Het is niet verplicht te antwoorden als iemand om ruzie vraagt

Het moment dat je jezelf volledig accepteert, is het moment dat je schoonheid bekomt. Ik vat niets persoonlijks op. Wat een ander over mij zegt en denkt, is de waarheid van de ander, en hoeft niet de mijne te zijn. Wie anderen verwijt, heeft nog een lange reis te gaan. Wie zichzelf verwijt, is halverwege. Wie niemand verwijt, is gearriveerd. Ontspannen is soms het meest productieve wat je kunt doen. Er is genoeg succes voor iedereen. Het universum hoort niet wat je zegt; het universum hoort wat je bedoelt. Volwassenheid is de moed hebben om je eigen intelligentie te gebruiken.

Verwarring ontstaat als je verstand niet wil horen wat je hart zegt. Als je trouw blijft aan jezelf, zal je mensen, werk en situaties aantrekken die bij je passen. Zoek naar schoonheid in iedereen die je tegenkomt en je zult het vinden. Iedereen draagt goddelijkheid in zich. Loslaten betekent beseffen dat sommige mensen deel uitmaken van je verleden maar niet van je toekomst. Alles wat ons irriteert over anderen kan ons leiden tot een begrip van onszelf. En nu een krachtige doordenker: wat uit het zelf wordt afgewezen, verschijnt in de wereld als een gebeurtenis. De beste lessen leer je vaak van de grootste mislukkingen. De eerste én de moeilijkste stap naar een nieuw leven, is de stap uit je oude leven.’ Wie niet kan veranderen van gedachten, komt niet vooruit. De betekenis van het leven is de betekenis die je er zelf aan geeft. Alles wat aandacht krijgt, groeit. Twijfel is een fantastische lijm. Je komt er nooit door van je plaats.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *