Hey, droom jij ook van een stralende gezondheid?

Wist je dat je gezondheid kunt creëren en dat dit ook geldt bij ziekte? Zo kun je ziekte ook zien als onderdeel om gezondheid te verkrijgen, want ziekte heeft een boodschap voor jou dat je ergens niet op de juiste wijze bezig bent met jezelf. Je uniciteit, innerlijk kind en authenticiteit roepen om aandacht.

Hoi vrienden, een goede gezondheid is de waardevolste bezitting die je kunt hebben tijdens je leven. Ik kan dat zeker beamen. Ooit lange tijd ernstig ziek rondgelopen op deze wereld tot ongeveer mijn veertigste. Als je ziek rondloopt, of je lichaam gedraagt zich niet zoals voor jou normaal is, kun je een gevoel hebben van onbehagen, onzekerheid en angst. Dat kan zelfs leiden tot depressie. Deze negatieve emoties kunnen alleen weggenomen worden door de eerdere natuurlijke staat van vitaliteit en gezondheid te herstellen. Wat ik wil zeggen is om je werkelijk op je gemak te voelen met jezelf en je omgeving, moet je wel in staat zijn te genezen van ieder soort ongemak dat je ervaart.

Ik heb mijn ziekteproces omgedraaid in een blakende gezondheid dat blijvend is. Ik ontdekte dat ik in staat was mijzelf te genezen. Ik kreeg het inzicht dat de staat van mijn gezondheid alleen maar een reflectie was van hoe ik mezelf en mijn wereld ervaarde. Vanzelfsprekend legde dit inzicht de verantwoordelijkheid van mijn welzijn en gezondheid daar waar hij hoorde, namelijk bij mezelf. Wow, best confronterend, maar zo blij dat ik deze confrontatie met mezelf heb aangegaan, want ik ben nu gezond en vitaal. Mijn stralende gezondheid die ik nu ervaar maakt me niet alleen blij, het maakt me ook HEEL. Ik voelde me HEEL, de eerste keer in mijn leven.

Ik ben dus op een moment gestopt om mijn ziekte de schuld te geven van het lijden. Dat werkt niet, het is een negatieve innerlijke dialoog waardoor je juist meer van dat ‘slecht voelen’ krijgt. Door noch mijn ziekte, noch mezelf de schuld te geven, kwam er ruimte vrij om verantwoordelijkheid te nemen. Na een lange weg heb ik de oorzaken ontdekt en gezien van alle ongemakken en ziekte die ik had, en kon ik stap voor stap deze oorzaken wegnemen. De onderliggende oorzaak van alle ziekte lag bij mijzelf en ik heb daar verantwoordelijkheid voor opgenomen!

Er wordt ons wijsgemaakt dat je alleen al met het wegnemen of onderdrukken van symptomen van een ziekte, de ziekte zelf is weggewerkt. Deze slecht onderbouwde overtuiging lijkt toch diep verankerd te zijn in onze hersenen. Vele mensen blijven dus de schuld geven aan de ziekte en gaan de ziekte als een vijand zien die moet bestreden worden. Daarom accepteren ze de onderliggende oorzaak NIET. Mochten ze dat wel accepteren, dan komt het besef dat de verantwoordelijkheid (ik bedoel niet zelfschuld) van de ziekte en ongemak bij hun ligt. Vele mensen kunnen dit niet verdragen. Ze hebben alleen niet door dat ze het principe self fulfilling prophecy hanteren waardoor de ziekte alleen maar in stand gehouden wordt.

Want, iedere keer dat je een symptoom verwijderd zonder aandacht te schenken aan de onderliggende oorzaak, raak je steeds verder verwijderd van het noodzakelijke herstel van de balans die broodnodig is voor blijvende gezondheid en vitaliteit. De natuurlijke staat van een menselijk lichaam is altijd gezondheid. De waarheid is: Dat het voor het lichaam veel gemakkelijker is om gezond te zijn dan dat het ziekte moet creëren om zijn afval en toxines kwijt te kunnen. Maar ik zie dat tegenwoordig zeer veel mensen overlijden aan chronische aandoeningen of levensbedreigende ziekten. Ondanks de waarde van ons medisch apparaat, zitten we met een enorme epidemie van chronische aandoeningen en kanker, Waar loopt het fout? Ik heb bij mezelf ontdekt dat de fout bij mij lag, omdat ik onwetend was. Dus ik had ook geen schuld van de toestand van ziekte die ik ooit heb gekend. Fouten maken is in feite oefenen hoe het wel moet en zo de waarheid leren kennen. Daarom ben ik nu niet meer onwetend over de cellulaire oorzaken van gezondheid en ziekte. Ik ben gezond en zo zal het zijn.

Related Articles

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *