Help nooit een kind bij iets wat het zelf denkt te kunnen

Met je hoofd boven het maaiveld zie je zoveel meer dan met je hoofd in het zand. Sommige mensen zijn zo arm, het enige dat ze hebben is geld. De moeilijkste gevangenis om uit te ontsnappen, is die welke we voor onszelf hebben gebouwd. Als je uit de storm komt, ben je niet meer de persoon die erin liep. Daar ging de storm om. Intelligentie is het vermogen om te gaan met veranderingen. Iedereen is anders… en dat is juist zo fijn! Wat ons vreugde geeft? Anderen vreugde brengen! We leven het leven dat ons wordt geschonken, niet het leven dat we hebben gepland. Tranen werken als een lens. Zij leren ons dingen te zien, die ons anders zouden ontgaan.

We proberen onze gevoelens te verbergen, maar wij vergeten dat onze ogen spreken. Het ego zegt: als alles op zijn plek valt, voel ik rust. Het hart zegt; als ik rust voel, valt alles op zijn plek. Open je armen voor verandering, maar laat je eigen waarden niet varen. Het gaat er in het leven niet om volmaakt te zijn. Het gaat erom dat je elke dag beter wordt. Gezondheid is het grootste geschenk, tevredenheid de grootste rijkdom, trouw de beste relatie. Het is tijd om te ontspannen als je er geen tijd voor hebt. Wie ophoudt met het zeggen van aardige dingen, houdt op met het denken van aardige dingen. Wie onrecht begaat, is ongelukkiger dan wie onrecht ondergaat. Af en toe een beetje stress is helemaal niet erg. Zolang je hersenen maar voldoende rust krijgen om te herstellen.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *