Heb jij al gehoord van huidhonger?

Heb je al gehoord van huidhonger? Echt waar, dat is hoe wij mensen elkaar kunnen “repareren” door knuffelen en aanraking. Elkaar door knuffelen in essentie kunnen voelen heeft een krachtig genezend effect, de algemene gezondheid wordt enorm aangesterkt. Een scala aan hormonen en neurotransmitters komt vrij bij knuffelen en de genezende symfonie wordt door het bewustzijn gecreëerd. Ja het lichaam heeft een geest nodig om zijn bevelen op te volgen. Omgekeerd heeft de geest een lichaam nodig om zichzelf te kunnen definiëren.

Ik knuffel iedereen, al jarenlang knuffel ik mensen met griep, mensen die lijden aan kanker of een chronische huidziekte. Het maakt niet uit welke aandoening iemand heeft. Trouwens waarom zou ik bang zijn om een aandoening op te lopen? Angst is altijd ziekmakend, kijk maar naar dit moment met de angstpsychose die nu heerst over corona, we maken ons door deze opgelegde angst onszelf ziek. Niet met mij natuurlijk. Elke persoon is altijd evenwaardig als wat ik zelf ben en krijgt van mij een knuffel. Mensen voelen zich gewaardeerd en gerespecteerd als ze een knuffel ontvangen. Door een knuffel voelen mensen zich weer “heel”. Gezondheid heeft te maken met liefdevolle affectie kunnen geven en ontvangen, een knuffel is gewoon natuurlijk waarbij je direct een stuk beter voelt. Knuffelen zorgt voor een warme menselijke verbinding. Dat is gezond!

Ik wens iedereen een liefdevolle dag toe.

Daniël The Healthman

Vertrouw op je lichaam en genees jezelf

Je bent veel meer dan je denkt

je kunt me ook volgen op de website

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *