Voor veel mensen wordt de Germaanse geneeskunde als zweverig beschouwd. Het woord ‘zweverig’ wordt vaak gebruikt om te verwijzen naar iets dat ongrijpbaar of abstract is, met betrekking tot overtuigingen die niet stevig zijn geworteld in wetenschappelijke feiten. Gelukkig heeft de Germaanse geneeskunde een solide empirisch-wetenschappelijke basis. Ze kan alle ziekten verklaren en zelfs voorspellen, mits men de natuurlijke biologische wetmatigheden volgt.

Mensen met een dualistisch gedachtegoed, die absoluut niet dom zijn, uiten vaak dat de Germaanse geneeskunde zweverig en gevaarlijk is. Met andere woorden, zij begrijpen het concept niet en gebruiken het label “zweverigheid” als een manier om de premissen van deze geneeskundige benadering te vermijden. Het wordt al snel een mythe dat dit hen vrijstelt van de noodzaak tot onderzoek. Deze mythe is veel schadelijker dan simpelweg een leugen.

Deze mensen ontberen een kader waarin ze de ervaringen van Dr. Hamer en de principes van de Germaanse geneeskunde kunnen plaatsen, waardoor ze deze ervaringen niet herkennen of begrijpen.

Sommige mensen beschuldigen mij van zweverigheid simpelweg omdat ze mijn gedachtegang niet kunnen volgen. Daardoor raken ze op een gegeven moment in mijn verhaal de draad kwijt en haken ze af. Het probleem ligt niet bij mijn verhaal zelf; in plaats daarvan raken zij verstrikt in hun eigen gedachten omdat ze geen referentiekader hebben om mijn verhaal en de kern van de Germaanse geneeskunde aan te relateren.

Het mooie van de biologische natuurwetten die Dr. Hamer heeft herontdekt, is dat ze laten zien dat er geen inherent kwaadaardigheid bestaat in de natuur. Dit aspect staat haaks op het dualistische denken van veel mensen. Velen zijn ervan overtuigd dat het leven draait om strijd en hebben geleerd dat de biologie van het menselijk lichaam te vergelijken is met een slagveld. Dit heeft geleid tot de fictie van immuniteit, infectie en besmetting waarbij het vaccin de psychologische oplossing lijkt te zijn.

Een nieuw tijdperk is aangebroken waarin de perceptie van vijandigheid en agressie in soldaatjes, kankers en microben langzaam transformeert naar symbiose, synergie en synchroniciteit. Steeds meer mensen beginnen te realiseren en te begrijpen dat het de natuur is die de wetten bepaalt. Juist binnen deze natuurlijke ordening is er geen plaats voor intrinsieke kwaadaardigheid.

Niets is kwaadaardig bedoeld, integendeel, we leven in een vriendelijk universum en alle biologische wetten zijn zinvol. Het is een droeve collectieve misvatting dat kanker kwaadaardig zou zijn. Deze perceptie is gebaseerd op angst en het niet begrijpen van wat een trauma of shock in het lichaam teweeg kan brengen. De overtuiging dat er iets kan mislopen in het lichaam is oorzaak van lijden

Een nieuwe wetenschappelijke waarheid zegeviert niet door tegenstanders te overtuigen. Het overtuigen van anderen is vaak eerder een psychologische strijd, wat niet effectief is. Deze tegenstanders beginnen langzaam uit te sterven, terwijl de nieuwe generatie er geleidelijk aan vertrouwd mee raakt. Lang leve de jeugd!

Op wereldwijd niveau ondergaan we momenteel een grote omwenteling. De Germaanse geneeskunde geniet van aanzienlijke belangstelling, en deze trend zet zich organisch voort, in lijn met ons groeiende bewustzijn. Mensen realiseren zich steeds meer het belang van het leren kennen van de Germaanse geneeskunde voordat ziekte toeslaat.

Er wordt zo vaak gezegd: “alle waarheden moeten door drie fasen heen. Eerst wordt het belachelijk gemaakt. Dan wordt er krachtig verzet tegen geboden. Vervolgens wordt het als vanzelfsprekend geaccepteerd.”

In deze tijd is het niet meer bijzonder als je kanker krijgt, het is bijzonder als je tegenwoordig geen kanker krijgt.

De hedendaagse wetenschapper denkt diep na in plaats van helder en logisch. Je moet geestelijk gezond zijn om helder en logisch na te kunnen denken, maar je kunt diep nadenken en behoorlijk krankzinnig zijn. Veel van de medische wetenschap heeft nog steeds geen wetenschappelijke onderbouwing

Gepubliceerd op 28/05/2024

Daniël Derweduwen

Delen:

 

Gerelateerde Publicaties

 

  • De tuberculose schimmelbacteriën Tuberculosebacteriën hebben een symbiotische relatie met het menselijke organisme en vervullen een vitale rol in het in stand houden van lichaamsweefsels die onmisbaar zijn voor onze overleving. Microben behoren tot de eerste levensvormen. De placenta, die de zich ontwikkelende foetus met de baarmoeder verbindt, is niet steriel, zoals eerder werd aangenomen, maar herbergt een rijke verzameling aan bacteriën. Bacteriën ondersteunen het genezingsproces al in het organisme van de foetus! “Al meer dan een eeuw gaan wetenschappers ervan uit dat baby’s na negen maanden in een steriele baarmoeder, kiemvrij, ter wereld komen. Nieuwe studies weerspreken dat: bacteriën verblijven [...]

    By Published On: 16/04/2024
  • Vergeetachtigheid Het is inderdaad van groot belang om vanuit een biologisch perspectief naar vergeetachtigheid te kijken, niet alleen bij ouderen maar ook bij kinderen. Bij ouderen kan vergeetachtigheid veroorzaakt worden door chronisch actieve of terugkerende scheidingsconflicten, zoals het verlies van een levenspartner of de overgang naar een rusthuis waarbij dierbare bezittingen plotseling weg zijn. Dit kan leiden tot beperkingen in het korte termijngeheugen en problemen met denkvermogen, de dag plannen en dagelijkse taken. Vanuit een biologisch oogpunt heeft vergeetachtigheid een doel: het vergeten van traumatische ervaringen of scheidingen om verdere emotionele pijn te voorkomen. Zelf heb ik bijvoorbeeld gewelddadige mishandeling [...]

    By Published On: 12/03/2024
  • Ziekte is herstel Ziekte maakt deel uit van een proces dat leidt naar gezondheid. Deze zin staat natuurlijk haaks op de belangen van farmaceutische investeringsmaatschappijen. Maar na 120 jaar farmaceutische ontwikkelingen is het resultaat opvallend: nog nooit waren er zoveel zieke mensen als vandaag de dag. Er klopt duidelijk iets niet. Wanneer je ziekte bestrijdt als een vijand, word je feitelijk de vijand van jezelf en je eigen leven. Gun jezelf de kans om echt wetenschappelijk onderbouwd onderzoek naar de Germaanse geneeskunde (GG) te bestuderen. De GG begrijpt de verbondenheid tussen lichaam en geest en houdt rekening met de psychologische [...]

    By Published On: 04/03/2024