Het is niet jouw taak om mij leuk te vinden. dat is mijn taak. Ben ik goed genoeg? Ja dat ben ik.

Het is duizend keer beter om gezond verstand te hebben zonder een  opleiding te hebben, dan een opleiding zonder gezond verstand. Als je spreekt zeg je dingen die je al weet. Als je luistert kun je dingen horen die je nog niet weet. Je maakt nooit twee keer dezelfde fout. De tweede keer is het een keuze. Open je armen voor verandering, maar laat je eigen waarden niet varen. Mensen denken te veel aan wat ze moeten doen en te weinig aan wie ze moeten zijn.

Schoonheid is het met gratie dragen van je imperfecties. Het is niet jouw taak om mij leuk te vinden. Dat is mijn taak. Wie iemand laat voelen dat hij belangrijk is, is zelf een belangrijk mens. De angst om te verdwalen ben ik kwijt sinds ik mezelf heb gevonden. Wees de stem, niet de echo. Ben ik goed genoeg? Ja, dat ben ik. We hebben maar twee opdrachten die we in ons leven hebben uit te voeren: groeien en genieten. Denk eens in energie. Wat voedt mij en wat eet mij op?

Ik wens iedereen van harte veel innerlijke kracht toe en een fantastische gezondheid.

Related Articles

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *