. 

We creëren een aanslag op het zelfgenezend vermogen van het lichaam door het eten van bewerkt industrieel voedsel in combinatie met giftige; lichaamsvreemde toxines uit medicijnen, zonnebrandmiddelen, milieuvervuiling, emoties, stress, vaccinaties, symptoomgeoriënteerde bestrijding van aandoeningen en ziekten. 

We beseffen soms niet dat we het ontgiftend vermogen van het lichaam juist dwarsbomen door onze levensstijl, of het niet uitzieken van ziekten en verkeerde voedselkeuze. 

Toch logisch dat er op verschillende plaatsen in het lichaam uiteindelijk zuurstoftekort ontstaat dat kanker erger maakt, en samen met de diagnoseschok kan kanker uiteindelijk fataal aflopen als gevolg van biological fatigue van het lichaam. Elke soort kanker heeft echt psychologische en emotionele oorzaak, een biologisch conflict of trauma. Slecht voedsel maakt het erger.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Multiple meloma
  Heb uw naam gekregen van Luc Sybers.
  Het liefst van al had ik een afspraak gewenst met U liefst nog deze maand.
  Indien het niet mogelijk is wil ik U beleefd vragen me richtlijnen te geven ivm mijn ziekte MM oftewel de ziekte van Kahler.
  Al mijn bloedwaarden zijn goed behalve de Kappa lichte eiwit. Deze is aan stijgen.
  3 maand geleden had ik 120 mg/L en nu 180mg/L.
  Dank op voorhand Claudio

  1. Dag Donati, vooreerst wil ik je zeggen dat je met je aandoening eigenlijk in de genezingsfase zit. dat ga ik uitleggen tijdens het consult. geen angst! Mijn adres is Bockstaele 32 te 9520 Sint-Lievens-Houtem (ongeveer 20 km ten zuiden van Gent) Warme groet Daniël