Het grootste geschenk dat je iemand kunt geven is oprechte aandacht

Het kleinste wordt groot als je het met liefde doet. Een goed gesprek leidt altijd naar vriendschap. Als wij ons licht laten stralen, geven we onbewust andere mensen de gelegenheid om  hetzelfde te doen. Bedankt dat jij er bent.

Zoals een zonnestraal een bloem doet opengaan, kan een vriendelijk woord een gezicht doen stralen. Een blik, een woord, een stille wenk…elkaar zo kennen is een geschenk. Wie gelukkig is om het geluk van anderen, bezit een rijkdom zonder grenzen. Ik word gelukkig als ik iemand gezond zie worden. Het leven is zo mooi, de meesten onder ons vergeten dit.

Een vriendelijk woord hoeft niet veel tijd te kosten, maar de echo daarvan is eeuwig. Kijk om je heen en je zult zien dat de mooiste dingen helemaal gratis zijn. Een lach en oprechte aandacht is gewoon gratis. Vrienden zijn die mensen die je in je hart raken en ieders leven blijer maken. En wie zichzelf kent veroordeelt nooit een ander.

Daniel The Healthman,

Vertrouw op je lichaam en genees jezelf

Je kunt veel meer dan je denkt

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *