Hey, droom jij ook van een stralende gezondheid?

Ziekte is een onderdeel van een proces dat naar gezondheid leidt.

Deze zin is natuurlijk een doorn in het oog van de farmaceutische investeringsmaatschappij. Maar op dit moment, 120 jaar farma, resultaat: er waren nog nooit zoveel mensen ziek als de dag van vandaag. Er klopt echt iets niet. Als je ziekte gaat bestrijden als een vijand, dan word je de vijand van jezelf en je eigen leven.

Gun je zelf om echt wetenschappelijk onderbouwd onderzoek van de Germaanse geneeskunde (De GG) te gaan bestuderen. De GG begrijpt het verbond lichaam-geest. De GG denkt zoals de classici en neemt de psychologische relevantie der ziekte op. Zolang de medische wereld niet kan bewijzen dat “het bewijs” de alfa en omega is van de wetenschap, is het altijd goed om het verbond lichaam-geest bij het ziekteproces te leren begrijpen. Het is subjectief natuurlijk en klopt altijd op intuïtief niveau. Begrijpen hoe iemand een perceptie kan vormen na een inslag van een shock of trauma en hoe het lichaam hierop reageert, is de sleutel tot echte heling of genezing.

Elke ziekte, inclusief kanker maken altijd deel uit van onze biologische overlevingsmechanismen. Alles wat leeft in de natuur is gericht op behoud van het leven. In ons lichaam en het DNA zitten er geen programma’s die naar zelfmoord leiden. Het is een opzettelijk in stand gehouden collectieve misvatting dat welke ziekte dan ook, kwaadaardig zou zijn. Deze valse perceptie is gebaseerd op angst door het dualistische gedachtegoed van onze medische wetenschap. Niet willen begrijpen wat een shock of trauma kan teweegbrengen in ons lichaam. Precies de overtuiging dat er iets mis kan lopen in ons lichaam is de grote oorzaak van lijden en overlijden. 

Dankzij De GG zijn we echter in staat om angst en paniek helemaal los te laten en het lijden aan de basis te overstijgen. Met De GG breekt er letterlijk een nieuw tijdperk aan in de geneeskunde. Op dit moment schiet De GG als paddenstoelen overal uit de grond. Mensen willen gezond worden en De GG is het antwoord op het geklungel van de medische symptoombestrijding zonder de psychologische oorzaak aan te pakken. Dankzij De GG groeien we in de bewustzijnsladder en kunnen we dualiteit overstijgen om het verbond lichaam-geest te begrijpen en holistisch te denken. Rationeel inzicht is sowieso belangrijk, maar gekoppeld aan het intuïtieve voelen en weten ontstaat de grote meerwaarde om definitief te herstellen en te genezen.

Inzicht hoe biologische processen verlopen geeft een klare kijk op ziekte waarmee angst en paniek verdwijnt. In rust, en met de ervaring van geluk, dan pas kan de mens echt helen. In de zin om echt gezond te worden met een spirituele groei. Levensenergie om je doelstelling, missie tot uitdrukking te brengen is het geschenk. Onze medische wetenschap zal de inzichten van de vijf biologische natuurwetten van de Germaanse geneeskunde moeten integreren om onze gezondheid positief te kunnen beïnvloeden, en niet andersom.

Een stralende gezondheid bereik je door zelfonderzoek te doen en emotioneel evenwicht te cultiveren

Hallo lieve vrienden, vandaag de eerste stap hoe je meer soeverein kunt worden in deze gekke wereld. Precies hetgeen wat Mahatma Gandhi zegt: “Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien”. 

Hoe doen we dat? Het gaat om je innerlijke wereldbeeld te veranderen, je innerlijke dialoog. Eigenlijk meer MENS worden, dus dat betekent meer humaniora. Jezelf beschaven met onderzoek en studie. 

Door zelfstudie krijg je steeds meer je binnenwereld onder beheersing. Dat is precies het tegenovergestelde wat instituten zoals onze regering, de farma en de elite willen. Zij willen ons minder MENS maken en meer massa. Zwak, gemakkelijk te kneden, en boven alles: zo dom als een achterdeur. Daarom: studeer ELKE dag. Het is het meest revolutionaire wat je kan doen.

Het gaat erom om alles in vraag te stellen. Elke ochtend stretchen we onze spieren, maar waarom stretchen we zo weinig onze geest? Ik hou ervan om mijn geest te stretchen en alles in vraag te stellen. Ik heb ontdekt dat niemand “de volle waarheid” kan bevatten, iedereen heeft één of andere filter. Hierbij is het zo belangrijk om contradicties op te sporen en daarom is Socrates een belangrijke filosoof, bestudeer Socrates. 

Zaadjes plant je best door Socratische vragen te stellen; vragen die de contradicties in het denken van een ander blootleggen. Heel erg moeilijk, want we hebben steeds de neiging om de conclusies van ons eigen denkproces te presenteren, alsof we anderen daar een dienst mee bewijzen. Het omgekeerde is echter waar: ze moeten ZELF bevallen van het idee, ZELF eigenaar worden van dat denkproces. Dat is de ware kunst. En ik beheers ze maar matig, maar ik doe mijn best om zelf de verandering te zijn die ik in deze wereld wil zien.

“De massa’s hebben nooit gedorst naar de waarheid.” Zij keren zich af van bewijs dat niet naar hun smaak is, en geven er de voorkeur aan dwalingen te vergoddelijken, als dwalingen hen verleiden. Wie hen kan voorzien van illusies is gemakkelijk hun meester; wie probeert hun illusies te vernietigen is altijd hun slachtoffer.”  Gustave Le bon

Filosofie is geen ontspanning voor intellectuelen die teveel tijd hebben. Nee, filosofie is in deze tijd een zaak van leven of dood, letterlijk. Het is onmogelijk om in het leven te krijgen wat je wilt als je door instanties geconditioneerde patronen (leugens) gelooft. 

Ons geloof in de farma heeft ervoor gezorgd dat we letterlijk met een kankerepidemie zitten. Want het universum geeft precies datgene waar je aandacht naartoe gaat, dat zijn zaken die je gelooft. En wat je gelooft, hangt af van de mate waarin je bewust bent. De mate waarin je bewust bent, voorts, hangt af van de theorieën die je geldig acht. En die hangen af van … contradicties. ALLE theorie bevat contradicties. ALLE. Speur die op, en elimineer ze. 

Wat je overhoudt, na verloop van tijd, is paradox. Paradoxen begrijpen doe je als je jezelf oefent om transcendentaal te denken (dus in termen van oneindigheid) waarin er geen contradicties meer zijn. En de grote waarheid… die is te vinden in paradoxen (de psychologische relevantie van dingen) te begrijpen. 

Gewoon omdat ik instanties en de farma niet geloof, omdat ik hun contradicties heb geëlimineerd, is de grote reden dat ik mijn lichaam opnieuw ben gaan vertrouwen. En daarmee heb ik mijn goede gezondheid teruggevonden. Ayurveda en de Germaanse geneeskunde zijn echte inspiratiebronnen om bewustzijn over je gezondheid te cultiveren.

Doe jezelf een plezier om vandaag de eerste stap naar meer soevereiniteit te zetten: “Spreek vandaag 1 ongemakkelijke waarheid uit tegenover vrienden of familie. “Lastig, maar als je het sereen doet, met veel respect voor de ander, dan werkt het inspirerend en bevrijdend”. Met dank aan Brecht Arnaert en Mattias Desmet

soevereiniteit 

Zodoende: voor wie al danig gedesoriënteerd is in deze tijden van fake news en false flags: niet kijken. U zal alleen maar meer verwarring voelen. Voor wie graag nieuwe hypotheses onderzoekt, hoe gek ze ook mogen klinken op het eerste gezicht: zeker aan te raden. 

Op mijn weg naar God – de superparadox – is er één intellectueel die van heel grote waarde is geweest: Alissa Rosenbaum.

Haar schrijversnaam was Ayn Rand. Hier deel ik de pdf naar het boek waarin haar hele filosofie te lezen staat. 

Vrij accuraat, behalve één contradictie, die de hele kaart eigenlijk ongeldig maakt: full consciousness. Dat is een contradictio in terminis: bewust zijn, is altijd bewust zijn VAN iets. Dus zélfs de categorie bewustzijn, waar de alternatieve scène zo graag over door boomt, is impliciet dualistisch. 

De enige echte transcendentale toestand – dat is: een toestand waarin géén dualiteit meer is – is oneindigheid, maar daar is ook geen bewustzijn meer. Er is niets dat iets anders be-weet, be-grijpt, of be-wust, want dat veronderstelt een grens. En oneindigheid is grenzeloos. 

Precies daarom valt oneindigheid elke keer weer uit elkaar, en dit in een oneindig aantal realiteiten, hetgeen trouwens de basis is van de kwantumfysica (vergeet Einstein, dat was een charlatan). De realiteit ontstaat, NIET in de eerste plaats door bewuste creatie, maar door onbewuste EMANATIE; stoemelings.

Resultaat: een cyclische kosmologie. Wij zitten nu in deel II van de cyclus: na de verrijzenis van de Logos.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *